dhmosd Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 γεια σας και παλι παιδια εθεσα ενα ερωτημα παραπανωμαλον ακαταλαβιστικο θα ελεγα, να πω και αλλιως. εχω ενα ηλιακο στιμπελ ελτρον 20 ετων αλλα εδω και ενα περιπου χρονο εχω ενα προβλημα που αρχικα το αντιμετωπιζα ελαφρα συμπληρωνοντας αντιψυκτικο υγρο τελευταια ειδα τρυπα σε σωληνα του κλειστου κυκλωματος (στην μια απο τις 2 που ενωνει συλεκτη με θερμοσυφωνα) τους αλαξα και τους 2 αφου πρωτα αδειασα τα υγρα και καθαρισα με νερο το κυκλωμα οσο γινοταν.τωρα τον εχω κλισει εχω βαλει αντιψυκτικο αλλα και παλι δεν ζεστενει. Φανταζομε οτι κατι εχει φραξει στο κυκλωμα του θερμοσυφωνου γιατι στο συλεκτη ειναι ολα οκ . 1. η θερμοκρασια στην εισαγωγη προς το συλεκτη στο σωληνα ειναι 40° και προς το θερμοσυφωνο 80° 2. κατα διαστηματα ακουω ή νιωθω ακουμπωντας κατι σαν μπουρμπουληθρες. 3. αν ανιξω την ταπα αλλες φορες αρχιζει να ξεχιλιζει αλλα και αλλες οχι. Γενικα εχω μπερδευτει και δεν ξερω σε τι οφηλοντε αλα αυτα γιαυτο και ρωταγα για σχεδιο του κλυστου κυκλωματος. ζητω την συνδρομη σας οποιος ξερει κατι ας βοηθησει. σας ευχαρηστω εκ των προτερων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις