G10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας. Εχω σκοπό να κάνω δώρο μια τσάντα αλλά δεν έχω ιδέα με το τι παίζει. Με μια πρόχειρη ματιά είδα ότι η τσάντες οι επώνυμες είναι πανάκριβες. Επειδή προορίζεται για ειδική περίπτωση θα ήθελα να δώσω κάτι παραπάνω max:150€ +- . Αν κανείς έχει να προτείνει κάτι για να βοηθήσει ας πει τη γνώμη... Ε, και αν η τσάντα γίνει τσαντάκι δεν μας πειράζει και ιδιαίτερα... Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Υποθέτω γυναικεία; Αν είσαι απο Αθήνα πήγαινε μια βόλτα από τη Στοά Αρσακειου,.έχουν μείνει καποια μαγαζιά εκεί με αρκετή ποικιλία. Για ποια ηλικία τη θέλεις; Προτίμησε κάτι σε δέρμα, όχι απαραίτητα επώνυμη.
G10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Γυναικεία .... Ηληκία 25-26 Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ψάξε για τη μάρκα Luana. Ιταλικη, καλή ποιότητα και τιμη και μοντέρνες γραμμές. Οι Prima Classe είναι επίσης καλές και ανά διαστήματα τα καταστήματα που τις εμπορεύονται κάνουν προσφορές. Guy Laroche επίσης καλές.
G10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ψάξε για τη μάρκα Luana.Ιταλικη' date=' καλή ποιότητα και τιμη και μοντέρνες γραμμές. Οι Prima Classe είναι επίσης καλές και ανά διαστήματα τα καταστήματα που τις εμπορεύονται κάνουν προσφορές. Guy Laroche επίσης καλές.[/quote'] Θα το κοιτάξω ... Σε online καταστήματα που να αποφυγουμε τις απομιμήσεις εχούμε κάτι? Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Από online για τσάντες δεν έχω ιδέα, αλλά εγώ θα το απέφευγα γιατί δεν μπορεί να ελεγχθεί η ποιότητα των υλικών και αφού πρόκειται για δώρο άντε να μπλεκεις με αλλαγές αν κάτι δεν είναι σωστό..
chill Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/399397-%cf%86%ce%b8%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%80%cf%89%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%83%ce%b5-%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%87%ce%b1/page__view__findpost__p__4719505 Αν μπορείς να πας πρωί την πρώτη μέρα, δεδομένα θα βρεις ονειρεμένο τσαντικό. Και αν διαθέσεις εκεί 150€ σου εγγυώμαι ότι η φίλη σου θα πάθει την πλάκα της ζωής της
totem_lost Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Πάντως δεν αρέσουν σε όλες τις κοπέλες οι δερμάτινες-wanna-be-μάρκες-επώνυμες και δήθεν τσάντες. Ρίξε μια ματιά και εδώ μιας και έρχεται καλοκαιράκι: http://www.surfdome.com/Billabong_Bags-372/13
evabb Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 longchamp. στην βασικη κολεξιον απο καραβοπανο βρισκεις με 100-150 ευρω. και ειναι longchamp. για κατι πιο bling bling κοιτα guess. δερματινη με τα λεφτα που λες δυσκολα να βρεις. θα ειναι σιγουρα μη επωνυμη, δεν εχω τπτ εναντιον απλα δεν ξερω μαγαζι να σου προτεινω. ηταν κι αλλη μια μαρκα που δεν μου ερχεται τωρα με τπτ. ειλικρινα παντως καλα θα κανεις να βαλεις και καρτα αλλαγης μαζι. μην το παιρνεις στραβα.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 longchamp. στην βασικη κολεξιον απο καραβοπανο βρισκεις με 100-150 ευρω. και ειναι longchamp. για κατι πιο bling bling κοιτα guess. δερματινη με τα λεφτα που λες δυσκολα να βρεις. θα ειναι σιγουρα μη επωνυμη, δεν εχω τπτ εναντιον απλα δεν ξερω μαγαζι να σου προτεινω. ηταν κι αλλη μια μαρκα που δεν μου ερχεται τωρα με τπτ. ειλικρινα παντως καλα θα κανεις να βαλεις και καρτα αλλαγης μαζι. μην το παιρνεις στραβα. Μόνο που οι longchamp έχουν ελεεινη σχέση τιμής/εργασίας/υλικών. Και δεν παύουν να είναι σα σακι για μανταλάκια, ένας ενιαίος χώρος με ένα μικρο τσεπάκι. No offense Oι guess είναι καλύτερες σε αυτόν τον τομέα.
e_lena Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Απ'τις αγαπημένες μου είναι της Doca! Τις φέρναμε κ εμείς στο μαγαζί μας και είναι πολύ καλές ποιοτικά και σε θέμα τιμής!
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 οταν σου φυτρωσουν βυζια ξαναμιλα για longchamp Έλα ρε επί δέκα χρόνια πουλουσα τσάντες, τουλάχιστον για ποιότητα ξέρω. Manboobs?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα