Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως παιδιά μάλλον η καρτα φταίει διότι στην οθόνη γράφει χωρίς σημα. :-(

sent from his verysmartphone

Βγαλε την καρτα γραφικων , κανε bios reset , δες αν κανει παλι τα ιδια beep , και μετα βαλε ξανα την καρτα ... Δηλαδη δες αν κανει τα ιδια beep με ή χωρις την καρτα γραφικων ...

Δοκιμασε σε αλλη pci-e να βαλεις την καρτα γραφικων / δες τα καλωδια απο το τροφοδοτικο στην καρτα αν κανουν καλη επαφη ...

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια καλημερα, ανοιξε το pc κανονικα σημερα και η οθονη ολα οκ, τι γινεται? Μηπως ειχε ζεσταθει παρα πολυ η καρτα και έσβησε για να μην καεί? Τι να κανω εγω τωρα? Να το ελέγξω με κάποιον τρόπο τι προτείνετε? Να πω οτι τελευταία έκανε πολύ δυνατό θόρυβο όταν έπαιζα κάποιο παιχνίδι η όταν έβλεπα έργο. Μήπως απλώς καθάρισμα?

Δημοσ.

καρτα γραφικων καμμενη φιλε μου βαλε αλλη

πια καρτουλα ειχες? 100% καμμενη

+1 Η η κάρτα τα έπαιξε η έχει θέμα ο διάυλος PCI express της μητρικής.

Δημοσ.

+1 Η η κάρτα τα έπαιξε η έχει θέμα ο διάυλος PCI express της μητρικής.

Τι προτεινεις να δοκιμασω δηλαδη σε αλλη pci? Πριν εννοουσα υδροψυξη αν μπορει καποιος να μου προτεινει.

Δημοσ.

αν εχει πανω στην μητρικη καρτα γραφικων βαλε εκει την οθονη σου αν δεν εχει τι να σου πω τωρα να κανεις παρομοιο πρωβλημμα ειχα κι εγω με μια 9600 γιατι οταν εκανα επανεκινηση τον υπολογιστη μου επειδη περνουσα ενα προγραμμα μετα δεν ανοιγε κρυονε λιγο η καρτουλα δουλευε κανονικα τετοια πρωβλημμα πιστευω ειναι καμμενος ο επεξεργαστης στην καρτα γραφικων παντα αλλα δες λιγο τι θερμοκρασιες εχει η καρτουλα σου με το hardwere monitor

Δημοσ.

αν εχει πανω στην μητρικη καρτα γραφικων βαλε εκει την οθονη σου αν δεν εχει τι να σου πω τωρα να κανεις παρομοιο πρωβλημμα ειχα κι εγω με μια 9600 γιατι οταν εκανα επανεκινηση τον υπολογιστη μου επειδη περνουσα ενα προγραμμα μετα δεν ανοιγε κρυονε λιγο η καρτουλα δουλευε κανονικα τετοια πρωβλημμα πιστευω ειναι καμμενος ο επεξεργαστης στην καρτα γραφικων παντα αλλα δες λιγο τι θερμοκρασιες εχει η καρτουλα σου με το hardwere monitor

Φιλε δεν εχει η μητρικη καρτα γραφικων ενσωματομενη. Σημερα που ανοιξα το κουτι (ειχε απιστευτη σκονη μεσα, στρωσεις ολοκληρες, μηπως και γιαυτο ζοριζοταν τοσο πολυ) εκει που ειναι η εξαερωση της καρτας ειχε μαυρισει το σιδερο λες και ειχε καει κατι :( Το καθαρισα το φυσιξα ελεγξα και τις μνημες τα παντα. Μολις αναψα τον υπολογιστη σταματησε πια να ακναει εκεινο τον θορυβο, και εβαλα και παιχνιδια να παιξω αλλα τα εδειχνε ολα πρασινα. Ετσι μπηκα στις ρυθμισεις nvidia και απο Μεγιστοποιηση αποδοσης 3D το αλλαξα και το εβαλα στην επιλογη Απενεργοποιηση τροπου λειτουργιας πολλων GPU και επειτα τα παιχνιδια παιζουν κανονικα. Μπορει καποιος να μου εξηγησει με απλα λογια τι εγινε τωρα και δουλευει αφου λεμε οτι εχει καει? Πως βοηθησε η ρυθμιση που εκανα και τι ακριβως σημαινει αυτη η ρυθμιση.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

φοβαμαι οτι εχει αρπαξει ο ενας πυρηνας.ξαναενεργοποιεισε το sli και τρεξε ενβα furmark μαζι με το gpu-z να δουμε θερμοκρασιες

Δημοσ.

σιγουρα εχει καει ο ενας γιατι οταν ενεργοποιω sli μου τα δειχνει πρασινα σε οποιο game και να μπω ακομα και στο benchmark πρασινα τα δειχνει. τι να κανω? μπορω να δουλευω με τον εναν πυρηνα?

5353.jpg

656.gif

6-1.gif

με sli.

τι κανω τελικα? μπορω να δουλευω να παιζω με εναν πυρηνα?

