Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιταξε αν βαλεις υδροψυξη θα βαλεις μονο στον επεξεργαστη,διοτι για να βαλεις στη καρτα γραφικων θα πρεπει να δωσεις κανα 80 ευρω σε waterblock το οποιο, αν χαλασει η καρτα δεν θα ταιριαζει σε καποια καινουργια(επομενως βγαινεις ζημιωμενος).απο εκει και περα ναι μεν θα δεις διαφορα σε θερμοκρασιες αλλα το προβλημα δεν θα λυθει.εγω σου προτεινω αν εισαι αθηνα,οταν η καρτα σου τα φτυσει ή οταν πας σε αναβαθμιση και δεν τη χρειαζεσαι πλεον,αν θες να συναντηθουμε να δοκιμασουμε μηπως την επισκευασουμε(αφιλοκερδος φυσικα) με airflow.

Σ'ευχαριστώ παρά πολύ φιλε μου αλλα δυστυχώς είμαι από Θεσσαλονίκη. Αν και δεν ξερω το είναι το airflow να'σαι καλα.

sent from his verysmartphone

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βγαλεις την καρτα απο το pc και να την πας σε ενα τεχνικο (με ασπρες τριχες στα μαλλια) , οχι στα συνηθισμενα καταστηματα υπολογιστων (οι ποιο πολλοι ειναι ασχετοι ή πιτσιρικαδες) , να δοκιμασει την καρτα , να την ανοιξει / καθαρισει / αλλαγη παστας , να δοκιμασει ολες τις εξοδους να δει αν εχει προβλημα κτλ ...

Η 295 αποτελειται απο 2 πλακετες με 1 chip η καθεμια , εχει γεφυρα για sli (δεν κανουν οι κοινες γεφυρες sli , εχει δικης , αλλα δεν υπαρχει ανταλακτικο) , μπορει το προβλημα να ειναι εκει ή να ζεστενεται ο ενας πυρηνας , ασχετα τι θερμοκρασιες βλεπεις σε προγραμματα ...

Δηλαδη θελεις ενα ατομο εμπειρο , που θα ασχολειθει με την καρτα , θα παρει τηλ να ρωτησει κτλ , αντιθετος σε ενα κοινο μαγαζι θα την δοκιμασει / με διαφορετικους drivers , θα ασχολειθει 5-10 λεπτα , και μετα θα πει το θεωρητικο του πορισμα (τα ιδια λεει σε ολους) ...

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ φιλε, μακαρι ναξερα ενα τετοιο ατομο να την πηγαινα. Ενταξει θα κοιταξω μηπως και βρω κατι. Αλλα αυτο το reflow που λετε ολοι τι ακριβως ειναι και γιατι ειναι προσωρινη λυση?

Οκ το εψαξα το reflow ή αλλιως bake my videocard και απο οτι ειδα ολοι λενε οτι κραταει παεριπου κανα 3μηνο και σε αλλους κανα 6μηνο, δηλαδη λενε οτι αν μετα το Reflow λειτουργεις την καρτα οπως την λειτουργουσες και πριν τοτε δεν θα κρατησει πολυ διοτι με το ανοιξε/κλεισε το pc, η καρτα οταν ειναι κλειστος ο υπολογιστης προλαβαινει να κρυωσει και ετσι τα σημεια συγκολυσης παλι διαστελονται και κοβονται και ετσι χαλαει παλι, εκτος και αν, λεει, εχεις ανοιχτο το Pc 24/7 που δεν μπορω να το κανω οποτε δεν ξερω κατα ποσο αξιζει αυτη η μεθοδος.

Και δευτερον παιδια, εδω ειδαμε οτι εχει καει ο ενας πυρηνας απο τους δυο, πως θα με βοηθησει αυτη η μεθοδος απτην στιγμη που εχει καει εντελως κατι.

Δημοσ.

Ο φουρνος ειναι η τελευταια τζαμπα λυση πριν πεταξεις μια καρτα που εχει προβλημα ...

Για να γινει η δουλεια σωστα πρεπει η διαδικασια να γινει απο ηλεκτρονικο ή απο ατομο που ξερει τι να κανει και εχει τα εργαλεια ...

Το προβλημα σου δεν μπορει να λυθει απο forum , πρεπει καποιος να δει την καρτα σου , για να σου πει που ειναι το προβλημα ...

Αν δεν εχεις χρηματα ή δεν θελεις να ξοδεψεις λεφτα για την καρτα , την αφηνεις ως εχει και οσο κρατησει ...

Δημοσ.

Ναι φιλε αυτο θα κανω θα την αφησω να δουλεψει και οσο αντεξει. Και αν χαλασει εντελως καποια στιμγη μετα μπορουμε να πειραματιστουμε, δεν θα εχουμε να χασουμε και τιποτα μετα.

Ευχαριστω παιδια.

Δημοσ.

για να καταλαβω γιατι μπερδευτικα λιγο τι εγινε η καρτουλα τελικα καηκε ή οχι? δουλευει? μου φενεται οτι εχει πρωβλημμα με τα οσα διαβασα, σε τετοια περιπτωση η αποψη μου ειναι οτι, αυτη η καρτουλα ητανε ακριβη δεν ητανε καμιά φτηνη να την πεταξεις και να παρεις καινουρια, ασε που και τα σημερινα παιχνιδια τα εχει για πλακα οποτε θα συμφωνησω σαν ηλεκτρονικος και εγω με τις παραπανω, αποψεις των παραπανω αποψεις οι οποιες κατα την γνωμη μου ειναι σωστες, δηλαδη η καρτουλα να ξαναφτιαχτει απο καποιον εμπειρο σε αυτα, γιατι ειναι κριμα να παει στα σκουπιδια, σαν ηλεκτρονικος που σπουδαζω ακομα και ειμαι παρα πολυ αρχη (αλλα δεν θα ασχοληθω γιατι ειμαι σε αλλο κομματι καλος σε αυτο δεν τα καταφερα ποτε), ελεγα λοιπον οτι αν ειναι πρωβλημμα στον επεξεργαστη της καρτας τοτε ειναι ακριβα θα κοστισει και δεν συμφερει νωμιζω κατι τετοιο, αν ειναι ομως καποιος πυκνωτης καποια μνημη ή τσιπακι ή οτιδιποτε αλλο προκαλει αυτο το πρωβλημμα τοτε αξιζει να φτιαχτει, οχι ομως αν ειναι στον επεξεργαστη εκει θα κοστισει και το λεω γιατι το ξερω η περιπτωση του φουρνου που ακουστηκε ειναι μια καλη ιδεα που θα την κανω και εγω αν καει η καρτουλα και δεν εχει εγγυηση ειναι κατι και αυτο σαν αρχη

Δημοσ.

φιλε μου απο οτι με ειπαν τα παιδια καηκε ο πυρηνας ο ενας, και τωρα θα την κρατησω οσο αντεξει και μετα αν καει εντελως θα την reflow.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...