Andreas2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ρωτώ τώρα γιατί έγινε μια δολοφονία σε ένα καζίνο.Εγώ θα σκότωνα μόνο για ιερούς σκοπούς,
gatokoritso Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ρωτώ τώρα γιατί έγινε μια δολοφονία σε ένα καζίνο.Εγώ θα σκότωνα μόνο για ιερούς σκοπούς, link? τεσπα αναλογα με τη περιπτωση.υπαρχουν και οι τρελοι υπαρχουν και οι συνειδητοποιημένοι.
alexis333 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ρωτώ τώρα γιατί έγινε μια δολοφονία σε ένα καζίνο.Εγώ θα σκότωνα μόνο για ιερούς σκοπούς, Για γυναικα θα σκοτωνες ?
Andreas2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Εξαρτάτε την περίπτωση.Θα σκότωνα μόνο σε κίνδυνο της ζωής της αλλά όχι επειδή ζηλεύω και έτσι πράγματα.
status Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ρωτώ τώρα γιατί έγινε μια δολοφονία σε ένα καζίνο.Εγώ θα σκότωνα μόνο για ιερούς σκοπούς, Μα αφού η θρησκεία σου απαγορεύει την αφαίρεση ζωής για οποιονδήποτε λόγο..
Andreas2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μα αφού η θρησκεία σου απαγορεύει την αφαίρεση ζωής για οποιονδήποτε λόγο.. Το ξέρω αλλά σε πόλεμο π.χ.
pappous_soulis Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μα αφού η θρησκεία σου απαγορεύει την αφαίρεση ζωής για οποιονδήποτε λόγο.. Εκτός αν είναι για τη πατρίδα. (τα ψιλά γράμματα κάτω απ'τις δέκα εντολές)
ennoeitai Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Παιδιά παντού τα πάντα. Μην κάνετε γενικεύσεις. Υπάρχουνε δολοφόνοι που είναι φυσιολογικοί και πλήρως λειτουργικοί άνθρωποι. Απλά κάνουνε και μια παρατυπία. Δεν πειράζει. Λάθη όλοι κάνουμε έτσι δεν είναι; Εξ'άλλου και ψυχασθενείς να είναι τι πειράζει; Δεν έγινε και τίποτα. Το λέει και η λέξη. ΨΥ-χασθενής. Δεν πειράζει.
Haldol Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δε παίρνει γενικεύσεις κάτι τέτοιο. Π.χ. σου βιάζω την εννιάχρονη κόρη σου, εσύ παίρνεις την καραμπίνα και αδειάζεις ένα κουτί φυσίγγια πάνω μου. Είσαι δολοφόνος. Είσαι όμως και ψυχασθενής, ή μήπως εγώ είμαι (ήμουν) τέτοιος;
KilliK Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 link? τεσπα αναλογα με τη περιπτωση.υπαρχουν και οι τρελοι υπαρχουν και οι συνειδητοποιημένοι. υπαρχουν και οι ερωτευμενοι.
status Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δε παίρνει γενικεύσεις κάτι τέτοιο. Π.χ. σου βιάζω την εννιάχρονη κόρη σου, εσύ παίρνεις την καραμπίνα και αδειάζεις ένα κουτί φυσίγγια πάνω μου. Είσαι δολοφόνος. Είσαι όμως και ψυχασθενής, ή μήπως εγώ είμαι (ήμουν) τέτοιος; Fyodor Tolstoy: Crime and Punishment Dostoyevsky έστω;ρ
firewalker Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Απλός φόνος/ανθρωποκτονία θα είναι. Όχι δολοφονία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις