xarda Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Το εχω απορία πραγματικά!! Στους χαλεπους αυτους καιρούς μπορείς να ζητήσεις απο τον δήμο σου παραχώρησει κάποια εκταση πανω στα βουνά για να εχεις λιγες κοτες και κανενα κατσικάκι ας πούμε; Που μπορείς να απευθυνθείς για κάτι τετοιο;
pournaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Το εχω απορία πραγματικά!! Στους χαλεπους αυτους καιρούς μπορείς να ζητήσεις απο τον δήμο σου παραχώρησει κάποια εκταση πανω στα βουνά για να εχεις λιγες κοτες και κανενα κατσικάκι ας πούμε; Που μπορείς να απευθυνθείς για κάτι τετοιο; Χλωμο το κοβω, θα σε πρηξουν στο χαρτομανι, και αν γινει τελικα. Για ποση εκταση μιλαμε; Τι ακριβως εχεις στο μυαλο σου; Και ποσο μακρυα απο κατοικημενη περιοχη;
firewalker Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Συνήθως οι δήμοι νοικιάζουν βοσκοτόπια στα βουνά. Να σου νοικιάσει οριοθετημένο χώρο σε βουνό, χλομό το κόβω.
xarda Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Υποθέτουμε ενα κτήσμα 40-50 τετραγωνικών για να μπορείς να κοιμάσε ας πουμε και μετα τα κοτετσια σου κ.τ.λ... Ξεκάρφωτο τελείως θα είναι στη μεση του ποουθενα μεταξυ βουνων κ.τ.λ
pournaras Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Υποθέτουμε ενα κτήσμα 40-50 τετραγωνικών για να μπορείς να κοιμάσε ας πουμε και μετα τα κοτετσια σου κ.τ.λ... Ξεκάρφωτο τελείως θα είναι στη μεση του ποουθενα μεταξυ βουνων κ.τ.λ Αν μιλας και για κατασκευη, ξεχνα το τελειως. Ουτε μια στο εκατομμυριο. Αν ειναι στο κεντρο του πουθενα, κανε μια ψευτοκατασκευη με ξυλα, και μην το πεις ουτε του παπα. Με νομιμη οδο αυτο δε γινεται.
george263 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 εώς πολύ δύσκολο όμως ... και ο λόγος μην κάποια στιγμή εσύ ή τα εγγόνια σου απαιτήσουνε τίτλους ιδιοκτησίας στο <<βουνό> ... εδώ ο άλλος ζητάει την μισή πεντέλη γιατί την είχε νοικιάσει ένα συνεταιρισμός (μου διαφεύγει το αντικείμενο του) και την θέλουνε να την σφάξουνε οικόπεδα και να λύσουνε το οικονομικό μέχρι τα τρις εγγόνα ... αλλά δεν νομίζω να εννοείς κάτι τέτοιο ...
pournaras Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 εώς πολύ δύσκολο όμως ... και ο λόγος μην κάποια στιγμή εσύ ή τα εγγόνια σου απαιτήσουνε τίτλους ιδιοκτησίας στο <<βουνό> ... εδώ ο άλλος ζητάει την μισή πεντέλη γιατί την είχε νοικιάσει ένα συνεταιρισμός (μου διαφεύγει το αντικείμενο του) και την θέλουνε να την σφάξουνε οικόπεδα και να λύσουνε το οικονομικό μέχρι τα τρις εγγόνα ... αλλά δεν νομίζω να εννοείς κάτι τέτοιο ... Αυτος ισως οχι, αλλα τα παιδια του γιατι οχι; Εικοσι χρονια μετα μια χαρα διεκδικουν χρησικτησια και το παιρνουν στο χαλαρο
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Υποθέτουμε ενα κτήσμα 40-50 τετραγωνικών για να μπορείς να κοιμάσε ας πουμε και μετα τα κοτετσια σου κ.τ.λ... Ξεκάρφωτο τελείως θα είναι στη μεση του ποουθενα μεταξυ βουνων κ.τ.λ ναι ρε φίλε, κι εγώ θέλω υπάρχει κανας δήμος να μου δώσει κι εμένα; στη μέση του πουθενά, αναμεσα από βουνό και θάλασσα και μια βάρκα παρακαλώ
pournaras Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 ναι ρε φίλε, κι εγώ θέλω υπάρχει κανας δήμος να μου δώσει κι εμένα; στη μέση του πουθενά, αναμεσα από βουνό και θάλασσα και μια βάρκα παρακαλώ Απλα να ειναι λιγο πιο κοντα στη θαλασσα ετσι; Οχι πολυ, καμμια δεκαρια μετρα απ, το κυμα. Ετσι κι αλλιως αχρηστος χωρος ειναι εκει δε φυτρωνει τιποτε
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 ετς! θα βολευόμουν και με κανα ξερόνησο
kostas_dr Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δεν κοιτάς κατά Ίμια μεριά; Θα έχεις και ενδιαφέρουσες επαφές με τους "γείτονές" σου.
xarda Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 ναι ρε φίλε, κι εγώ θέλω υπάρχει κανας δήμος να μου δώσει κι εμένα; στη μέση του πουθενά, αναμεσα από βουνό και θάλασσα και μια βάρκα παρακαλώ Πατ απαν...
kanesaxo Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Υπάρχουν Δήμοι, οι οποίο "τεμάχισαν" κάποια χέρσα έκταση που είχαν, σε μικρά τμήματα και τα μετέτρεψαν σε λαχανόκηπους και τα έδωσαν στους δημότες, για να φυτεψουν ζαρζαβάτια. Για ζώα, λίγο χλωμό μου φαίνεται. Στην περίπτωση που θα ήθελες να ιδρύσεις ολόκληρη μονάδα, τότε ναι, προβλέπεται να σου δωθούν 4 στρέμματα για την μονάδα με μηδενικό σχεδόν αντίτιμο. Αλλά μιλάμε για μονάδα, όχι να βάλεις 2 πρόβατα και μια αγελάδα...
pournaras Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Υπάρχουν Δήμοι, οι οποίο "τεμάχισαν" κάποια χέρσα έκταση που είχαν, σε μικρά τμήματα και τα μετέτρεψαν σε λαχανόκηπους και τα έδωσαν στους δημότες, για να φυτεψουν ζαρζαβάτια. Για ζώα, λίγο χλωμό μου φαίνεται. Στην περίπτωση που θα ήθελες να ιδρύσεις ολόκληρη μονάδα, τότε ναι, προβλέπεται να σου δωθούν 4 στρέμματα για την μονάδα με μηδενικό σχεδόν αντίτιμο. Αλλά μιλάμε για μονάδα, όχι να βάλεις 2 πρόβατα και μια αγελάδα... Για πες...
xarda Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Για πες για πες...... Το οτι θα κανεις μοναδα απαιτεί να μπείς σε κάποιο πρόγραμμα; ( ρωταω γιατι ολοι λένε μακρια απο προγραμματα κ.τ.λ )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα