vk13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 έχετε νιώσει ποτέ ότι είστε κάτι περισσότερο απο του υπόλοιπους ανθρώπους όπως κάτι σημαντικό απο την στιγμή που μπορείτε κ σκέφτεσται μέσα σας κ ότι μπορεί να μην είστε απλά κάποιος αλλά κάτι σημαντικότερο που μπορεί να αλλάξει πολλά.. βέβαια αυτά τα σκεφτόμουν μικρότερος κ στην πορεία κατάλαβα ότι είμαι ένας απλός άνθρωπος αφού τίποτα δεν έχει συμβεί κ η ζωή μ είναι όπως των υπολοίπων η ακόμα..ζώ για να υπάρχω. ποιά είναι η δική σας αντίληψη πάνω σε αυτό; ωραίο θέμα αλλά μην τρολλάρετε ορισμένοι ρε παιδιά... Ναι προσωπικά το έχω σκεφτεί αυτό που λες πολλές φορές αρκεί να μην το βλέπει κάποιος εγωιστικά γιατί μετά υπάρχει θέμα.
status Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Σαν τον τύπο που τον χτύπησαν στο κεφάλι κι έγινε διάνοια; http://www.inews.gr/200/ton-chtypisan-sto-kefali-kai-egine-mathimatiki-dianoia.htm Θέλω και εγώ, γιατί Μαθηματικά 2 δεν περνάω με καμιά κυβέρνηση/;ρ
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 «η ζωη μου ειναι ενα λαθος» αυτη ειναι ηφιλοσοφια μου για την ζωη και τον εαυτο μου.
Nihilist Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 «η ζωη μου ειναι ενα λαθος» αυτη ειναι ηφιλοσοφια μου για την ζωη και τον εαυτο μου. Τα λάθη τα διορθώνουμε. Η διόρθωση σε αυτό το λάθος που περιγράφεις είναι η ευθανασία ή η αυτοκτονία. Αφού δεν το κάνεις τότε καταβάθως ξέρεις ότι η ζωή σου δεν είναι ένα λάθος.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Τα λάθη τα διορθώνουμε. Η διόρθωση σε αυτό το λάθος που περιγράφεις είναι η ευθανασία ή η αυτοκτονία. Αφού δεν το κάνεις τότε καταβάθως ξέρεις ότι η ζωή σου δεν είναι ένα λάθος. λογική αστυνομικός = όργανο, μπουζούκι = όργανο άρα αστυνομικός = μπουζούκι ftw.
Nihilist Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 λογική αστυνομικός = όργανο, μπουζούκι = όργανο άρα αστυνομικός = μπουζούκι ftw. Σε αυτό που έγραψα που είναι το παράλογο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα