Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Line Rate - Downstream (Kbps): 2048

Line Rate - Upstream (Kbps): 511

LAN IP Address: 192.168.1.1

WAN IP Address: 37.32.188.150

Default Gateway: 83.212.27.202

Primary DNS Server: 194.177.210.211

Secondary DNS Server: 194.177.210.10

το αρχείο το κατέβασα με 213 kbs το ανώτατο

εχεις 2 αρα για καποιο λογο και οχι 24 αρα.τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου ειναι πολυ καλα απλα ο οτε για καποιο λογο σε εβαλε σε 2αρα.παρε τηλεφωνο και πες οτι παιδια εχω ζητησει 24 και καταλαθος με βαλατε σε 2αρα.θα το φτιαξουν δεν ειναι κατι.

Καλησπέρα.εχω και εγω ενα παρόμοιο πρόβλημα.εχω conn-x εώς 24 αλλα πιάνω το πολυ 4.τι μπορω να κάνω;στέλνω και τα στοιχεία που είπατε στον απο πάνω μήπως καταλάβετε τίποτα γιατί απο αυτά δεν είμαι και πολυ καλός .....ευχαριστω εκ των προτέρων!!!

εισαι πολυ μακρια απο τον οτε .δεν μπορει να παει παραπανω δυστυχως.

Δημοσ.

εισαι πολυ μακρια απο τον οτε .δεν μπορει να παει παραπανω δυστυχως.

Απο ότι καταλαβαίνω το μόνο που μπορω να κάνω είναι να μετακομισω:(

Δημοσ.

αντε να κερδισαεις κανα mbit αν απο 11 margin sto down σε βαλουν στο πιο μικρο που εχουν πχ 9 η 7 η οτι εχουν.αν εχεις αποσυνδεσεις βεβαια μετα η αν εχεις τωρα αστο καλυτερα εκει.ναι κατα τα αλλα μιαμετακομιση θα βοηθουσε αλλα προσεχε που θα πας:P

Δημοσ.

Απο ότι καταλαβαίνω το μόνο που μπορω να κάνω είναι να μετακομισω:(

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να πάω να μέινω δίπλα στον ΟΤΕ χαχαχαχα!! :P

Δημοσ.

το ιδιο ειχα πει και σε ενα γνωστο μου.ηταν μακρια απο τον οτε και αλλαξε σπιτι και πηγε ακομα πιο μακρια.με ενοικιο βεβαια.του λεω την επομενη φορα πριν νοικιασεις σπιτι πεστο μου να σου πω ποσο μακρια εισαι.αν ειναι να αγορασεις σπιτι εκει πρεπει να το κοιταξεις ακομα πιο πολυ γιατι φαντασου να μην εχει καθολου ιντερνετ εκει λογω αποστασης και να το μαθεις μετα:P.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...