επισης να πω οτι το πρωι χωρις να παιζω καποιο παιχνιδι εσβησε η οθονη παλι με ενδειξη (ni signal) και ειδα οτι πισω στην καρτα γραφικων αναψε το κοκκινο λαμπακι που απο οτι εψαξα σημαινει οτι δεν παιρνει ρευμα. μετα οταν ξανααναψα τον υπολογιστη λειτουργησε κανονικα με πρασινο και μπλε λαμπακι απο πισω.

Δημοσ.

πιστευω οτι μπορεις να λειτουργησεις ενα πυρηνα αλλα για ποσο δεν γνωριζω ουτε το τι προβληματα θα εμφανιστουν στη συνεχεια.παντως για να μην ξεγραψουμε ετσι τη καρτα,βγαλε την καρτουλα απο τον υπολογιστη ,και φυσηξε την να καθαρισει η ψυκτρα(αν γνωριζεις αλλαξες τις και παστες),ωστε να πεσουν οι θερμοκρασιες.επειτα,βγαλε και ξαναεγκατεστησε τους τελευταιους drivers της.αν το προβλημα εξακολουθει τοτε θα αρκεστεις μονο στον ενα πυρηνα.

τι τροφοδοτικο εχεις?

Δημοσ.

πιστευω οτι μπορεις να λειτουργησεις ενα πυρηνα αλλα για ποσο δεν γνωριζω ουτε το τι προβληματα θα εμφανιστουν στη συνεχεια.παντως για να μην ξεγραψουμε ετσι τη καρτα,βγαλε την καρτουλα απο τον υπολογιστη ,και φυσηξε την να καθαρισει η ψυκτρα(αν γνωριζεις αλλαξες τις και παστες),ωστε να πεσουν οι θερμοκρασιες.επειτα,βγαλε και ξαναεγκατεστησε τους τελευταιους drivers της.αν το προβλημα εξακολουθει τοτε θα αρκεστεις μονο στον ενα πυρηνα.

τι τροφοδοτικο εχεις?

Το καθαρισα ολο χτες το φυσηξα. Να αλλαζω παστες δεν γνωριζω πως, και το τροφοδοτικό μου ειναι 1000, το είχα πάρει μαζί με την κάρτα για να την αντέχει. Αφού δεν υπάρχει και άλλο να κανω και είμαστε πια σίγουροι οτι καηκε ο ένας πυρήνας εξαιτίας η της σκόνης η κάποιου άλλου λόγου, αυτό που μένει να κανω είναι να την χρησιμοποιήσω και όσο αντέξει ε? Αν βάλω υδροψηξη λες να βοηθήσει σε κάτι? Ακόμα και να μην βοηθήσει μπορείς να μου προτείνεις κάποια καλή και οικονομική γιατι το καλοκαίρι βλέπω να καίγονται ολα. Επίσης ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια παιδιά.

Δημοσ.

κανε ενα κοπο,απεγκατεστησε και ξαναεγκατεστησε τους τελευταιους drivers της.αν το προβλημα εξακολουθει τοτε θα αρκεστεις μονο στον ενα πυρηνα.Λοιπον υδροψυξη θα σου ελεγα να μην βαλεις.Οσον αφορα στην αγορα καινουργια καρτας γραφικων,πες μου μεχρι ποσο μπορεις να διαθεσεις,τι οθονη εχεις ,και αν παιζεις παιχνιδια(ποια).Κατι τελευταιο,σε ποια περιοχη βρισκεσαι?

Δημοσ.

κανε ενα κοπο,απεγκατεστησε και ξαναεγκατεστησε τους τελευταιους drivers της.αν το προβλημα εξακολουθει τοτε θα αρκεστεις μονο στον ενα πυρηνα.Λοιπον υδροψυξη θα σου ελεγα να μην βαλεις.Οσον αφορα στην αγορα καινουργια καρτας γραφικων,πες μου μεχρι ποσο μπορεις να διαθεσεις,τι οθονη εχεις ,και αν παιζεις παιχνιδια(ποια).Κατι τελευταιο,σε ποια περιοχη βρισκεσαι?

Εγκατεστησα τους τελευταιους drivers και το προβλημα παραμενει οταν ενεργοποιω sli, σε παιχνιδια τα δειχνει ολα πρασινα. Υδροψυξη γιατι να μην βαλω, εξηγησε το λιγο. Για καινουργια καρτα γραφικων δεν σκεφτομαι ακομα φιλε μου, δυσκολες εποχες, αν σκεφτω παντως θα ρωτησω. Παιχνιδα τα γνωστα call of duty και battlefield3 και διαφορα αλλα.

Δημοσ.

κοιταξε αν βαλεις υδροψυξη θα βαλεις μονο στον επεξεργαστη,διοτι για να βαλεις στη καρτα γραφικων θα πρεπει να δωσεις κανα 80 ευρω σε waterblock το οποιο, αν χαλασει η καρτα δεν θα ταιριαζει σε καποια καινουργια(επομενως βγαινεις ζημιωμενος).απο εκει και περα ναι μεν θα δεις διαφορα σε θερμοκρασιες αλλα το προβλημα δεν θα λυθει.εγω σου προτεινω αν εισαι αθηνα,οταν η καρτα σου τα φτυσει ή οταν πας σε αναβαθμιση και δεν τη χρειαζεσαι πλεον,αν θες να συναντηθουμε να δοκιμασουμε μηπως την επισκευασουμε(αφιλοκερδος φυσικα) με airflow.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...