Προς το περιεχόμενο

Nvidia GeForce GTX 690 dual GPU, ανακοινώθηκε η γρηγορότερη κάρτα γραφικών στον κόσμο


Stavmitsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχάριστα τα νέα για τους απαιτητικούς gamers, καθώς η Nvidia ανακοίνωσε τη γρηγορότερη κάρτα γραφικών στον κόσμο, Nvidia GeForce GTX 690, η οποία διαθέτει διπλό επεξεργαστή γραφικών (dual GPU) και σε ορισμένες περιπτώσεις προσφέρει διπλάσια ταχύτητα από την προηγούμενη GTX 680.

 

 

Ο σχεδιασμός της GTX 690 είναι επίσης μοναδικός, με αλουμινένιο κάλυμα, εσωτερικό από μαγνήσιο και κάθετο ανεμιστήρα, έτσι ώστε ο αέρας να διαχέεται ομοιόμορφα για την καλύτερη δυνατή ψύξη της κάρτας, ενώ παραμένει αρκετά αθόρυβη παρά το γεγονός ότι λειτουργεί στις 3.000 στροφές ανά λεπτό (rpm). Ακόμη, για όσους διαθέτουν διαφανή κουτιά, η Nvidia έχει προσθέσει μια ιδιαίτερη πινελιά με το φωτισμένο λογότυπο “GeForce GTX”.

 

 

Η διάθεση της Nvidia GeForce GTX 690 θα ξεκινήσει σε περιορισμένο αριθμό από τις 3 Μαΐου, επομένως θα αποτελέσει μια καλή επιλογή για απαιτητικά παιχνίδια. Ωστόσο, το αρνητικό είναι ότι θα κοστίζει $999 (περίπου €750).

 

Εξάλλου, η Nvidia ανακοίνωσε την υπηρεσία GeForce Experience, μια προσπάθεια για να βελτιώσει την ποιότητα του gaming σε όσους δεν θέλουν ή δεν γνωρίζουν ποιες είναι οι κατάλληλες ρυθμίσεις για κάθε παιχνίδι.

 

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια database από κάρτες γραφικών, επεξεργαστές και άλλα μέρη υπολογιστών, όπου ο χρήστης επιλέγει αυτά που διαθέτει, και η υπηρεσία ρυθμίζει αυτόματα το σύστημα στην ιδανική κατάσταση ανάλογα με το παιχνίδι που επιλέγει ο χρήστης. Η beta έκδοση του GeForce Experience αναμένεται ότι θα λειτουργήσει από τις 6 Ιουνίου.

 

 

Source.png Πηγή: Techgear.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μάλλον έπρεπε να γράφει "Ευχάριστα νέα για την nVidia" στην αρχή, ποιος ξέρει πόσοι θα πάνε να σκάσουν 800+ ευρώ για να την πάρουν πάλι...

Ενδιαφέρον, θα πρέπει να δώσουμε 2 φορές τον βασικό μας μισθό για να καυχιόμαστε οτι "ωωωω παίζουν όλα τα παιχνίδια νερόοοοοοοοοοο :ΡΡΡΡΡΡ" (τα τωρινά παιχνίδια, γιατί τα μελλοντικά θα απαιτούν την gtx 790 )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλά τα χρήματα αφού μιλάμε για ότι τελευταίο και σε διπλάσια ταχύτητα από την 680 για ένα προϊόν δε που στην ουσία δεν έχει εφαρμογή ακόμα.. Παρ'ολα αυτά την βρίσκω ερωτεύσιμη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν σας είπε κανείς να πατέ να την πάρετε ότι είναι πολύ όμορφη όμως δεν μπορεί να το αμφισβητεί κανείς... Έξαλλου είναι διπλό πύρινη αυτομάτως ανέβαινε το κόστος λογικό είναι .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή αυτή τη στιγμή, υπάρχουν τόσα άλλα ζητήματα στη ζωή μου (και στη ζωή πολλών άλλων πιστεύω), όπως οικονομική στενότητα, απαισιοδοξία για το μέλλον, πολλαπλά αδιέξοδα, you name it, τα οποία υπό ΚΣ μου απογορεύουν οποιοαδήποτε σκέψη και λογικό σχόλιο

 

ΔΕ θα μιζαριάσω άλλο

 

και θα πω μόνο πως (αν μη τι άλλο) η κάρτα είναι απλώς Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Η! :rolleyes: :rolleyes: :-) :-) :wub: :wub:

 

Τα υπόλοιπα τεχνοκρατικά ζητήματα περί αυτής, δεν πρόκειται να με απασχολήσουν ποτέ, οπότε... όλα καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...