Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περνεις τη γκομενα και πας διακοπες.

προσωπικα εχω "μεινει" χωρις ιντερνετ για 2 μηνες. (επιτιδες)

δε μου ελειψε ουτε στιγμη....

Δημοσ.

Ας υποθέσουμε ότι για κάποιο λόγο σε όλo τον κόσμο σταματα το δίκτυο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το παλεύετε?

Κοίταξε, δεδομένου ότι το ίντερνετ είναι τρομερά εθιστικό και οι περισσότεροι χρήστες, καταλήγουν να μην το χρησιμοποιούν με μέτρο, το αποτέλεσμα είναι να χάνουν από πολλά άλλα πιο σημαντικά πράγματα.

Όπως π.χ. η πραγματική επικοινωνία με τους συνανθρώπους, ή η ουσιαστική και όχι επιφανειακή ενασχόληση με κάποιο θέμα.

(εννοείται ότι θα έχανες τη δυνατότητα να βρίσκεις τόσες πληροφορίες, αλλά εγώ ας πούμε το 90% από αυτά που έχω δεί στο ίντερνετ, δεν χρειαζότανε να τα δώ και μου είναι άχρηστα κατά βάθος.)

Άρα πιστεύω ότι η ζωή μου θα ήταν πολύ καλύτερη. Και η δική μου και πολλών άλλων ανθρώπων.

Τώρα το να το χρησιμοποιείς με μέτρο, δηλαδή ΜΟΝΟ εκεί που σου χρειάζεται και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού, αυτό είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία. Τότε η ζωή μας θα ήταν καλύτερη. Αλλά ποιός το κάνει;

Καλό είναι που και που πάντως, να περνάμε και μια περίοδο που να απέχουμε.

Δημοσ.

Αν και "ζώ" με το ίντερνετ απο πάντα νομίζω οτι καλό θα μου έκανε.. κακό δεν θα μου έκανε. Μόνο οι επικοινωνίες θα ήταν ένα θέμα γιατί ακόμα και στο τηλέφωνο πλέον μιλάω με viber/whatsapp/various messengers/mails κτλ. Θα ψιλοξενερώσω με αυτό το πισογύρισμα αλλα κλάιν shit happens. Κατα τα άλλα όπως ειπώθηκε παραπάνω εδώ και 1-2 χρόνια μπάινω για να μπαίνω και το χρησιμοποιώ κατα 80% για gaming(lol/wow/etc). Όντας όμως avid single player gamer το γράφω το multi μπάλες, τερματίζω ότι game έχω στακάρει την τελευταία 5ετία και η ζωή είναι ωραία.

Α και οι σειρές! Οι σειρές... Dammit.. πρέπει να βρώ τρόπο να τις προμηθεύομαι.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Άρα πιστεύω ότι η ζωή μου θα ήταν πολύ καλύτερη. Και η δική μου και πολλών άλλων ανθρώπων.

Όπως και μερικών εκατομμυρίων ανθρώπων που δουλεύουν σε σοβαρές εταιρίες, θα ζημιωθούν δραματικά με τη διακοπή του διαδικτύου

Δημοσ.

Όπως και μερικών εκατομμυρίων ανθρώπων που δουλεύουν σε σοβαρές εταιρίες, θα ζημιωθούν δραματικά με τη διακοπή του διαδικτύου

είπα για την άσκοπη χρήση (στην απίθανη περίπτωση που δεν τρολάρεις)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι δεν τρολλάρω. Η υπόθεση είναι διακοπή παγκοσμίως. Άρα θα επηρεάσει και τους εργαζόμενους.

Δημοσ.

Παιχνίδια και βιβλία να είχα μόνο.. θα μου έλειπαν σίγουρα κάποια πράγματα ειδικά στην αρχή αλλά όπως μεγάλωσα χωρίς ίντερνετ έτσι θα την έβρισκα πάλι την άκρη...

Δημοσ.

Back to basics λοιπον. Θα πρεπει να γυρισω το μυαλο μου ξανα σαν οταν ημουν 17-18 χρονων που τα εκανα ολα με manual τροπο. Αυτο που θα κανει σιγουρα τη ζωη μου δυσκολοτερη ειναι φυσικα οι πληροφοριες. Καταλαβα την αξια του internet τωρα που δεν ειμαι πλεον Ελλαδα και τον πρωτο μηνα τον εβγαλα χωρις internet. Απιστευτη ταλαιπωρια και τυρανια. Οταν απεκτησα και παλι internet αισθανθηκα οπως ο τυφλος που ξαναειδε.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είχα πρόβλημα πχ τις 2 και κάτι βδομάδες που ήμουν χωρίς internet στο κέντρο εκπαίδευσης, το πρόβλημα το συνάντησα όταν γύρισα σπίτι και είχαν συσωρευτεί άπειρα πράγματα που έπρεπε να διαβάσω και να δω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...