Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει σε κάθε περίπτωση και αναβαθμίζει συνολικά τον υπολογιστή σου. ο δίσκος λειτουργεί all time σχεδόν όχι μόνο όταν ανοίγει ένα πρόγραμμα οπότε το παράδειγμα σου δεν ισχύει με τα δευτερόλεπτα η μάλλον ισχύει αλλά δεν είναι μόνο αυτό..

Η εμπειρία όμως δεν μεταδίδεται πρέπει να την αποκτήσεις και τότε θα καταλάβεις κάθε λέξη μας.

Αλλά επειδή και όλα αυτά πατάνε λίγο και στην φιλοσοφία σου λέω ξεκάθαρα ότι χτες έτυχε σε μια αντίστοιχη μητρική με την δική σου ίσως και παλιότερη,με 2duo επεξεργαστή έβαλα 2 SSD έναν για κάθε λειτουργικό και ήταν σαν να απέκτησε έναν καλό i3 ξαφνικά φυσικά αν πάει σε εργασία που χρειάζεται η είναι 100% δουλειά του επεξεργαστή η ταχύτητα του δεν άλλαξε αλλά η συνολική αλλαγή και αίσθηση είναι αυτή που σου περιγράφω.

εισουν κατατοπιστικος! να σαι καλα !thanks

Δημοσ.

για να μην ανοιγω νεο θεμα, κανω ποστ σε αυτο την απορια μου....:

εχω εναν σταθερο C2D με μητρικη Asus P5B

το συστημα μου εχει εναν μονο σκληρο δισκο (WD 250GB) ο οποιος κοντευει να γεμισει...

σκεφτομουν την αγορα ενος ακομη σκληρου, αλλα διαβαζοντας τα θεματα περι SSD και της μεγαλης πτωσης τιμων τους αρχισα να γλυκαινομαι :mrgreen:

η απορια μου ειναι η εξης:

ενας SSD θα δουλεψει ικανοποιητικα στο συστημα μου? ποιες μαρκες/μοντελα θεωρειτε καλους και αξιοπιστους?

απ'οτι καταλαβα στον SSD εγκαθιστουμε λειτουργικο + προγραμματα και διαχειριζομαστε τα αρχεια μας απο τον μηχανικο δισκο, σωστα?

αν αγορασω εναν μικρο SSD μονο για το λειτουργικο και εχω ολα τα υπολοιπα στον μηχανικο αξιζει τον κοπο?

αναμενω απαντησεις και συμβουλες :-D

Δημοσ.

O SSD είναι επένδυση και έχει τέτοια διάρκεια ζωής που θα τον έχεις και στο επόμενο Pc σου. Όπως θα διάβασες πιο πάνω αξίζει σε κάθε περίπτωση. Κατά την δική μου άποψη για windows καλό είναι να αγοράζουμε 120 GB οπότε εκεί εγκαθιστούμε λειτουργικό και τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση, και στον μηχανικό τα μεγάλα σε όγκο π.χ παιχνίδια η ότι άλλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Υπάρχει συγκριτικό στο φόρουμ για τους SSD όπου θα σε βοηθήσει στην επιλογή σου.

κατά την γνώμη μου οι crusial samsung k corsair είναι οι καλύτεροι.

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση!

βλεπω να πηγαινω σε καποιον 64GB λογω budget. θεωρω οτι θα με καλυψει για τις αναγκες μου.

αλλα οπως και να εχει θα παρω καποιον SATA 3, αν και η μητρικη μου δινει μονο SATA 2, για μελλοντικη χρηση οταν αναβαθμισω τον υπολογιστη μου ^_^

Δημοσ.

Παρεμπίπτοντος αν δεν θέλεις κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό από τα Ulti τα home premium είναι υπεραρκετά για HomePcs..

Δημοσ.

Παρεμπίπτοντος αν δεν θέλεις κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό από τα Ulti τα home premium είναι υπεραρκετά για HomePcs..

δεν εχεις αδικο, ουτε θεωρω τον εαυτο μου power user ωστε να τα εκμεταλλευομαι 100%, αλλα αυτα μου εφερε ο θειος... :P

Ναι παίζει για το TRIM http://en.wikipedia.org/wiki/TRIM ,αλλά εσύ είσαι καλυμμένος.

απ'οτι καταλαβα ειναι καλο να ειναι ενεργοποιημενο

χρειαζεται καποια ρυθμιση ή ειναι default απο το λειτουργικο?

• Super Moderators
Δημοσ.

ενεργοποιείται αυτόματα όταν κάνεις clean install σε ssd, το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του partition alignment...

Δημοσ.

Επανέρχομαι να ρωτίσω ποιον να διαλξω ο OCZ 90GB Agility III ειναι πολυ οικονομικος ,σε σχεση με τον vertex3... αλλα απο ποιοτhτα σε σχεση με τους αλλους ειναι ισαξιος ι οχι? σε καμια περιπτωση δε θα ηθελα blue screens ktl προβληματα.

Μηπως παιζει και συμβατοτητα με μητρικη να υπαρχει ή εντελως ασχετο συτο που λεω?

GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H αυτη ειναι η μητρικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...