Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια στις 12 του μηνος δίνω το delf b2.Έχω κάνει καλή προετοιμασία και η καθηγήτρια μου πιστέυει ότι θα το πάρω.Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πειτε τι να προσέξω και καποιες συμβουλές από άτομα που το έχουν δώσει.Απομένουν 2 έβδομάδες και όσο να ναι έχω ένα άγχος. Στα προφορικα πετυχαίνω 19-20/25 στα ακουστικά είμαι πάνω απο 16-17/25 και στα κέιμενα είμαι γύρο στο 15+/25 και έκθεση είμαι σχεδόν πάντα πανω απο 17/25. Έχω ακούσει οτι θεωρείται απαιτητικό πτυχίο.Περιμένω απαντήσεις ευχαριστώ προκαταβολικά ! :rolleyes:

Δημοσ.

Ουσιαστικά το ακουστικό κομμάτι έχει μία Α δυσκολία γιατί εκείνη την ώρα το "κασετόφωνο" που παίζει την κασετούλα, μπορεί να είναι ότι να ναι, ή να χεις κάτσει σε θέση όπου ο ήχος μπορεί να φτάνει λειψός...

Πάνε και 8-9 χρόνια από τότε που έδωσα αλλά θυμάμαι ότι τέτοια θεματάκια στις εξετάσεις παίζανε..αν άλλαξε κάτι πάω πάσο.

Δημοσ.

για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, θέλω να ρωτήσω (αν κάποιος γνωρίζει) το εξής: πριν 7-8 χρόνια που ασχολιόμουν λίγο με τα γαλλικά είχα πάρει μόνο το τότε Α1 (που καταργήθηκε αυτό το σύστημα). Τώρα που θέλω να συνεχίσω, για να πάρω το Β2, πόσο καιρό περίπου θα μου πάρει; (οκ αυτό είναι και λίγο σχετικό, αλλά ρωτάω πόσο περίπου καιρό προετοιμασία χρειάζομαι δεδομένου ότι δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα..)

Δημοσ.

Το Β2 πλέον σε τί αντιστοιχεί; Το παλιό Delf Α4;

Επίσης, πείτε μου κάτι.. από τότε που έδωσα για sorbonne 1 δεν έχω πάει να πάρω το πτυχίο γιατί βαριέμαι να κατεβαίνω μέχρι το κέντρο (κάπου στη Σινα θαρρώ πως είναι),παίζει να κρατάνε αρχείο και να το βρώ κάποια στιγμή όταν δεήσω να το πάρω ;

Έχει περάσει πάνω από 5ετία (ξέρω-ξέρω...τεμπέλης, απλά δεν έτυχε να το χρειαστώ).

Δημοσ.

Ναι και ναι. Το δίπλωμα το παραλαμβάνεις με ταυτότητα απο τη σινα. Ρώτα τη ρεσεψιονιστ.

Για να μη νιώθεις άβολα, τις τελευταίες εξετάσεις στο ifa τις έδωσα το 1998, ακόμα να πάω να πάρω το δίπλωμα. :·)

Δημοσ.

Για το β2 απο α1 χρειαζεσαι κανα 1,5 χρονια προετοιμασια ! το β2 εχει τεραστια διαφορα απο το β1 ενω απο β1 και κατω ειναι ευκολα τα πραγματα ! το πιο δυσκολο θεωρητικα πτυχιο ειναι το β2 διοτι πρεπει να υποστεις μια μεγαλη αλλαγη ! στην συνεχεια το c1 και c2 μπορουν να αποκτηθουν μιας και το β2 πλησιαζει πιο πολυ στο c1 παρα στο β1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...