ilpapacha Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Κάτι κάναμε κι απόψε snapinstato-aqpb9bfsykhjgand-ew-sxvlp430twdlht0gmtkgh1h75o9rgwgdrcv2j67zx-sxmey_WdrRsW6t.mp4 2
ilpapacha Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου Αραποσίτι γι απόψε snapinstato-aqmjcdkl4p2jmg5iw-kazoxiuwuy1mnrwl68nki5xxmoknpl7omuo9wlfmisf-o3pm9_ckZ70BEk.mp4
ilpapacha Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Ψωμί στον ξυλόφουρνο και ψάρια στην Kamado snapinstato-aqowirfnhbvpsjrwxe2txapukjgnewksgfxy-inwa7dawtktvgj0snvq01clgxrtojj_q6qztXzQ.mp4 1
ilpapacha Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Χρόνια πολλά σε όλους, στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες, με υγεία. Λίγο ετεροχρονισμένα βέβαια snapinstato-aqmjcehzc1qbyf-fhquk2eg9ktgyzw7uvdgw7dhbevhpaw0vt-jmg7-y6wgb-r6rgrq_qGohA8xC.mp4
Kapetanakos Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Ψήνω πάνω από 20 χρόνια, πολλά τα μυστικά πολλές οι τεχνικές. Μόνο κάρβουνο και 1 με 2 φορές το μήνα. Εγώ έχω βρει τους τρόπους μου με τα χρόνια και με πολλές αποτυχίες. Χτες εψησα καλαμάκια χοιρινά τα οποία δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά μου πέτυχαν και σε γεύση και στο ψήσιμο. Την διαφορά την κάνουν 3 πυλώνες. Ο ψηστης, το κρέας και οι κοπές. Αυτά . Τιπ σοβαρό εάν βρεις κρεοπώλη καλο προτίμησε τον και μην τον αλλάζεις.
ilpapacha Δημοσ. Τρίτη στις 05:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:48 μμ Γαριδομακαρονάδα για σήμερα snapinstato-aqpgsl27znsoc12q9-lgkl8crkuxdtuyzofud5zhj9cfw7nj7hxbnjpqpjsllopywkd_8qF88XDm.mp4 1
ilpapacha Δημοσ. Τρίτη στις 11:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:50 μμ Σουβλάκια, κεμπάπ και λουκάνικα Τζουμαγιάς snapinstato-aqp255ipw3gapbchgd24i4nlkmlxbiphk-qzgwpujwxfllgvr5dz-6-uhl9kghluyg4_CRY80FPK 2.mp4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα