Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ebay γιατι οσα κοματια παρεις σου χρεωνει τοσες φορες τα μεταφορικα ?????

Αυτα που πηρα εγω ειχαν ολα Free shipping.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοεις παραλογο?

Για οποιαδηποτε απορια θα εχεις για ενα προιον ή για τα μεταφορικα η καλυτερη λυση ειναι να επικοινωνησεις με τον πωλητη και να σου πει αυτος τι ακριβως χρεωνει για καθε ποσοτητα που θες ν'αγορασεις.

Δημοσ.

παιδια ο εξωτερικος σκληρος 1ΤΒ λεει τιποτα?

το εχεις αμεση αναγκη?

αν οχι, καλυτερα περιμενε, ειναι σε πτωτικη πορεια ολοι οι δισκοι, σε 2 μηνες θα παρεις 2ΤΒ στα ιδια χρηματα.

Δημοσ.

το εχεις αμεση αναγκη?

αν οχι' date=' καλυτερα περιμενε, ειναι σε πτωτικη πορεια ολοι οι δισκοι, σε 2 μηνες θα παρεις 2ΤΒ στα ιδια χρηματα.[/quote']

Οκ,το εχω παρατηρησει και εγω τη πτωση τιμων,αλλα ψηνομαι για εναν ssd και εναν εξωτερικο.

• Moderators
Δημοσ.

παιδια τι θα λεγατε για αυτο Linkτο κοιταξα και λιγο στο skroutz και ειναι καλη η τιμουλα του......αξιζει ??????????? :shifty:

επειδη το ηθελα κ γω απο οτι ειδα με μια αναζητηση στο ιντερνετ εχει θετικα σχολια οποτε κ το παρηγγειλα :)

Δημοσ.

Οκ,το εχω παρατηρησει και εγω τη πτωση τιμων,αλλα ψηνομαι για εναν ssd και εναν εξωτερικο.

οι ssd και αν πεφτουν, γεμισε το φορουμ θεματα :-)

Δημοσ.

Επρεπε να κοιταξεις απο ebay πρωτα.

Ειχα παρει πριν απο κανενα 2μηνο 20 με 0,75 το ενα και πληρωσα 15 ευρω.

αυτα να ξερετε δεν λειτουργουν σε Windows 7 64bit...

Δημοσ.

Πειρα αυτο που ηταν στην προσφορα. Ενω η περιγραφη λεει για πεπιεσμενο αερα το μπουκαλι πανω γραφει GAS δηλαδη οχι απαραιτητα αερας. Επιστροφη για αλλαγη; Εχω ενα αλλο που ειχα παρει παλαιοτερα και λεει καθαρα αερας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...