Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Ειμαι μαθητης Β λυκειου,και οπου να'νε μπαινω στην τελικη ευθεια για τις πανελλαδικες!Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε τι γινεται με τα δημοσια πανεπηστημια της Κυπρου!Πως μπαινουμε? Με πανελληνιες? Οι βασεις για εμας ειναι πιο χαμηλες οπως ειναι των Κυπριων για εδω?

Δημοσ.

οι βάσεις γενικά ειναι στα ιδια επιπεδα.

μπαινεις με μία αίτηση. το επιπεδο ειναι πολυ καλο απο οσο ξέρω και τους περισσότερους τους κρατάνε στην κύπρο για δουλειά με πολυ καλα χρήματα (ειχανε πάει 3 συμμαθητές μου οταν ακομα ήταν στο μηχανογραφικο η Κυπρος και δεν γύρισαν...).

Περισσότερα στις ιστοσελίδες τους!

Δημοσ.

Αν περάσεις μέσω τον πανελληνίων, Όχι. (Αν και νομίζω οτι μπορείς να μπεις χωρίς πανελλήνιες και να πληρώσεις δίδακτρα, άλλα δεν είμαι σίγουρος κατα ποσο ισχύει αυτό)

Δημοσ.

Αν περάσεις μέσω τον πανελληνίων, Όχι. (Αν και νομίζω οτι μπορείς να μπεις χωρίς πανελλήνιες και να πληρώσεις δίδακτρα, άλλα δεν είμαι σίγουρος κατα ποσο ισχύει αυτό)

οπα μισο. πλεον δεν μπαινεις με πανελληνιες αλλα με μια απλή αιτηση (νομιζω το ειπα ξεκαθαρα) και οχι ως ευρωπαίος πολιτης (ΜΧ...) δεν πληρώνεις διδακτρα...

Δημοσ.

Με Πανελληνιες μπαίνεις! Το εψαξα! Δεν πληρωνεις διδακτρα τελικα,αλλα μονο τα βιβλια!

δηλαδή εννοείς οτι κάνεις μηχανογραφικό για να μπεις στο πανεπιστημιο κύπρου; Δε νομίζω... Απλά πρέπει να περάσεις απο το συστηματάκι των εξετάσεων γιατι η εισαγωγή σου γίνεται βάσει του γενικου βαθμού πρόσβασης που θα βγάλεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...