Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχετε νιώσει ποτέ ότι είστε κάτι περισσότερο απο του υπόλοιπους ανθρώπους όπως κάτι σημαντικό απο την στιγμή που μπορείτε κ σκέφτεσται μέσα σας κ ότι μπορεί να μην είστε απλά κάποιος αλλά κάτι σημαντικότερο που μπορεί να αλλάξει πολλά..

βέβαια αυτά τα σκεφτόμουν μικρότερος κ στην πορεία κατάλαβα ότι είμαι ένας απλός άνθρωπος αφού τίποτα δεν έχει συμβεί κ η ζωή μ είναι όπως των υπολοίπων η ακόμα..ζώ για να υπάρχω.

ποιά είναι η δική σας αντίληψη πάνω σε αυτό;

Δημοσ.

φιλε μου ειναι λογικο αυτο που λες...ο καθε ανθρωπος εκ φυσεως ειναι κατι μοναδικο που διαφερει απο τους αλλους συνανθρωπους του που τον κανει στην αρχη (σε ορισμενους για ολη τους τη ζωη) εγωιστη και σιγα σιγα καταλαβαινει οτι χωρις τους αλλους δεν μπορει να μοιραστει αυτο που εχει.

Δημοσ.

Η ζωή είναι το πρώτο και το τελευταίο διάλλειμα από την αιωνιότητα του τίποτα. Είτε είσαι κάποιος σημαντικός, είτε κάποιος ασήμαντος όταν πεθάνεις δεν θα έχει σημασία πλέον.

Εγώ πάντως είμαι υπέρ του σολιψισμού. Δεν ξέρω για σας.

Δημοσ.

Η ζωή είναι το πρώτο και το τελευταίο διάλλειμα από την αιωνιότητα του τίποτα. Είτε είσαι κάποιος σημαντικός, είτε κάποιος ασήμαντος όταν πεθάνεις δεν θα έχει σημασία πλέον.

Εγώ πάντως είμαι υπέρ του σολιψισμού. Δεν ξέρω για σας.

Το username σου αρκούσε χεχε

Δημοσ.

έχετε νιώσει ποτέ ότι είστε κάτι περισσότερο απο του υπόλοιπους ανθρώπους όπως κάτι σημαντικό απο την στιγμή που μπορείτε κ σκέφτεσται μέσα σας κ ότι μπορεί να μην είστε απλά κάποιος αλλά κάτι σημαντικότερο που μπορεί να αλλάξει πολλά..

βέβαια αυτά τα σκεφτόμουν μικρότερος κ στην πορεία κατάλαβα ότι είμαι ένας απλός άνθρωπος αφού τίποτα δεν έχει συμβεί κ η ζωή μ είναι όπως των υπολοίπων η ακόμα..ζώ για να υπάρχω.

ολοι θελουμε να ειμαστε special.αλλα ειμαστε και τοσα δις κοσμος..λιγο δυσκολο δεν βρισκεις?

Δημοσ.

εγω ακομα σκεφτομαι οτι καποια μερα θα γινει κατι και θα αποκτησω τουλαχιστον μια σουπερ δυναμη/ικανοτητα

Δημοσ.

εγω ακομα σκεφτομαι οτι καποια μερα θα γινει κατι και θα αποκτησω τουλαχιστον μια σουπερ δυναμη/ικανοτητα

Κάνε διαλογισμό.

Δημοσ.

οχι προτιμω να γινομαι αορατος και οτι ακουμπαο η να πεταω

Για το πρώτο ψάξε τον Φρόντο ή τον Χάρι Πότερ και για το δεύτερο ξεκίνα να φτιάχνεις φτερά βλ. Ίκαρο

Δημοσ.

Εδω σου απαντα:

http://www.youtube.com/watch?v=eoTt5-npc58

Δημοσ.

Όπως είχε και πει και ο Camus, πολλοί προσπαθούσαν να βρουν το νόημα της ζωής προκειμένου η ζωή τους να γίνει καλύτερη. Τελικά αργότερα κατάλαβαν ότι η ζωή είναι πολύ πιο καλή όταν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν έχει κανένα συγκεκριμένο νόημα.

Δημοσ.

Το γεγονός ότι θεωρώ αληθινό τον εαυτό μου στα σίγουρα, ενώ εσάς όχι δεν αντιστρέφει το γεγονός των συμβουλών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...