Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν δούμε προσεκτικά τα 2 εσωτερικά είναι εύκολο να βγάλουμε συμπεράσματα εκεί είναι και η μεγάλη τους διαφορά πέρα από ομορφιά που είναι υποκειμενικό το μεγάλο όπλο της Corsair είναι η εργονομία.

Αν και μιλαμε για δυο κουτια σε εντελως διαφορετικο price range...πιστεψε με το raven δεν εχει να ζηλεψει τπτ σε εργονομια απο το 600T

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν και μιλαμε για δυο κουτια σε εντελως διαφορετικο price range...πιστεψε με το raven δεν εχει να ζηλεψει τπτ σε εργονομια απο το 600T

Το θέμα είναι ότι σε εμπιστεύομαι και πολύ παραπάνω σε ότι αφορά το modding, από εκεί και πέρα εμένα αυτό το πράγμα με πνίγει..και μου δίνει αν θέλεις ως αίσθηση την καλή προσπάθεια που έκαναν να φτιάξουν ένα καλό κουτί αλλά στο τέλος απέτυχαν, ίσως στο επόμενο.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?253087-Computex-2010-SilverStone-RV03

Δημοσ.

Αναφέρεστε για το 600t λες και είναι κανένα full tower με τρελή διαχείρηση χώρου, airflow κλπ. αλλά καμία σχέση. Όπως είπε ο tresh ωραίο εμφανισιακά κουτί αλλά πάνω απο 150€ δεν έπρεπε να κάνει.

Έχουν ήδη σκάσει διαφορα προβληματάκια που έχει. Για temps δεν είναι και πολύ καλό, λόγο οτι δένει πλαστικά με μεταλικά μέρη και συστολή διαστολή υπάρχουν τριξίματα σε μερικούς και δυστυχώς φοβάμαι οτι μακροπρόθεσμα θα αυξηθούν αυτά τα τριξίματα.

σίγουρα και το RV03 δεν είναι τέρας στους χώρους αλλά περισσότερη εμπιστοσύνη η Silverstone παρά η Corsair (γιατί καινούργια στον χώρο των cases σίγουρα θα έχει παιδικές αρρώστιες)

Δημοσ.

Αναφέρεστε για το 600t λες και είναι κανένα full tower με τρελή διαχείρηση χώρου, airflow κλπ. αλλά καμία σχέση. Όπως είπε ο tresh ωραίο εμφανισιακά κουτί αλλά πάνω απο 150€ δεν έπρεπε να κάνει.

Έχουν ήδη σκάσει διαφορα προβληματάκια που έχει. Για temps δεν είναι και πολύ καλό, λόγο οτι δένει πλαστικά με μεταλικά μέρη και συστολή διαστολή υπάρχουν τριξίματα σε μερικούς και δυστυχώς φοβάμαι οτι μακροπρόθεσμα θα αυξηθούν αυτά τα τριξίματα.

σίγουρα και το RV03 δεν είναι τέρας στους χώρους αλλά περισσότερη εμπιστοσύνη η Silverstone παρά η Corsair (γιατί καινούργια στον χώρο των cases σίγουρα θα έχει παιδικές αρρώστιες)

Δεν θέλω να φανώ ως μακ@κάς καταναλωτής που θέλει να υπερασπιστεί την αγορά του αλλα έτσι θα φανω! Δεν μας βρίσκεις εσύ άλλο mid tower με την λειτουργικότητα του 600Τ σε χώρους κατακράτηση σκόνης και ποιότητα κατασκευης. Η τιμή είναι τσιμπημένη άλλα ως συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις. Εγώ το έχω κοντα ενα χρόνο το ανοίγω μια φορά τον μήνα για καθάρισμα για να διαπιστώσω κάθε φορά πως δεν εχει σκόνη μέσα και γενικότερα κάποιο πρόβλημα δεν εχω παρατηρήσει.

Δημοσ.

Πρώτον όταν το πήρες έγραφε dust proof? Το πήρες γιατί δεν μπαίνει η σκόνη είτε γιατί σου άρεσε το κουτάκι σε χώρους, εμφάνιση κλπ;

Το θέμα σκόνη έχει και άμεσση σχέση με την χρήση του υπολογιστή. Όταν το δουλεύεις ελάχιστες φορές δεν έχεις την ίδια σκόνη με ένα σύστημα που είναι 24/7.

Αν είναι θέμα σκόνης. Έχω ένα silverstone LC17B είχα στήσει το παλιό μου κατεβαστήρι εκεί και htpc. Το είχα κάτω απο την TV και έκανα να το ανοίξω και να το καθαρίσω 2 χρόνια. Κυριολεκτικά νόμιζα οτι το είχα max 2 μήνες ενώ δούλευε 24/7 για 2 χρόνια. (True Story)

Είπα την γνώμη μου και το δικό μου σκεπτικό, δεν χρειάζεται να αρπάζεσαι ούτε σου έφαγα το μπιφτέκι σου, ούτε σου έθιξα τις μετοχές σου. :D

Για τα χρήματα που το πήρες εγώ θα έπαιρνα full tower πάντως πχ Bitfenix XL

• Super Moderators
Δημοσ.

Για temps δεν είναι και πολύ καλό

θα διαφωνήσω με αυτό, από τα καλύτερα κουτιά για αερόψυξη...

Δημοσ.

Thresh έστησες CLI και δοκίμασες;

Παιδιά δεν είπα οτι είναι κακό αλλά δεν είναι και το καλύτερο ούτε ο Θεός κατ εμέ που το παρουσιάζεται όλοι.

• Super Moderators
Δημοσ.

το anandtech πάντως το θεωρεί καλύτερο για αερόψυξη από τα Obsidian...

δεν είπα ότι είναι το καλύτερο, είπα από τα καλύτερα, έχει διαφορά :-)

Δημοσ.

Thresh έστησες CLI και δοκίμασες;

Παιδιά δεν είπα οτι είναι κακό αλλά δεν είναι και το καλύτερο ούτε ο Θεός κατ εμέ που το παρουσιάζεται όλοι.

χαχααχ τον θεό.. μην τον ψάχνεις.. σε κουτί ούτε καν σε γκόμενα..

Δημοσ.

Το anandtech θεωρεί ότι προκαλεί δονήσεις κιόλας:

"The top grate of the Graphite 600T can produce vibration over time, and I get the nagging feeling that the push-button release for the side panels is going to wind up causing more problems than it solves in the long term. Unfortunately this is also speculation based off of an anecdotal experience with one enclosure; it's entirely possible that none of these parts will develop issues with rattling in the future."

http://www.anandtech.com/show/5708/corsair-obsidian-550d-starting-to-specialize/6

Αν η αναφορά του SwAToNeR ότι τρίζει δεν βασίζεται στην αναφορά του anandtech, αλλά σε λοιπές αναφορές χρηστών τότε λέει κάτι για το κουτί..

• Super Moderators
Δημοσ.

μετά από σχεδόν 6 μήνες δεν έχω προσέξει ακόμα δονήσεις, 24/7 ανοιχτό το pc, θα ενημερώσω όταν τις πάρω χαμπάρι... :-)

Δημοσ.

Όποιος θέλει να μου δώσει ένα τέτοιο με δονήσεις να του δώσω ένα Vento με πολύ προσωπική δουλειά, μηδέν δονήσεις και 5 χρόνια εγγύηση να του παίρνω άλλο ολοκαίνουριο αν χαλάσει είμαι διαθέσιμος.. Η εγγύηση γραπτή.

Συγνώμη αλλά αν αυτή η πεμπτουσία της γνώσης εγώ δεν θα ακολουθήσω θα μείνω εραστής και ψιλοασχετος.

Ένα κουτί δεν έχει δονήσεις μιας και δεν έχει κινούμενα μέρη.. Τώρα αν του βάλεις μια στραβή ψήκτρα με άξονα η έναν έκκεντρο ανεμιστήρα δεν φταίει το κουτί..

Δημοσ.

Ενα κουτι εχει δονησεις ειτε απο τους ανεμιστηρες που θα του βαλεις η απο τον σκληρο δισκο.δοκιμασε να βαλεις εναν raptor σε ενα κουτι του 20ευρου και πες μου μετα οτι δεν δονειται.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι και ο πλεόν ειδικός, θεωρώ ότι από άποψη mechanical RnD η Silverstone υπερέχει. Η τεχνολογία των ανεμιστήρων της AP181 air-penetrator και το "positive air pressure" concept τους (αν και δεν είναι κάτι το ski-fi, ή το καινούργιο) θεωρώ ότι είναι λόγοι που το κατατάσσουν στα top air-cooling, dust free cases. Η corsair απεναντίας πατάει στο "sexy looking thing" προσφέροντας ενα αξιόλογο enclosure λίγο πολύ σαν του ανταγωνισμού. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά πραγματικά εκτός της Lian-Li, Silverstone & Antec δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποια άλλη εταιρεία που να έχει ξοδέψει ώρες στο μηχανολογικό RnD κομμάτι και δεν ενοώ μόνο στα λαστιχάκια των HDD brackets.. Γι αυτό και το premium στην τιμή.

Δημοσ.

Ts ξεκινα με το τι διαφορα εχουν στην τιμη αυτα τα 2 κουτια.μετα σκεψου οτι εαν παρεις το πιο φθηνο,με την διαφορα που προκειπτει,τι αλλα parts μπορεις να βαλεις.πχ κανενα fan controller η ποιοτικους ανεμιστηρες η καμια ψυχτρα για τον επεξεργστη ρε παιδι μου εαν δεν εχεις.

Να δεις τι ευκολα που κατασταλαζεις μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...