Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα ο θειος μου εφτιαξε δικο του ταβλι.Οταν το ειδα επαθα πλακα.Ηταν πανεμορφο.

Οταν ο θειος μου με ειδε να το χαζεβω,μου ειπε πως μπορει να μου φτιαξει ενα και εμενα αρκει να του φερω ενα σχεδιο με το πως θελω να ειναι.

Εδω ειναι που χρειαζομαι την βοηθεια σας.Στο Google που εψαξα δεν βρηκα πολλα πραγματα.

Ξερετε κανενα site με ομορφα ταβλι?

Η εχετε εικονες να μου δειξετε?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλό το θεματάκι , αλλά ανέβασε και φωτό του τάβλι !

Μετά θα ανεβάσουμε και μείς τα δικά μας , άντε προχώρα :rolleyes:

Δημοσ.

Μενει ψιλομακρια ο θειος μου απο εμενα,γιαυτο αμα το κανω,θα αργησω λιγο μεχρι να τυχη να ξαναπαω εκει.

Δωστε μου εσεις υλικο να του παω ωστε να παω αυριο κιολας εκει :P (πραγματικα πιστευω θα παθετε πλακα το πως το εκανε....ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ!!!!!!)

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένω thread από zoranb: "φτιάξτο μόνος σου τάβλι". :mrgreen:

Πλάκα πλάκα, έχεις καμιά φωτογραφία; Τον ρώτησες μήπως πως το έκανε; Θα μ' έψηνε να δοκιμάσω να κάνω κι εγώ ένα.

Δημοσ.

Ο λογος που δεν του λεω να μου κανει ενα ιδιο ειναι οτι θα ηθελα κατι που θα επιλεξω εγω.Ισως βρω κατι που να μου αρεσει περισοτερο.

Φοτογραφια δεν εχω προς το παρων αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα βγαλω μια.

Sites να φανταστω δυσκολα θα βρουμε ε?

Κριμα γιατι πιστευα οτι θα εβρισκα πολλα πανεμορφα ταβλι.

Αλλα απο οτι φαινετε δεν ειναι τοσο δημοφιλες θεμα μιας και δεν βρηκα πολλα πραγματα στο ιντερνετ.

Ο θειος μου παντος μου ειχε πει οτι το ταβλι που εφτιαξε το ειχε δει σε μια ταινια!!!!

Δημοσ.

Πες του θείου να κάνει εγγραφή στο ινσόμνια και να ανεβάσει φωτό ο ίδιος , σιγά μην σε περιμένουμε να πας εκεί πάνω για να δούμε μία φωτό ! ή πες του να ανεβάσιε κανα βιντεάκι με το τάβλι στο youtube και δώσε διεύθηνση να το δούμε

Δημοσ.

εδω με το ζορι ξερει να μπαινει στο ιντερνετ,που να κανει και εγγραφη :P

καλο φιλε georgemvg but need more :)

Δημοσ.

Ωραίο το θέμα, αν και γενικά αυτό που ζητάς (πολλά πρωτότυπα τάβλια κλπ.) δεν πολυυπάρχει. Βρήκα μερικά που μπορεί να σ'αρέσουν σαν ιδέες:

Τάβλια που τυλίγονται. Αν και το κακό μ'αυτά είναι ότι θα φεύγουν τα ζάρια, γιατί δεν έχουν "τοιχάκια" να τα σταματάνε.

NEt7as.pngsYiDHs.jpgSXuAys.jpgwzXjPs.jpg

Τάβλια με ωραία χρώματα.

CBLIRs.jpgyUp1Cs.jpg

Μεγάλο τάβλι με θήκες για πούλια.

JpQmzs.jpg

Τάβλι με ωραίο σκαλιστό.

aWfZbs.jpg

Δημοσ.

Δε πα να το έχει ζωγραφίσει και ο νταλί, αν το τάβλι δε κάνει το σωστό κοπάνημα όταν χτυπάς με δύναμη το πούλι, δε φτουράει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...