MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ενα κουτι εχει δονησεις ειτε απο τους ανεμιστηρες που θα του βαλεις η απο τον σκληρο δισκο.δοκιμασε να βαλεις εναν raptor σε ενα κουτι του 20ευρου και πες μου μετα οτι δεν δονειται. Υπάρχουν ειδικά λαστιχάκια αν θέλεις να βάλεις ένα τρακτέρ μέσα.. αξίας 0,01 ευρώ που κατά την γνώμη μου πρέπει να τα βάζεις σε όλα τα κουτιά με δίσκους τριζάτους όπως και να λέγονται.Το ίδιο και στα fan.
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αυτα ειναι η μεση λυση που λυνουν ως ενα ποσοστο το προβλημα.δεν ειναι το μαγικο ραβδακι.
overpower Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Το θέμα είναι ότι σε εμπιστεύομαι και πολύ παραπάνω σε ότι αφορά το modding, από εκεί και πέρα εμένα αυτό το πράγμα με πνίγει..και μου δίνει αν θέλεις ως αίσθηση την καλή προσπάθεια που έκαναν να φτιάξουν ένα καλό κουτί αλλά στο τέλος απέτυχαν, ίσως στο επόμενο. http://www.xtremesys...ilverStone-RV03 Αυτο δεν ειναι raven 3...ισως καμια κινεζικη αντιγραφη. εδω ειναι το real http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RV03&area=usa
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αυτο δεν ειναι raven 3...ισως καμια κινεζικη αντιγραφη. εδω ειναι το real http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RV03&area=usa Από την Computex 2010 είναι έχει και ταμπελίτσα δίπλα. ότι οι φώτο αυτού που το πουλάει είναι καλύτερες δεν σηκώνει συζήτηση. Any way δεν έχω καταλάβει γιατί το κάνουμε σήριαλ κάθε φορά, είπαμε απόψεις ας αποφασίσει ο αγοραστής.
overpower Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 μερικες φωτο απο το δικο μου η 9η φωτο ειναι απο πανω,δειχνοντας πισω απο την mb τον χωρο που εχει αφου προστεθει ενα fan
Heatspreader Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Το Corsair μου αρέσει ίσως λίγο περισσότερο εξωτερικά. Από την άλλη όμως είδα το Silverstone και τρελάθηκα. Μου αρέσει πολύ που είναι ανάποδα το Hardware στο εσωτερικό. Θα το αγόραζα άνετα! Μην σου πω ότι αν μπορούσα να δώσω το δικό μου, μάλλον θα έπαιρνα το Silverstone.
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Όποιος θέλει να μου δώσει ένα τέτοιο με δονήσεις να του δώσω ένα Vento με πολύ προσωπική δουλειά, μηδέν δονήσεις και 5 χρόνια εγγύηση να του παίρνω άλλο ολοκαίνουριο αν χαλάσει είμαι διαθέσιμος.. Η εγγύηση γραπτή.Συγνώμη αλλά αν αυτή η πεμπτουσία της γνώσης εγώ δεν θα ακολουθήσω θα μείνω εραστής και ψιλοασχετος.Ένα κουτί δεν έχει δονήσεις μιας και δεν έχει κινούμενα μέρη.. Τώρα αν του βάλεις μια στραβή ψήκτρα με άξονα η έναν έκκεντρο ανεμιστήρα δεν φταίει το κουτί.. μερικες φωτο απο το δικο μου η 9η φωτο ειναι απο πανω,δειχνοντας πισω απο την mb τον χωρο που εχει αφου προστεθει ενα fan Ξέρω γιατί τα κάνεις όλα αυτά θέλεις το Vento μου σαν τρελός !!!
SwAToNeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Κυριολεκτικά δεν διάβασα ποτέ το review απο anand. Απλά χάζεψα στο internet τι γίνεται απο παράπονα χρηστών και λόγο εμπειρίας απο αρκετά cases. Όπου δένεις πλαστικό με μέταλο δυστυχώς με τον καιρό και λόγο θερμότητας θα υπάρχουν κενά και τριξίματα. Το καλοκαίρι θα δείξει βέβαια αλλά μακάρι να μην σας κάτσουν. Έν συντομία για να μην καταδικάσω και το case. Θεωρώ πολύ ωραία τα case της corsair απλά επειδή είναι πολύ καινούργια στο χώρο φοβάμαι τις παιδικές αρρώστιες. Για τα λεφτά τους είναι πολύ αξιόλογα. Αν αγόραζα και είχα την άνεση θα έπαιρνα είτε το 650d είτε το 800D. Για τα λεφτά τους τα θεωρώ πολύ καλά. Απλά στα cases >Lian Li>silverstone> .... > Corsair κατα την ταπεινή μου άποψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα