orpheas2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά..Έχουν βγει τόσες και τόσες οδοντόκρεμες αλλά λύση για το ποια πραγματικά αξίζει να αγοραστεί και να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση δεν έχω βρει ακόμη..Το θέμα μου είναι να κάνει σοβαρή δουλειά όσο αφορά τη λεύκανση των δοντιών..Προσωπικά βουρτσίζω τα δόντια μου 3 φορές την μέρα.. Τελευταία χρησιμοποιούσα την vademecum τη βιολογική η οποία όμως μου προκαλούσε αλλεργία και ξεραινόταν το δέρμα μου στο στόμα..Τώρα πήρα την crest την complete..ΑΛλά δε γνωρίζω ποιά από όλες κάνει πραγματική δουλειά..Για αυτό θα ήθελα την άποψη σας.. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων... P.S Mην είναι και τίγκα στα χημικά....!
Haldol Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Όλες οι οδοντρόκρεμες είναι τίγκα στα χημικά, όλες κάνουν δουλειά, καμία δεν κάνει όσα υπόσχεται στο κουτάκι.
laikos123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 για λεύκανση είναι καλή η white now... εγώ όμως έχω άλλο προβλημα... επειδή πάιζω τρομπέτα και το επιστόμιο ασκεί πίεση στα δόντια ποια οδοντόκερεμα θα μπορούσε να βοηθήσει; ίσως κάποια που συσφίγγει τα ούλα;
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά..Έχουν βγει τόσες και τόσες οδοντόκρεμες αλλά λύση για το ποια πραγματικά αξίζει να αγοραστεί και να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση δεν έχω βρει ακόμη..Το θέμα μου είναι να κάνει σοβαρή δουλειά όσο αφορά τη λεύκανση των δοντιών..Προσωπικά βουρτσίζω τα δόντια μου 3 φορές την μέρα.. Τελευταία χρησιμοποιούσα την vademecum τη βιολογική η οποία όμως μου προκαλούσε αλλεργία και ξεραινόταν το δέρμα μου στο στόμα..Τώρα πήρα την crest την complete..ΑΛλά δε γνωρίζω ποιά από όλες κάνει πραγματική δουλειά..Για αυτό θα ήθελα την άποψη σας.. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων... P.S Mην είναι και τίγκα στα χημικά....! καμια οδοντοκρεμα δεν θα σου λευκανει τα δοντια σε μεγαλο βαθμο. πηγαινε στον οδοντιατρο και κανε ενα καθαρισμο να φυγει η πλακα. αν θες κανε και μια λευκανση εκει (αν και πολλοι οδοντιατροι ειναι αντιθετοι σε τετοιες πρακτικες). τις λευκαντικες οδοντοκρεμες θα ελεγα να μην τις χρησιμοποιεις για μεγαλο χρονικο διαστημα. περιεχουν εναν τυπο σωματιδιων γυαλιου (τελειως χοντρικα) που γδερνουν την επιφανεια των δοντιων.
orpheas2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 ΜΜ..Έχω κάνει πάντως και καθαρισμό και λεύκανση..απλά το ρωτώ μπας και υπάρχει κάποια που να κάνει πραγματικά τη δουλειά της..Αλλά αφού μ λέτε πως σιγά μην κάνουν τη δουλειά που υπόσχονται(πράγμα λογικό) οκ..
fuku Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Έχω ρωτήσει οδοντιατρο για αυτο το θέμα και μου απάντησε ότι ολα έχουν την ίδια ουσία αλλά λόγω μάρκετινγκ βλέπεις την κάθε εταιρία να λέει ότι θέλει.....σωστό βουρτσισμα θέλει και τίποτα άλλο
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 ΜΜ..Έχω κάνει πάντως και καθαρισμό και λεύκανση..απλά το ρωτώ μπας και υπάρχει κάποια που να κάνει πραγματικά τη δουλειά της..Αλλά αφού μ λέτε πως σιγά μην κάνουν τη δουλειά που υπόσχονται(πράγμα λογικό) οκ.. μα τι θες; να φωσφοριζουν τα δοντια σου σαν να εισαι κατω απο black light;
Chrisxxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Αυτο περιπου που λεει η Ευα ισχυει.. Λευκανση στα δοντια με οδοντοκρεμα δεν γίνεται. Επίσης σε καθε ανθρωπο διαφέρει το πόσο ασπρα ειναι τα δόντια του οπότε μην κανετε συγκρισεις με φίλους και γνωστους. Αν εχεις πρόβλημα κανε μια λευκανση σε οδοντιατρο (ξεκιναει από 200 ευρω) και θα σου κρατήσει για 3 περιπου χρόνια ενα πολύ καλό αποτέλεσμα λευκότητας μέχρι να αρχισουν τα δόντια σου να κιτρινίζουν ξανα. Επίσης καφέδες και τσιγάρα κιτρινίζουν τα δόντια.
Andreas2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Εγώ τώρα χρησιμοποιώ Apivita Bio.Αγόρασα και μια Korres.Είδωμεν.
The_Judas Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Παρεμπιπτόντως, το φυσικό χρώμα των δοντιών είναι λευκο-κίτρινο και όχι γυαλιστερό λευκό σαν αυτά που έχουν οι διάφοροι "σταρ".
orpheas2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Καλά προφανώς...! Δεν είπα πως θέλω να μοιάσω στον πετρίδη του οποίου το χαμόγελο είναι μια αηδία...Απλά ήθελα να μάθω αν κάποια οδοντόκρεμα κάνει καλύτερη δουλειά από κάποια άλλη..Που από ότι μ λέτε ψιλο ίδιες είναι..Και εκεί εμπορικά κόλπα εμπλέκονται...Οπότε μάλλον ο σωστός τρόπος βουρτσίσματος παίζει βασικό ρόλο μονάχα... Οκ..αρκετά βοηθήσατε.. thanks!!!!
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Προσωπικα χρησιμοποιω Tantum pasta. Για τις δικες μου αναγκες με βαση την συμβουλη του οδοντιατρου μου αυτην χρησιμοποιω και εχει αποτελεσματα. Οχι φυσικα απο αποψη λευκανσης αλλα απο αποψη "καθαροτητας" και αφηνει επισης ενα πολυ φυσικο λευκο στα δοντια. Μονη διαφορα ειναι οτι θα την χρησιμοποιεις μονο μια φορα την ημερα (απαγορευεται δευτερη με την συγκεκριμενη). Εννοειται πριν την χρησιμοποησεις να ρωτησεις τον οδοντιατρο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα