Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα format στο C: και ξαναπέρασα windows xp sp2.

To memtest δε μου δείχνει πρόβλημα στις μνήμες.

Όταν ξεκινάω κανονικά (ή safe mode με την κάρτα γραφικών να λειτουργεί) παγώνει σχεδόν αμέσως και με τις δύο κάρτες γραφικών που δοκιμάζω.

Μόνο σε safe mode με δίκτυο δεν κολλάει.

Να είναι πρόβλημα της μητρικής τελικά;

Δημοσ.

Δοκίμασε το εξής.

Τρέξε από safe mode orthos να δεις αν κολλάει. Αν ναι κάτι με harware μυρίζει αλλιώς:

Μπές από safe mode με δίκτυο και κατέβασε drivers από τα official site για την κάρτα γραφικών ΚΑΙ την μητρική και ξαναδοκίμασε.

edit:

Τέλος αν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών ή την ενσωματωμένη της μητρικής(αν εχει)

το έχεις κάνει rolleyes.gif

Τι τροφοδοτικό έχεις?

Δημοσ.

Δοκίμασε το εξής.

Τρέξε από safe mode orthos να δεις αν κολλάει. Αν ναι κάτι με harware μυρίζει αλλιώς:

Μπές από safe mode με δίκτυο και κατέβασε drivers από τα official site για την κάρτα γραφικών ΚΑΙ την μητρική και ξαναδοκίμασε.

edit:

Τέλος αν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών ή την ενσωματωμένη της μητρικής(αν εχει)

το έχεις κάνει rolleyes.gif

Τι τροφοδοτικό έχεις?

Όσον αφορά τη μητρική, κατεβάζω το driver 6.2.1.1001 που δείχνει εδώ: Link/ga-8ipe1000_1x/download/

Ένα 450Watt

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Όσον αφορά τη μητρική, κατεβάζω το driver 6.2.1.1001 που δείχνει εδώ: Link/ga-8ipe1000_1x/download/

Ένα 450Watt

Ευχαριστώ

τπτ.

ναι αυτό . και να βάλεις και τους nvidia drivers

περιμένω info.

Δημοσ.

τπτ.

ναι αυτό . και να βάλεις και τους nvidia drivers

περιμένω info.

Tους Drivers της NVidia τους έχω περάσει. Τα υπόλοιπα που μου πρότεινες θα τα κάνω το βράδυ που θα γυρίσω απ' τη δουλειά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λοιπόν, πέρασα και το driver της μητρικής, αλλά πάλι τα ίδια, άνοιξε την πρώτη φορά και λειτούργησε κανονικά για 2 ώρες, πάγωσε και μετά πάγωνε 1-2 λεπτά μετά από κάθε επανεκκίνηση. Πλέον, λειτουργεί μόνο σε safe mode με δίκτυο.

Τι μπορεί να είναι, έχω αρχίσει να απελπίζομαι...

Δημοσ.

1) ελεγξε το τροφοδοτικο σου (παρε καποιο αλλο λιγο πιο δυνατο απο φιλο)

2) ελεγξε θερμοκρασια στο chip της μητρικής σου και μέσω καποιου προγραμματος και εμπειρικα(εμπειρικα = πιανεις την ψυκτρα που υπαρχει πανω στο chipset και διαπιστωνεις ποσο καυτο ειναι)

Δημοσ.

2) ελεγξε θερμοκρασια στο chip της μητρικής σου και μέσω καποιου προγραμματος και εμπειρικα(εμπειρικα = πιανεις την ψυκτρα που υπαρχει πανω στο chipset και διαπιστωνεις ποσο καυτο ειναι)

Δες αυτά που είπε ο φίλος.

Επίσης δες για φουσκωμένους/κατεστραμένους πυκνωτές στην μητρική.

bad_cap.jpg

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να πάρω καινούργιο τροφοδοτικό, συγκεκριμένα το 500άρι της Corsair Link, μάλλον αύριο το πρωί θα το αγοράσω.

Θα μου μείνει ούτως ή άλλως, ακόμα και στη χειρότερη περίπτωση που αναγκαστώ να φτιάξω καινούργιο σύστημα.

Για τη θερμοκρασία, θα προσπαθήσω να το δω και εμπειρικά, με τα CPUID και HWiNFO32 δεν είχα δει υψηλές θερμοκρασίες.

Θα κοιτάξω ξανά πιο προσεκτικά και τους πυκνωτές.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έβαλα τροφοδοτικό Corsair 500 Watt, αλλά πάλι κόλλησε σχεδόν αμέσως.

Ξέρει κανείς αν μπορώ στο "safe mode με δίκτυο" να κάνω κάτι για να έχω και ήχο, γιατί τώρα είναι απενεργοποιημένος.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έβαλα τροφοδοτικό Corsair 500 Watt, αλλά πάλι κόλλησε σχεδόν αμέσως.

Ξέρει κανείς αν μπορώ στο "safe mode με δίκτυο" να κάνω κάτι για να έχω και ήχο, γιατί τώρα είναι απενεργοποιημένος.

Ευχαριστώ.

Βρήκα λύση (τουλάχιστον για τον ήχο) εδώ

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εχω πάνω-κάτω το ίδιο πρόβλημα -κόλλημα υπολογιστή- οταν φορτώνει αρχεία ή προσπαθεί να αποθηκεύσει αρχεία στον D σκληρό του συστήματος μου.

Μετά το Hard Disk Sentinel μου βγάζει Health 0%. Πρέπει λογικά να τον επιστρέψω για αντικατάσταση...Σωστά??

Ευχαριστώ για κάθε απάντηση!!

post-171869-0-39785300-1337015230_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εχω πάνω-κάτω το ίδιο πρόβλημα -κόλλημα υπολογιστή- οταν φορτώνει αρχεία ή προσπαθεί να αποθηκεύσει αρχεία στον D σκληρό του συστήματος μου.

Μετά το Hard Disk Sentinel μου βγάζει Health 0%. Πρέπει λογικά να τον επιστρέψω για αντικατάσταση...Σωστά??

Ευχαριστώ για κάθε απάντηση!!

post-171869-0-39785300-1337015230_thumb.jpg

Ε ναι!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...