μαφαλντα Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Φαντάζομαι παίζει ρόλο το ξύλο.Σχέδια δεν ήθελε; Αν σου χαρίσουν τάβλι που το έχει ζωγραφίσει ο Νταλί το θέλω και σου αγοράζω εγώ ένα που να φτουράει. Kαι στο Λούβρο. Link
liopyr Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Φαντάζομαι παίζει ρόλο το ξύλο.Σχέδια δεν ήθελε; Αν σου χαρίσουν τάβλι που το έχει ζωγραφίσει ο Νταλί το θέλω και σου αγοράζω εγώ ένα που να φτουράει. Τι, άστρωτο; Θέλει ίσα με 1000 παρτίδες για να αρχίσει να ακούγεται σωστά!
Mirodin Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ωραια ολα αυτα που μου δειξατε αλλα δεν μου κανουν κλικ ωστε να ξεκινισω να φτιαξω ενα με τον θειο μου. Τελικα μαλον ο φιλος ennoeitai εχει δικιο,δυσκολα θα βρεις πολλα πρωτοτυπα ταβλια.
ennoeitai Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ωραια ολα αυτα που μου δειξατε αλλα δεν μου κανουν κλικ ωστε να ξεκινισω να φτιαξω ενα με τον θειο μου. Τελικα μαλον ο φιλος ennoeitai εχει δικιο,δυσκολα θα βρεις πολλα πρωτοτυπα ταβλια. Ε μα είσαι και δύσκολος. Βάλε κι εσύ λίγη φαντασία. Και ανέβασε και τις φωτογραφίες απ'το τάβλι του θείου σου. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να εμπνευστούμε κι εμείς και να κάνουμε κανένα τερατούργημα.
μαφαλντα Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Link Δεν έχω καταλάβει τι θέλεις.Οταν λες πρωτότυπο τι εννοείς;
ennoeitai Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Link Δεν έχω καταλάβει τι θέλεις.Οταν λες πρωτότυπο τι εννοείς; Μαφάλντα ΠΡΟΤΙΠ: Άμα ήξερε δε θα ρωτούσε στο ινσόμνια. Νόου;
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 θα πρεπε να φτιαξουν ταβλια απο καοτσουκ ωστε να μη κανουν θορυβο!
liopyr Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 θα πρεπε να φτιαξουν ταβλια απο καοτσουκ ωστε να μη κανουν θορυβο! Blasphemy!
Toufas Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 βαλε την φωτογραφια μου στο ταβλι. Ειμαι 100% πως δεν θα το εχει αλλος κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα