Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί όχι? Όταν ένας επεξεργαστής λειτουργεί μέσα στις προδιαγραφές του κατασκευαστή του, δεν τίθεται θέμα "ζορίσματος".

Άλλωστε απ ότι κατάλαβα display θέλει από τις οθόνες. Αν μιλάμε για hardware acceleration παει σε κάρτα γραφικών αλλά ανεβαινει κι άλλο το μαλλι.

Οχι hardware acceleration δεν υπάρχει. Αλλά και να υπάρξει πρόβλημα στην πορεία μία κάρτα μικρομεσαίας κατηγορίας δεν είναι δαπανηρή προσθήκη. Το μόνο θέμα στην παρούσα φάση είναι εάν το μπατζετ των 1000 ευρώ είναι ονειρο θερινής νυκτός ή εφικτό με αλχημείες.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οχι hardware acceleration δεν υπάρχει. Αλλά και να υπάρξει πρόβλημα στην πορεία μία κάρτα μικρομεσαίας κατηγορίας δεν είναι δαπανηρή προσθήκη. Το μόνο θέμα στην παρούσα φάση είναι εάν το μπατζετ των 1000 ευρώ είναι ονειρο θερινής νυκτός ή εφικτό με αλχημείες.

Πρόβλημα δεν θα υπάρξει. Αν χρειαστεί το hardware acceleration προσθέτει στο μέλλον μια 550ti παραδείγματος χάριν.

Σου είπα πώς θα πας κοντά στα χίλια: 1) Πας σε i5 3550. Γλυτώνεις 80 ευρώ. 2) Πας σε 750gb δίσκο (που δεν θα έχει τόση εγγύηση βέβαια) γλυτώνεις άλλα 40 ευρώ 3) Πας σε 8gb αντί για 16 που έβαλα, γλυτώνεις άλλα 50 ευρώ.

170 ευρώ μείον.

Δημοσ.

δεν ξέρω πολλά από οθόνες αλλά γιατί θέλει 2;;; εγώ προτείνω αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.167117

Χωρις παρεξηγηση αλλα καλύτερα εσύ να μην προτεινεις πολλά πολλά μεχρι να μάθεις 5 πράγματα!

Δημοσ.

Ας βγει ο SSD τότε (που ήταν και υπό αμφισβήτηση) και αν σας κουράσει ο μηχανικός (αν δεν έχει δοκιμάσει SSD δεν θα του λείψει) τότε μια προσθήκη ακόμα στα 60GB αργότερα.

Δημοσ.

Ξεφεύγει από το μπάτζετ αλλά αξίζει. Προσωπικά θα προσπαθούσα να μαζέψω τα περισσότερα χρήματα από το να πάω νωρίτερα σε κάτι λιγότερο:

Καλα την προταση του 3770 για web developing ούτε καν την σχόλιαζω..

οπως επίσης την προταση για ξεχωριστή καρτα που έκανε ο moviemaker...

Την παλεύετε καθόλου??

i5 3550 και πολύ του είναι...

Για τα υπολοιπα +1 αν και θα προτιμούσα τις Dell για οθόνες αλλα μετα ανεβαίνεικιαλλο το budget!

Δημοσ.

Ας βγει ο SSD τότε και αν σας κουράσει ο μηχανικός (αν δεν έχει δοκιμάσει SSD δεν θα του λείψει) τότε μια προσθήκη ακόμα στα 60GB αργότερα.

Ειναι σωστό αυτό που λες γι΄αυτό κι όλας από την πρώτη στιγμή είπα αν χωράει o SSD. Απλά σκέφτμαι ότι δεν είναι τοσο εύκολο όσο μια κάρτα γραφικών που την πετάς επάνω και τελείωσες. Θέλει μία διαδικασία να ξαναπεράσεις το λειτουργικό σου τα προγράμματά σου κλπ. Πάντως το σκεπτικό είναι σωστό. Το τελευταίο "οχυρό" για να μπούμε πάλι στο μπάτζετ είναι o ssd.

Δημοσ.

Εδώ διαφωνώ απόλυτα. Ο ssd είναι sine qua non για καθε pc.

Και εγώ 2 έχω αλλά τους πλήρωσα. :P θέλεις να πας LG ISP 21.5 ? εκεί κόβεις εύκολα αφού είναι 2.

Υ.γ Έξοχο το .. Γαλλικό !

Δημοσ.

Πάντως το σκεπτικό είναι σωστό. Το τελευταίο "οχυρό" για να μπούμε πάλι στο μπάτζετ είναι o ssd.

Με τις αλλαγές που σου έκανα πάμε στα 1077 ευρώ. Μου φαίνεται δύσκολο να υπάρχουν 1000 και όχι 1077. Αλλά και έτσι να είναι ας κάνει 2,3 βδομάδες οικονομία (οσο χρειάζεται τέλος πάντων) πάρα να κόψει τον ssd.

Δημοσ.

Χα χα μπράβο μπράβο μολις πεταξατε έξω ίσως το μοναδικο πραγμα που δεν επρεπε να πεταξετε λαμβανοντας υποψην το web development!!

Δημοσ.

Χα χα μπράβο μπράβο μολις πεταξατε έξω ίσως το μοναδικο πραγμα που δεν επρεπε να πεταξετε λαμβανοντας υποψην το web development!!

Όχι φίλε μου, δεν το πετάξαμε έξω ίσα, ίσα που είπα ότι είναι το τελευταίο οχυρό. φυσικά και εάν καταφέρουμε να φτάσουμε μέσα στο μπάτζετ ή τουλάχιστον πολύ κοντα σε αυτό θα είναι μέσα και ο ssd. Αν πάλι κρινεται η τύχη της αγοράς ολόκληρου του συστήματος στον ssd τότε αναγκαστικά θα βγει έξω.

Δημοσ.

Ρε Stam κανε την πρόταση σου πρώτος μια φόρα να την σχολιάζουμε εμείς και να είναι μέσα στο 1000ρικο δεν βοηθάς έτσι.. Υπάρχουν πολλά πράγματα αν θέλεις να μετρήσουμε ποιος έχει το πιο μεγάλο.. Καλή συνέχεια.. και καλή τύχη..

Δημοσ.

Όχι φίλε μου, δεν το πετάξαμε έξω ίσα, ίσα που είπα ότι είναι το τελευταίο οχυρό. φυσικά και εάν καταφέρουμε να φτάσουμε μέσα στο μπάτζετ ή τουλάχιστον πολύ κοντα σε αυτό θα είναι μέσα και ο ssd. Αν πάλι κρινεται η τύχη της αγοράς ολόκληρου του συστήματος στον ssd τότε αναγκαστικά θα βγει έξω.

Τελική πρόταση από μένα:

post-228313-0-36774000-1336044451_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...