gballas Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Καλημέρα παιδιά, Ποιο απ' τα 2 προαναφερθέντα κουτιά υπερέχει σε χώρο με αρκετή σκόνη, έχει λιγότερα συγκριτικά db θορύβου έστω και με τουσ στοκ ανεμιστήρεσ και καλυτερη ψύξη με αέρα; Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Insomnia
haris013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 και τα δυο ειναι εξεραιτηκα κουτια αλλα εχω μια προσωπικη εκτιμηση στο raven λογο 90 μοιρων ανεστραμενη mobo και απο οσο ξερω μιδαμηνη σκονη μεσα...
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Corsair μακράν κιόλας από εμένα. άλλη ποιότητα άλλη εργονομία, άλλη μόνωση, άλλη ομορφιά, και δεν ζαλίζεται και το motherboard.
κοκολινος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Corsair μακράν κιόλας από εμένα. άλλη ποιότητα άλλη εργονομία, άλλη μόνωση, άλλη ομορφιά, και δεν ζαλίζεται και το motherboard. χ0α0χα0χ0αχ0α..!!+1 απο εμενα,.!!!
haris013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Corsair μακράν κιόλας από εμένα. άλλη ποιότητα άλλη εργονομία, άλλη μόνωση, άλλη ομορφιά, και δεν ζαλίζεται και το motherboard. γιατι δεν ειναι ποιοτικο το silverstone?
κοκολινος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ειναι....Εχω ακουσε και εγω τα καλυτερα..Αλλα ειδα το 600Τ απο κοντα..πωωω αλλο πραμαααα..!!!!!!
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) γιατι δεν ειναι ποιοτικο το silverstone? Είναι βρε μούτρο ! αλλά ακόμα και η υψηλή ποιότητα έχει διαβαθμίσεις ! Special Edition White Επεξ/σία 2 Μαΐου 2012 από MoviemakerGr
Dark_Duck Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Για το 600Τ που έχω μπορώ να σου πω πως, μαζευει ελάχιστη σκόνη και είναι πάρα πολύ εργονομικό κουτί για το μέγεθός του. Τα ανεμιστηράκια του είναι αθόρυβα ακόμα και όταν τα ρυθμίζεις στο τέρμα και η ποιοτητα κατασκευής εξαιρετική. Το RV03 το έχω δεί σε μαγαζί και δεν μπορώ να πω πως δεν ειναι ποιοτικό κουτί, αλλα δεν ξέρω τι παίζει απο σκόνη και απο εργονομία.
Paganisk Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 καλα κουτια και τα δυο με 50ε διαφορα.θα ελεγα το silverstone λογο αποδόσεις τιμης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 πήρα και εγώ το Graphite τέλη 2011, άριστο κουτάκι, αλλά θα έπρεπε να είναι max 150 euro, όχι παραπάνω...
gballas Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Όντως το 600Τ φαίνεται killer!! Μήπως έχετε άποψη και για το 550D?
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 http://www.skroutz.gr/s/361702/Corsair-Carbide-Series-500R.html?keyphrase=Corsair+500R ?????????????
overpower Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 μιας και που εχω το raven μπορω να πω πως ειναι αριστο κουτι. καθολου σκονη,οι στοκ ειναι αθορυβοι,εκτος αν ανεβασεις την ταχυτητα στα 2 fans απο το stock του fan controller. Τα φιλτρα ειναι απιστευτα...αυτα κρατανε ολη την σκονη και καθαριζονται ευκολα. πολυς χωρος και για σκληρους και για τις πιο συχρονες καρτες γραφικων. το κουτι θα σε δυσκολεψει μονο εαν πας μελοντικα για wc. παιρνει με 2αρι ψυγειο, αλλα δεν νομιζω να ειναι προβλημα μιας και μπορει να παρει 2 2αρια και 2 μονα (τα 2αρια μπροστα και κατω και τα μονα πισω και πανω)ψαξε στις φωτογραφιες κουτιων εβαλα προσφατα φωτο απο το κουτι,και εχω και πιο παλιες απο το πισω χωρο...
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αν δούμε προσεκτικά τα 2 εσωτερικά είναι εύκολο να βγάλουμε συμπεράσματα εκεί είναι και η μεγάλη τους διαφορά πέρα από ομορφιά που είναι υποκειμενικό το μεγάλο όπλο της Corsair είναι η εργονομία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα