Mortuum Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σας. Είχα αγοράσει πριν από ενάμιση χρόνο ενα memory kit Corsair Vengeance 2x4GB 1600 9-9-9-24. Η μία εκ των δύο παρέδωσε το πνεύμα και θα τις πάω για αντικατάσταση. Παρατήρησα όμως οτι ενώ τις είχα αγοράσει 111 ευρώ πλέον η τιμή τους βρίσκεται γύρω στα 50. Πρέπει υποχρεωτικά να τις αντικαταστήσω με τις ίδιες μνήμες (και να "χάσω" τα λεφτά μου) η δικαιούμαι μνήμες σε αντίστοιχο εύρος τιμής όπως όταν τις είχα πρωτοπάρει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 θα σου δώσουν τις ίδιες λογικά, μην τα θέλουμε κι όλα
Mortuum Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 θα σου δώσουν τις ίδιες λογικά, μην τα θέλουμε κι όλα Χεχε. Δεν είναι απληστία φίλε μου. Απλώς δεν ξέρω αν ισχύει μονο σε περίπτωση που οι μνήμες δεν υπάρχουν πλέον στην αγορά η αν ίσχυει γενικότερα στις εγγυήσεις. Γενικότερα γνωρίζει κανείς καποια ιστοσελίδα με τα λεγόμενα "δικαιώματα του πελάτη" ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=startdown&id=5 .pdf έτοιμο... ισχύει μόνο όταν δεν υπάρχει το ίδιο μοντέλο, οι δικές σου υπάρχουν...
Mortuum Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Σε περίπτωση που στο μέλλον θέλω να τις αντικαταστήσω πάλι και δεν υπαρχουν στην αγορά, θα κινήθώ με βάση το αρχικό ποσο (111) η το τώρα ποσό (50)?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 με βάση την απόδειξη, τώρα αν θα ανταποκριθούν εύκολα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, κλασικά θα προσπαθήσουν να σε πείσουν πχ ότι το πιστωτικό πρέπει να κοπεί στην "τελευταία τιμή"
Mortuum Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Χμμ.. Σε πρώτη φαση θα τις πάω να τις ελενξούν και να δώ τι έχουν να μου πούνε. Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις απαντήσεις. Καλό βράδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα