Προς το περιεχόμενο

Η LG ανακοίνωσε το Optimus LTE2, σπάει το φράγμα του 1 GB RAM


Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραία παντόφλα έβγαλε.

Ακούω τον τελευταίο καιρό οτι θέλουμε 1gb 2gb και γενικά πολυ μνήμη αλλα τελικά δεν εχω καταλάβει αν ολο αυτο το πράγμα με τον διαγωνισμό μνήμης και τετραπύρηνων επεξεργαστών εχει χρηστική ουσιά στα smartphones ακόμα και να ειναι για παιχνίδια, δηλαδή με 1 gb και ενα μονοπύρηνο επεξεργαστή δεν μπορεί να γίνει η δουλειά η μήπως τελικά θυσιάζονται ολα στον βωμό των εντυπώσεων και του marketing ??

 

Βγάλε τότε φίλος τα impressive specs από την υπογραφή σου και γύρνα πίσω στον Pentium 3, 256mb ram, 40gb HDD, κανά win95 και στο Photoshop CS1....Και με αυτά γίνεται η δουλειά...Δεν μπορούν να καταλάβω, γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν φωνές "λουδιτών" που εναντιώνονται σε κάθε μορφής πρόοδο όταν δεν μπορούν να την κατανοήσουν...Σε αναγκάζει κανείς να το πάρεις; Όχι. Ο ανταγωνισμός σπρώχνει τις εταιρίες να επενδύσουν στο R'n'D, για να ξεχωρίσουν τα προϊόντα τους στην αγορά προκειμένου να διατηρήσουν/αυξήσουν το μερίδιο αγοράς τους και να συνεχίσουν να κερδοφορούν, και πολύ λιγότερο το μάρκετινγκ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω ακομα δεν καταλαβα πως γινεται να ΦΟΡΤΙΖΕΙ ασύρματα! Χωρις να εχω καποιες γνωσεις πανω στο θεμα ξερω οτι οτιδηποτε ασυρματο καταναλωνει ενεργεια για την εκπομπη και ληψη ραδιοκυμματων.

Αυτο δηλαδη οχι μονο δεν θα καταναλωνει ενεργεια για να συνδεαιται ασυρματα αλλα θα φορτιζει κιολας η μπαταρια του με ηλεκτρικη ενεργεια?

Αρα αν υπαρχει τετοια τεχνολογια λογικα θα μπορουν ανετα να κανουν τα wi-fi των smartphones να μην καταναλωνουν καθολου μπαταρια! (ειπα ενα παραδειγμα)

 

Ηλεκτρισμος σε εναν αγωγο μπορει να προκυψει αν βρεθει σε ενα χωρο στον οποιο υπαρχει μεταβαλλομενο μαγνητικο πεδιο. Λεπτομέρειες για την ασυρματη φορτιση των κινητων στη συγκεκριμενη περιπτωση δε μπορω να σου δωσω γιατι δεν εχω τις απαραιτητες πληροφοριες.

 

Με εναν τετοιο "ασυρματο" τροπο το κινητο δεν συμπεριφερεται ως πομπος ωστε να στελνει δεδομενα ειναι ενας απλος "δεκτης". Δεν καταναλωνει ενεργεια δηλαδη. Δεν ανταλλάσσονται Στην ασυρματη συνδεση και ανταλλαγη δεδομενων εχουμε το κινητο που συμπεριφερεται και ως πομπος ετσι εκτος του οτι καταναλωνεται ενεργεια για επεξεργασια σηματος και δεδομενων που δεχεται εχουμε και την εκπομπη σηματος η οποια φυσικα απαιτει ενεργεια

 

Αυτη η πολλη προχειρη εξηγηση ελπιζω να σου ελυσε καποιες αποριες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άντε και με το καλό οι 6 ίντσες σιγά σιγά και η full hd ανάλυση (η μήπως η 4k?)

Και όταν βγουν τα κινητά με ακόμα μεγαλύτερες οθόνες θα λέμε "Ε σιγα μωρεεεε δεν ειναι και παντόφλα, με βολευει...αρκεί που έχει 8gb ram, 8 core cpu, tegra 6...Α ξέχασα, και θα πάει σφαίρα στο browsing..(!!)..θα παίζει και παιχνίδια όπως τα καλύτερα pc......Αλλά θα κρατάει ....2 ωρίτσες μόνο η μπαταρία..(και πολλοί θα λένε οτι είναι και ευχαριστημένοι!!μην τα θέλουμε κι όλα....) Αλλά σιγά...Θα έχει και ασύρματη φόρτιση....

Μπράβο μπράβο μπορείς και προβλέπεις το μέλλον, είσαι φανταστικός. Όταν έρθει εκείνη η ώρα (που δεν αποκλείω οτι μπορεί να έρθει αν και άμα) τότε το συζητάμε. Το τι θα λέμε τότε και κάτω από ποιές προυποθέσεις δεν μπορεί να το ξέρει κανείς οπότε τα πολλά λόγια είναι φτώχια...!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το 1gb φτάνει και περισέυει εδω τα 512 καλα ειναι πιστευω μεγαλη βλακια! καλυτερα να εκαναν κατι αλλο καλυτερο οπως οθονη παρα αυτο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο ειναι με μεγαλη οθονη.

Ισα ισα που η μεγαλη οθονη ειναι κατι θετικο. μπορεις να γραφεις ανετα μηνυματα κ να διαβαζεις ανετα σελιδες οταν κανεις browsing. οσοι δεν γουσταρουν λαρτζ πραγματα υπαρχει κ απο την LG το http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007544 ... ή υπαρχει κ το μηλόφωνο... κινητα για ολα τα γουστα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σχεδιαστικα δεν μαρεσει αλλα αξιζει συγχαρητηρια η lG που τελευταια στις hardware τεχνολογιες ειναι παντα πρωτη. Αν ειχε τετραπυρηνο επεξεργαστη ,δεκτη TV και σχεδιασμο εφάμιλο του Lumia 900 θα ήταν το κινητο μου για τα επομενα (Πολλα) Χρονια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενδιαφερον κινητακι το προτιμω νομιζω απο one k s3...

 

να δουμε που θα σταματησει η τρελα με τις οθονες...smartphone..ναι..οκ..μαζι σας..αλλα τα ipad κλεφτες θα γινουν? :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια μια παρεμβαση θα κανω.ουτε επιστημονας ειμαι ουτε παντογνωστης μια απλη γνωμη θα πω.ειναι ειρωνια απο μερικους να αναφεροντε στο μεγεθος της οθονης απο την μια και να κατηγορουν τα μεγαλα μεγεθοι οθονων και απο την αλλη να ζητουν τελειες επιδοσεις (μεγαλυτερους επεξεργαστες μεγαλυτερη ραμ κ γενικα πολυ ουαου επιδοσεις).ποιος ο λογος να βγει 4πυρινο με μικρη οθονη και μεγαλη ραμ κ τελεια επεξεργασια γραφικων απο την στιγμη που η απεικονιση γραφικων στην μικρη οθονη μπορει να γινει και με χαμηλοτερα χαρακτηριστηκα?δεν μπορει να ζηταμε απο ενα κινητο της παναγιας τα ματια και η οθονη να ειναι σαν του νοκια 3310...πρωτον ειναι αβολη στην πλοηγηση ιντερνετ και δευτερον μπορεις να εχεις τελεια απεικονηση με τα μισα χαρακτηριστικα απο τα καινουρια smartphones.ειναι σαν να εχετε την απιτηση απο ενα seicento να ειναι 5000 κυβηκα με 1000 αλογα.να το κανεις τι ενα τετοιο πραγμα οταν η δυναμη δεν θα περναει ουτε με 6η στην ασφαλτο....καπως ετσι ειναι και με το μεγεθος της οθονης..

 

Συμφωνώ απόλυτα!

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανακοίνωσε η Samsung το S III και αγχώθηκαν... Σου λέει πρέπει να δείξουμε το κάτι παραπάνω, οπότε ας προσθέσουμε ένα ακόμη GB μνήμης RAM. Αντί να φτιάξουν το ελεεινό front-end τους αναλώνονται σε μαλακίες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...