Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα δει και παλαιοτερα αυτο το βιντεο που κυκλοφορει στο ιντερνετ. Δειχνει σε τι κατασταση ζουν τα κοτοπουλα, αγελαδες,γουρουνια κλπ απο την ημερα που γεννιουνται μεχρι την ημερα που πεθαινουν για να μεταφερθουν σε fastfoodαδικα και Super Markets!

 

Αν καποιος δεν μπορει να δει αιματα ή τα βασανιστηρια ζωων, καλυτερο θα ηταν να μην το δει. Καλο θα ηταν να εχουμε ολοι μια ιδεα για το πως συμπεριφερονται οι fast foods για να εχουν φθηνο και μεγαλη καταναλωση φαγητο.

 

http://www.disclose....eat_Production/

 

 

Εχει κυκλοφορησει και ενα ντοκυμαντερ FOOD INC.

"Τρόφιμα Α.Ε."- Τί τρώμε και πώς παράγεται;

http://vimeo.com/15259746

Δημοσ.

Το επεισοδιο των Ραδιο Αρβυλα την Μεγαλη Εβδομαδα το ειδατε;

Απιστευτα βασανιστηρια πραγματικα σε πολλα ζωα απο εμας τα ΖΩΑ.

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δες και το FOOD INC. Που εβαλα με ελληνικους υποτιτλους, και θα παθεις πλακα πως λειτουργει το συστημα των τροφιμων στην Αμερικη. Τι κανουν οι βιομηχανιες μεταλλαγμενων σπορων για να εχουν τους αγροτες απο κατω τους! κλπ

Δημοσ.

Στην Ελλάδα παίζει τπτ παρόμοιο;

 

Όχι και αυτά στα βίντεο είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα που λέμε. Ναι υπάρχουν σαν περιστατικά σε όλον τον κόσμο αλλά ζώα σαν αυτά που παρουσιάζονται στα βίντεο είναι ακατάλληλα για κατανάλωση. Ένα ζώο που έχει υποστεί κακομεταχείριση είναι ένα κακό σφάγειο (λόγω πολλών βιοχημικών αντιδράσεων που προκαλούνται από το stress, κ.α.) , οπότε δεν πληρεί τις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις που έχουν οι μεγάλες εταιρείες τροφίμων για το κρέας που θα αγοράσουν. Να φανταστείς σε πτηνοτροφικές μονάδες έχει προβλεφθεί να μην υπάρχουν σημεία όπου μπορεί να χτυπήσει ένα κοτόπουλο γιατί είναι πολύ πιθανόν να τραυματιστεί και να μελανίασει. Μελάνιασμα σημαίνει σημάδι, σημάδι σημαίνει ότι δεν θα το αγοράσει ο καταναλωτής οπότε χασούρα για την εταιρεία.

Υπάρχουν πολλά βίντεο στο ίντερνετ που δείχνουν την λειτουργία σφαγείων, οπότε ας μην μένουμε μόνο σ'αυτήν την άσχημη εικόνα.

Δημοσ.

τι σημασια εχει αν γινεται στην ελλαδα ή οχι.

το θεμα ειναι οι προμηθευτες απο που αγοραζουν το κρεας.π.χ. μια μεγαλη αλυσιδα αγοραζει απο ν.ζηλανδια

http://www.insomnia.gr/topic/439910-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B9%CE%B5%CF%82/

Δημοσ.

Η Hellenic Catering (Goοdy's, Floca, Everest κ.α..) αγοράζουν από Γερμανία,Ιταλία,Δανία κυρίως απ'όσο ξέρω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει σε Γερμανία και Ιταλία, αλλά έχω δει χοιροστάσιο σε Δανία και οι συνθήκες ήταν οριακά χειρότερες από το διαμέρισμά μου και αυτό επειδή δεν είχε θερμαινόμενο πάτωμα στο μπάνιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...