Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μιας και έρχεται το diablo 3 και θα ξαναχρησημοποιήσω το pc για gaming μετά από πολύ καιρό , σκέφτομαι να αγοράσω ενα gaming mouse , καθώς το microsoft arc touch που έχω τώρα για games είναι ότι το χειρότερο υπάρχει.

Είμαι αριστερόχειρας οπότε το ποντίκι θα πρέπει να είναι ambi και να μην ξεφεύγει και πολύ η τιμή του

Μετά από λίγο ψάξιμο είμαι μεταξύ των 2

Razer Abyssus και ROCCAT Kova+

Η διαφορά τους είναι γύρω στα 11 ευρώ και το kova έχει και πλαϊνά κουμπιά

Ποιό θα προτιμούσατε? Από μέγεθος τί λένε ? Καμιά προσωπική εμπειρία με τα συγκεκριμένα?

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά έχω το razer abyssus. Είτε παίζω games είτε όχι το έχω συνέχεια στα 450dpi και στα 125hz. Δεν το έχω ανεβάσει καθόλου. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι γιατί το πήρα και σκέφτομαι να το πουλήσω. Για μένα προσωπικά δεν αξίζει η αγορά gaming περιφερειακών.

Δημοσ.

Ίσως και να έχεις δίκιο και να μην αξίζει , ωστόσο μιας και το τωρινό μου απλά δεν ,και πάντα είχα φθηνά ποντίκια ή άβολα για gaming που μου πέθαιναν συνέχεια το χέρι ή έβγαζαν προβλήματα , είπα να δοκιμάσω κάποιο άλλο. Στο diablo το ποντίκι σίγουρα δεν θα παίξει ρόλο , αλλά σε FPS το σωστό ποντίκι κάνει αρκετά μεγάλη διαφορά.

Το abyssus τί λέει σαν μέγεθος και ευχριστία? Το πάτημα των κουμπιών και η ροδέλα είναι μαλακά ή σκληρά στο πάτημα?

Δημοσ.

Ίσως και να έχεις δίκιο και να μην αξίζει , ωστόσο μιας και το τωρινό μου απλά δεν ,και πάντα είχα φθηνά ποντίκια ή άβολα για gaming που μου πέθαιναν συνέχεια το χέρι ή έβγαζαν προβλήματα , είπα να δοκιμάσω κάποιο άλλο. Στο diablo το ποντίκι σίγουρα δεν θα παίξει ρόλο , αλλά σε FPS το σωστό ποντίκι κάνει αρκετά μεγάλη διαφορά.

Το abyssus τί λέει σαν μέγεθος και ευχριστία? Το πάτημα των κουμπιών και η ροδέλα είναι μαλακά ή σκληρά στο πάτημα?

Και εγώ πήρα αυτό το ποντίκι μαζί με mousepad γιατί είχα πάθει αρκετές φορές τενοντίτιδα με το άλλο. Το μόνο καλό που βρίσκω σε αυτό είναι ότι κυλάει πολύ καλύτερα στο mousepad της Razer (goliathus) από το microsoft ποντικι που ειχα.

Σαν μέγεθος με έχει ικανοποιήσει αν και έχω μεγάλα χέρια. Μερικοί το χαρακτηρίζουν μικρό. καλύτερα να πας να δεις το μεγεθος απο κοντα σε κανα καταστημα. Η ροδέλα κυλάει μια χαρά αλλά τα κλικ είναι λίγο σκληρά. Βέβαια είναι συνήθεια όλα. Αλλά τα dpi και τα hz που είχε μου φάνηκαν στην τελική άχρηστα :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...