npor Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλή σας μέρα, Επειδή τον τελευταίο καιρό είμαι εκτός αγοράς, θα ήθελα να με βοηθήσετε στη σύνθεση ενός υπολογιστή (για φίλο) πρωτίστως για web developing. Από ένα μαγαζί έτσι ώστε να έρθει έτοιμος. Χαρακτηριστικά -2 οθόνες 23-24 -Καθόλου παιχνίδια ή 3d γραφικά -χωρίς πληκτρολόγιο ποντίκι -με windows 7 -αν χωράει και ένας ssd καλό θα ήταν Το max είναι 1000 ευρώ χωρίς να χρειάζεται να το φτάσουμε εάν δε χρειάζεται. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
Red Devil Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 αν δεν τον θέλει για gaming πιο φτηνά θα έρθει.οθόνες έχει ή θα αγοράσει;;;
npor Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 αν δεν τον θέλει για gaming πιο φτηνά θα έρθει.οθόνες έχει ή θα αγοράσει;;; Όχι δεν τις έχει.
Red Devil Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 δεν ξέρω πολλά από οθόνες αλλά γιατί θέλει 2;;; εγώ προτείνω αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.167117
npor Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Έχει να κάνει με τον τρόπο που δουλεύει. Θέλει άνεση.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ξεφεύγει από το μπάτζετ αλλά αξίζει. Προσωπικά θα προσπαθούσα να μαζέψω τα περισσότερα χρήματα από το να πάω νωρίτερα σε κάτι λιγότερο:
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ξεφεύγει από το μπάτζετ αλλά αξίζει. Προσωπικά θα προσπαθούσα να μαζέψω τα περισσότερα χρήματα από το να πάω νωρίτερα σε κάτι λιγότερο: Κάρτα γραφικών θα βάλεις για 2 μόνιτορ ?
npor Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ξεφεύγει από το μπάτζετ αλλά αξίζει. Προσωπικά θα προσπαθούσα να μαζέψω τα περισσότερα χρήματα από το να πάω νωρίτερα σε κάτι λιγότερο: Ευχαριστώ για την απάντηση, καταλαβαίνω το συλλογισμό σου, αλλα ήδη είμαστε εκτός μπάτζετ κατά 200 ευρώ και χωρίς λειτουργικό μέσα (συγγνώμη αν δεν έδωσα ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι πρέπει να είναι μέσα στην τιμή).
mpasketpro Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ξεφεύγει από το μπάτζετ αλλά αξίζει. Προσωπικά θα προσπαθούσα να μαζέψω τα περισσότερα χρήματα από το να πάω νωρίτερα σε κάτι λιγότερο: Χωρις να πολυξερω, γιατι την i7;Μονο για δουλεια το θελει το pc
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Κάρτα γραφικών θα βάλεις για 2 μόνιτορ ? Ήδη τα ενσωματωμένα γραφικά των sandy υποστήριζαν dual monitor. Των ivy υποστηρίζουν 3. Χωρις να πολυξερω, γιατι την i7;Μονο για δουλεια το θελει το pc Επειδή ακριβώς το θέλει για δουλειά. Δεν είναι για παιχνίδια ο i7, για δουλειά είναι. Χωρις να πολυξερω, γιατι την i7;Μονο για δουλεια το θελει το pc Επειδή ακριβώς το θέλει για δουλειά. Δεν είναι για παιχνίδια ο i7, για δουλειά είναι.
npor Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Κάρτα γραφικών θα βάλεις για 2 μόνιτορ ? Κάρτα γραφικών θα ήθελα να έχει τη δική της μνήμη να μην επηρεάζει το σύστημα και φυσικά να υποστηρίζει τα δύο monitor. Νομίζω ότι γίνεται με ενσωματωμένη, συγχωρέστε με και διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 H μόνη περίπτωση να χρειάζεσαι κάρτα γραφικών είναι τα προγράμματα που χρησιμοποιείς να θέλουν hardware accellεration από την κάρτα γραφικών που δεν το νομίζω. Δεν τίθεται θέμα μνήμης, 16g έχεις. Όπως ξαναέγραψα υποστηρίζονται μέχρι 3 μονιτορ και το σύστημα δεν θα επηρεάζεται, μην ανησυχείς. Κατά τα άλλα αν θέλεις να πέσεις, μπορείς να γλυτώσεις 80 ευρώ από τον επεξεργαστή πηγαίνοντας σε i5. Άλλη λύση ορατή δεν βλέπω.
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Κάρτα γραφικών θα ήθελα να έχει τη δική της μνήμη να μην επηρεάζει το σύστημα και φυσικά να υποστηρίζει τα δύο monitor. Νομίζω ότι γίνεται με onboard, συγχωρέστε με και διορθώστε με αν κάνω λάθος. Ότι γίνεται γίνεται ενδεικνύεται όμως ? εκτός αν είναι για χρηματιστήριο δεν κουνάμε τίποτα απλά αναβοσβηνουμε. Επίσης φαντάζομαι με ι5 και μια καλή καρτουλα θα ήσουν λίγο καλύτερος και πιο flexible.. κατα τ'αλλα ότι σου πει ο Δεινο τον εμπιστεύομαι.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ότι γίνεται γίνεται ενδεικνύεται όμως ? Γιατί όχι? Όταν ένας επεξεργαστής λειτουργεί μέσα στις προδιαγραφές του κατασκευαστή του, δεν τίθεται θέμα "ζορίσματος". Άλλωστε απ ότι κατάλαβα display θέλει από τις οθόνες. Αν μιλάμε για hardware acceleration παει σε κάρτα γραφικών αλλά ανεβαινει κι άλλο το μαλλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα