Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι 35 ετων τεχνικος υπολογιστων ανεργος εδω και 3 χρονια περιπου..

Εχω τελειωσει γενικο λυκειο και ιεκ multimedia..

Εργασιακη εμπειρια εχω γυρω στα 10 χρονια σαν πωλητης και τεχνικος υπολογιστων..

Εχω πολυ ελευθερο χρονο οπως φανταζεστε και σκεφτομαι να μαθω κατι νεο εξτρα σε αυτα

που ξερω απο το τεχνικο κομματι ετσι ωστε να αναβαθμισω τις γνωσεις μου και να

βρω δουλεια αμεσα σε καποιο παρεμφερη τομεα της πληροφορικης..

Τι θα μου προτεινατε να μαθω ?

Ειναι κανενας σε παρομοια φαση με την δικια μου και πως την "παλευει" εν μεσω κρισης ?

Χρηματα δεν υπαρχουν για σεμιναρια και σχολες του ιδιωτικου τομεα, οποτε ψαχνω κατι που

να μπορω να το μαθω μονος μου στο σπιτι με την βοηθεια του ιντερνετ..

Θα παρακαλεσω ατομα που εχουν την διαθεση να κλαψουρισουν να κραξουν και γενικα να πουν

καθε τι ασχημο περι του επαγγελματος "Τεχνικος Η/Υ" να το κανουν σε αλλα θεματα που υπαρχουν

ηδη ανοιχτα και βλεπω οτι μονο αυτο κανουν μεσα..

Δημοσ.

αυτά τα 3 χρονια τι κανεις;

έχεις σκεφτεί να φύγεις έξω;

το να μάθεις κάτι τώρα για να σε βοηθήσει, μάλλον λίγο δύσκολο, αν έχεις 10έτη εμπειρία, εκεί θα πρέπει να στηριχτείς.

Δημοσ.

Τι θα μου προτεινατε να μαθω ?

Ξεκινα με IT/server administration.

Για αρχη: VMware/virtualbox + windows server 2008 r2 + βιβλια + blogs + youtube + forums.

(για οποιον θελει υπαρχουν τη σημερον ημερα ατελειωτες πηγες πληροφορησης και πανευκολη προσβαση σε αυτες. Στην Ελλαδα μεχρι και σεμιναρια διοργανωνονται ανευ κοστους για αυτους που θα πανε να τα παρακολουθησουν).

Οχι οτι θα βρεις δουλεια, αλλα ειναι πολυ σημαντικο να δειχνεις σε ενα interview οτι εχεις ενδιαφερον και ξερεις ενα 5% πανω σε ενα αντικειμενο και εχεις σκοπο μεσα απτη δουλεια να πας στο 50-80%, αποτι να σε ρωτανε και να απαντας "δεν ετυχε να ασχοληθω με αυτο το κομματι", γεγονος που δειχνει αδιαφορια.

Εξαλλου δε νομιζω τωρα στα 35 σου ο στοχος ζωης σου να ειναι να βγεις στη συνταξη ως τεχνικος Η/Υ. Αρα εκμεταλλευσου τον ελευθερο χρονο σου και ξεκινα διαβασμα σε πιο εξειδικευμενα κομματια του αντικειμενου που αγαπας.

Δημοσ.

γιατι απολυθηκες?

μαγαζια τυπου αλυσιδες γιατι δεν σε παιρνουν?

windows server ή apache -γενικα linux servers?

για μενα και τα παραπανω να μαθεις θα πρεπει να μπορεσεις να βρεις 2-3εταιριες να συντηρεις αλλιως...

δες τι παιζει απο δουλειες για cnc εχει γινει της μοδας..

Δημοσ.

δες τι παιζει απο δουλειες για cnc εχει γινει της μοδας..

Δε νομίζω πως είναι της μόδας, ειδικά με την κρίση οι μηχανουργικές δουλειές έχουν μειωθεί αρκετά.

Αλλά ούτως ή άλλως αυτή η "δουλειά" δεν είναι άμεσα σχετιζόμενη με έναν τεχνικό Η/Υ, το ότι γίνεται (κατά ένα μέρος μόνο) σε υπολογιστή δεν λέει κάτι

Δημοσ.

προγραμματιστης ειναι σε πιο Light εκδοση.

δεν ξερω αλλα βρηκα μερικες αγγελιες στην χε.γρ και εχω και εναν γνωστο που μου λεγε για cnc για επιπλα.μεχρι τοτε δεν ηξερα καν τι ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...