palavomaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Καλησπέρα Έχω ένα iPhone 4S και βασικά έχω λίγο γοητευτεί απο το νέο Samsung Nexus.Σκεφτόμουν λοιπόν μήπως να πούλαγα το 4S και να έβρισκα ένα Nexus 2ο χέρι και να έβαζα και κάτι στην τσέπη?Η μήπως να περίμενα μέχρι το 5άρι το φθινόπωρο?Δίνοντας κάτι έξτρα?Αυτό που με χαλάει στο Nexus είναι μόνο η κακής ποιότητας καμερα σε σύγκριση με το 4S γιατί την χρησιμοποιώ αρκετά συχνά και μπορώ να πώ ότι έχει καλύτερη ποιότητα απο την compact Nikon 12mpx που έχω.
nikoskon Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ελπίζω να μην συγχεεις την ποιότητα με την ανάλυση. Κατά τα άλλα, τα δυο κινητά είναι η μέρα με τη νύχτα. Sent from Galaxy S using Insomnia
palavomaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Οχι καθόλου γνωρίζω ότι τα mpixel δεν έχουν να κάνουνε τόσο πολύ με την ποιότητα όσο ο αισθητήρας. Στα υπόλοιπα όμως χαρακτηριστικά ??? Π.χ retina vs. S-amoled ?
nikoskon Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Είναι κινητά με διαφορετικό μέγεθος, διαφορετικό λειτουργικό κλπ... Δεν είναι στην ίδια κατηγορία. Και έμενα με ενοχλεί η σχετικά μικρή ανάλυση του Galaxy Nexus αλλά δεν έχω πολλές απαιτήσεις από την κάμερα. Έχεις καταλήξει στο λειτουργικό; Sent from Galaxy S using Insomnia
palavomaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Είναι κινητά με διαφορετικό μέγεθος, διαφορετικό λειτουργικό κλπ... Δεν είναι στην ίδια κατηγορία. Και έμενα με ενοχλεί η σχετικά μικρή ανάλυση του Galaxy Nexus αλλά δεν έχω πολλές απαιτήσεις από την κάμερα. Έχεις καταλήξει στο λειτουργικό; Sent from Galaxy S using Insomnia Σχετικά θα έλεγα ναί.Είχα χρησιμοποιήσει ένα tabletaki που έτρεχε 2.4 Gingerbread και είχα μείνει ικανοποιημένος.Γενικά μου αρέσει να δοκιμάζω νέες τεχνολογίες.Βρήκα διαφορές αλλά προσαρμόστηκα γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα