Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βαλω καμερες στο εξοχικο μου, με τις οποιες να βλεπω και σχετικα καλα το βραδυ και το πρωι, να εχει μικροφωνο και να ειναι ασυρματο(θα προτιμουσα) και εγχρωμη οθονη φυσικα.. Δεν ξερω τι καμερες μπορω να παρω και αν γινεται καθε μια διαφορετικη.

1) Θελω να συνδεεται με οποιαδηποτε εφαρμογη στο iphone.

2) Υπαρχει προγραμμα που να συνδεω τις καμερες μεσω ιντερνετ και απο την Αθηνα να τις βλεπω live.

3)Αν παρω αυτη http://www.amazon.co.uk/Sentinel-d1-Professional-Wireless-Surveillance-Department/dp/B006MQPJUM/ref=pd_sim_ce_5 και αυτη http://www.amazon.co.uk/webcam-Internet-infrated-Nightview-Wireless/dp/B003VV21ZW/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1336305733&sr=8-4 θα μπορω με μια εφαρμογη να τις βλεπω ταυτοχρονα;

Και τι χρειαζεται για να τις εχω σε συνδεσει 24 ωρες/ωρο; Ιντερνετ, ενα netbook, ενα ασυρματο ρουτερ;

Θα τα φτιαξω μονος και λεω να τις παρω απο εξωτερικο γιατι στην Ελλαδα τσιμπανε οι τιμες. Αν εχετε να μου προτινετε καμια πειτε μου. θα διαθεσω μεχρι 300 ευρω για ολο τον εξοπλισμο, περιπου 2-4 καμερες. Προτινετε μου και προγραμματα αν γνωριζετε.

Δημοσ.

Και εμενα με ενδιαφερει το θεμα!!! Αν καποιος το εχει ψαξει και εχει βαλει ας μας βοηθησει.

Thanks!

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Φιλε μου με αυτες τις καμερες θελεις να κανεις και καταγραφη σε περιπτωση που χτυπα ξυλο γινει κατι η μονο να συνδεεσε να βλεπεις που και που ? Το λεω αυτο γιατι σε περιπτωση που θες να γραφεις η αναλυση vga 640*480 που εχουν και οι 2 καμερες ειναι μικρη και ισα που ξεχωριζεις χαρακτιριστικα ανθρωπων...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως ενημερωτικά, ειδικά σε περίπτωση που θέλεις να βάλεις τις κάμερες και μέσα στο σπίτι, είχε πάρει το μάτι μου κάποια θρεντ σε ένα σάιτ, που μπαίνανε οι anonymous και βλέπανε τις κάμερες απ'το ιντερνετ, επειδή οι ιδιοκτήτες είχαν αφήσει τον προεπιλεγμένο κωδικό, κάτι τέτοιο. Να το ψάξεις κι αυτό σε περίπτωση που σε νοιάζει. Αν θυμάμαι καλά, ήταν ένας τύπος κάμερας που μπαίνει στην πρίζα και αν θες βάζεις κωδικό για το ρούτερ σου και τη διαχειρίζεσαι μόνο μέσω ίντερνετ. Αλλά θα σε γελάσω.

Επεξ/σία από ennoeitai
Δημοσ.

Πάντως ενημερωτικά, ειδικά σε περίπτωση που θέλεις να βάλεις τις κάμερες και μέσα στο σπίτι, είχε πάρει το μάτι μου κάποια θρεντ σε ένα σάιτ, που μπαίνανε οι anonymous και βλέπανε τις κάμερες απ'το ιντερνετ, επειδή οι ιδιοκτήτες είχαν αφήσει τον προεπιλεγμένο κωδικό, κάτι τέτοιο. Να το ψάξεις κι αυτό σε περίπτωση που σε νοιάζει. Αν θυμάμαι καλά, ήταν ένας τύπος κάμερας που μπαίνει στην πρίζα και αν θες βάζεις κωδικό για το ρούτερ σου και τη διαχειρίζεσαι μόνο μέσω ίντερνετ. Αλλά θα σε γελάσω.

Για εκτος κατοικιας προοριζεται...

@nick#18

Εχεις να μου προτινεις καμία καμερα με καλυτερη αναλυση; Να εχω μια κεντρικη με καλη αναλυση, γιατι περισσοτερο το θελω για να βλεπω τα κυπαρισσια, μην μου χαλασουν και φυσικα τους κλεφτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...