Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...

-εδώ και 10 μέρες περίπου έχω χτίσει έναν τετραπύρηνο η/υ... Προχτές έβαλα και την κάρτα γραφικών και έκανα την πρώτη εκκίνηση...Όλα καλά, μέχρι που έκανα κάτι ασήμαντα updates για τα windows 7, τα οποία απαιτούν επανεκκίνηση του συστήματος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης τους. Πάτησα "restart now" και VUALA! Η οθόνη μπήκε σε sleep mode, αλλά όλα τα φουρφούρια γυρνάνε, χωρίς να κάνει επανεκκίνηση το μηχάνημα, και η κάρτα γραφικών ενεργή(ανάβουν τα 3 λαμπάκια της) χωρίς να κάνει επανεκκίνηση. Τώρα τι κάνουμε? Εφόσον δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, απλώς το έκλεισα από το κουμπάκι του τροφοδοτικού. Μετά το εκκίνησα κανονικά το pc και τα updates εγκαταστάθηκαν.

-Το πρόβλημα έμεινε μόνιμο. Κάνοντας επανεκκίνηση, απλώς κλείνει η οθόνη, ενώ όλα μέσα λειτουργούν, ο φωτισμός, τα φουρφούρια, η κάρτα γραφικών, και ο επεξεργαστής, απλώς από ότι πρόσεξα, μειώνετε η ένταση από τα φουρφούρια της κάρτας γραφικών λίγο, και δεν ξανακάνει την εκκίνηση. Πρέπει να το κλείσω από το ρεύμα, να ξαναδώσω ρεύμα, και να το ανοίξω πάλι από το κουμπάκι.

τα στοιχεία του pc μου φαίνονται στην υπογραφή μου :)

Δημοσ.

είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα (κάθε φορά που άνοιγα τον υπολογιστή γινόταν αυτό το πράγμα). Και τελικά άλλαξα το profile της ram απ το bios..Ήταν Auto και το έβαλα στα 1600mhz, από τότε δεν μου το έχει ξανακάνει.

Δημοσ.

είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα (κάθε φορά που άνοιγα τον υπολογιστή γινόταν αυτό το πράγμα). Και τελικά άλλαξα το profile της ram απ το bios..Ήταν Auto και το έβαλα στα 1600mhz, από τότε δεν μου το έχει ξανακάνει.

το πρόβλημα παραμένει. Ενώ έκλεισε η οθόνη, δεν επανεκκίνησε, κράτησα πατημένο το κουμπί της εκκίνησης μέχρι να κλείσει εντελώς, και μετά το ξαναπάτησα για να ανοίξει. :( μου έβγαλε κάτι έρρορς, και πάτησα f2 για τις αρχικές ρυθμίσεις, και άνοιξε πάλι.. όλα είναι όπως ήταν, το πρόβλημα παραμένει.

έβαλα τις ραμ στα 1333 αλλά δεν άλλαξε τίποτα :(

Δημοσ.

clear cosmos(με αφαιρεση της μπαταριας) και μετα bios update.ετσι αντιμετωπισα ενα προβλημα που ειχα και εγω.παταγα να κλεισει ο υπολογιστης και δεν εκλεινε με τπτ.αφου εξαντλησα ολες τις πιθανες αιτιες και λυσεις,εκανα αυτο και επιασε.

Δημοσ.

μου το εκανε και εμενα σημερα, μου το εκανε και πριν 3 μηνες αλλα σταματησε ξαφνικα και σημερα επανηλθε το προβλημα, μετα απο αυτα που εκανα εχθες και προχθες...δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/445087-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1/ αρχισε να μου κανει αυτο σημερα.Ετσι κι εγω εβγαλα την μπαταρια της μητρικης... και εβαλα stantard απο turbo την λειτουργεια των ραμ στο bios.Την συχνοτητα την αφησα AUTO... και απ οτι φενετε εφτιαξε..., ειδομεν ομως ακομα δεν τελειωσε τιποτα.Κανε και εσυ αυτα που εκανα εγω

Δημοσ.

Παιδιά, τίποτα, ακόμα και αφού αναβάθμισε τα bios, και γράφτηκε system will reboot after 5 seconts(κάπως έτσι), απλώς έκλεισε η οθόνη και τα φωτάκια από το κουμπάκι εκκίνησης/επανεκκίνησης στο μπροστινό πάνελ. Οι ram είναι στο autο. Αναγκαστικά, κράτησα πατημένο το κουμπί εκκίνησης μέχρι να σταματήσουν όλα τα φουρφούρια της κάρτας γραφικών και του επεξεργαστή, και μετά ξαναπάτησα για να εκκινήσει κανονικά. Θα τρελαθώ με αυτό το ανεξήγητο πρόβλημα. Έκανα και το γνωστό κόλπο με τη μπαταριούλα της μητρικής, αλλά τίποτα. Όλα τα πείρα ολοκαίνουρια. Γιατί να μου το κάνει αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

Δημοσ.

Καταρχάς κατέβασε και τρέξε το memtest (από CD ή usb , OXI μέσα από τα windows). Δεν είναι απόλυτο αλλά κατα πάσα πιθανότητα αν έχεις πρόβλημα με τις μνήμες θα στο πει ( μπορεί να είναι γενικός ελλατωματικές και ότι και να αλλάξεις από ρυθμίσεις να μην κάνει διαφορά). Στο ιδανικό βρές και δοκίμασε και άλλες που σίγουρα είναι οκ .

Μετά απεγκατέστησε ότι drivers έχεις και κατέβασε και εγκατέστησε τους τελευταίους από τα site των εταιριών τους (μητρική , καρτα γραφικών , ότι άλλο ηαρδςαρε έχεις πχ κάρτα TV , ακόμη και πληκτρολόγιο ποντίκι αν έχεις κάποιο με ρυθμιζόμενα πληκτρα κτλ) .

Μετά αν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό και άλλη κάρτα(όχι μαζί ένα -ένα) .

Αν δεν γίνει τίποτα ή δεν μπορείς να δοκιμάσεις με άλλα κομμάτια κάνε ένα φορμάτ και δοκιίμασε να κάνεις windows update να δεις αν ξαναδημιουργηθεί το πρόβλημα προτού βάλεις προγράματα μετά πάλι τους τελευταίους drivers από τα site

Δημοσ.

παιδιά δοκίμασα τα πάντα, από τουλάχιστο 3 φόρουμ που απευθύνθηκα έκανα και τεστ πολλά, έκανα και live cd δοκιμές, κανένα πρόβλημα δεν εμφανίζει, και μάλιστα το πρόβλημα του μεταλλάχτηκε και τώρα το pc επανεκκινεί συνέχεια.

Δημοσ.

Αν μπορεις δοκιμασε να βγαλεις το 1 dimm RAM και να δουλεψεις σε single channel.

Δες αν ετσι σταθεροποιηθει το συστημα σου.

Δημοσ.

Ειχα ενα ιδιο θεμα δηλαδη ανοιγα τον υπολογιστη και εκανε ενα τσιριχτο η οθονη και εκλεινε και αμα αναβοσβηνα 2-3 φορες την οθονη επανερχοτανε δοκιμασε το και αυτο (εγω αλαξα οθονη :P δεν αντεχτα τα τσιριχτα )

Δημοσ.

επίσης πολλές φορές παίζω κάποιο απλό παιχνίδι στο pc, και πάνω που παίζω κάνει επανεκκίνηση. Μου έτυχε και χωρίς να παίζω να μου το κάνει

Δημοσ.

το τροφοδιοτικο μηπως δεν αντεχει? η μηπως δεν δουλευει το ανεμιστηρι και σβηνει λογο θερμοκρασιας και η ασφαλεια πευτει? (ακριβος το ιδια προβληματα σε φιλικο pc )

Δημοσ.

το τροφοδιοτικο μηπως δεν αντεχει? η μηπως δεν δουλευει το ανεμιστηρι και σβηνει λογο θερμοκρασιας και η ασφαλεια πευτει? (ακριβος το ιδια προβληματα σε φιλικο pc )

φίλε όλα τα δοκίμασα, μόνο το τροφοδοτικό έμεινε να είναι το ενδεχόμενο....

Δημοσ.

δοκιμασε με ενα διαφορετικο τροφοδοτικο ή αποτι βλεπω εχεις συνδεσει 2 καρτες σωστα? δοκιμασε να τρεξεις με μια μπορει να μην στο αντεχει το τροφοδοτικο τι να πω διαφορετικα δοκιμασε τελιος με διαφορετικο τροφοδοτικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...