HERTHAN Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 το ebay γιατι οσα κοματια παρεις σου χρεωνει τοσες φορες τα μεταφορικα ????? Αυτα που πηρα εγω ειχαν ολα Free shipping.
manios62 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Αυτα που πηρα εγω ειχαν ολα Free shipping. εγω λεω οτι ειναι παραλογο ....
HERTHAN Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Τι εννοεις παραλογο? Για οποιαδηποτε απορια θα εχεις για ενα προιον ή για τα μεταφορικα η καλυτερη λυση ειναι να επικοινωνησεις με τον πωλητη και να σου πει αυτος τι ακριβως χρεωνει για καθε ποσοτητα που θες ν'αγορασεις.
zizu10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Ναι θελω και τηλεοραση μαζι... κανενα λινκ για αντιπροσφορα ;;; Check here !
zacharis1955 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Check here ! Πάρα πολύ καλό monitor-TV το LG M2362DP-PZ...Σ΄αυτά τα χρήματα (166 €) δεν παίζεται...
nek4d Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 παιδια ο εξωτερικος σκληρος 1ΤΒ λεει τιποτα? το εχεις αμεση αναγκη? αν οχι, καλυτερα περιμενε, ειναι σε πτωτικη πορεια ολοι οι δισκοι, σε 2 μηνες θα παρεις 2ΤΒ στα ιδια χρηματα.
devill0 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 το εχεις αμεση αναγκη? αν οχι' date=' καλυτερα περιμενε, ειναι σε πτωτικη πορεια ολοι οι δισκοι, σε 2 μηνες θα παρεις 2ΤΒ στα ιδια χρηματα.[/quote'] Οκ,το εχω παρατηρησει και εγω τη πτωση τιμων,αλλα ψηνομαι για εναν ssd και εναν εξωτερικο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 παιδια τι θα λεγατε για αυτο Linkτο κοιταξα και λιγο στο skroutz και ειναι καλη η τιμουλα του......αξιζει ??????????? επειδη το ηθελα κ γω απο οτι ειδα με μια αναζητηση στο ιντερνετ εχει θετικα σχολια οποτε κ το παρηγγειλα
nek4d Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Οκ,το εχω παρατηρησει και εγω τη πτωση τιμων,αλλα ψηνομαι για εναν ssd και εναν εξωτερικο. οι ssd και αν πεφτουν, γεμισε το φορουμ θεματα
MaXmaD Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Επρεπε να κοιταξεις απο ebay πρωτα. Ειχα παρει πριν απο κανενα 2μηνο 20 με 0,75 το ενα και πληρωσα 15 ευρω. αυτα να ξερετε δεν λειτουργουν σε Windows 7 64bit...
Giorgos09 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Πειρα αυτο που ηταν στην προσφορα. Ενω η περιγραφη λεει για πεπιεσμενο αερα το μπουκαλι πανω γραφει GAS δηλαδη οχι απαραιτητα αερας. Επιστροφη για αλλαγη; Εχω ενα αλλο που ειχα παρει παλαιοτερα και λεει καθαρα αερας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα