Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψήνω πάνω από 20 χρόνια, πολλά τα μυστικά πολλές οι τεχνικές. Μόνο κάρβουνο και 1 με 2 φορές το μήνα. Εγώ έχω βρει τους τρόπους μου με τα χρόνια και με πολλές αποτυχίες. Χτες εψησα καλαμάκια χοιρινά τα οποία δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά μου πέτυχαν και σε γεύση και στο ψήσιμο. Την διαφορά την κάνουν 3 πυλώνες. Ο ψηστης, το κρέας και οι κοπές. Αυτά .

Τιπ σοβαρό εάν βρεις κρεοπώλη καλο προτίμησε τον και μην τον αλλάζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...