Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω ένα επιτραπέζιο υπολογιστή , όπου ο ανεμιστήρας του κάνει υπερβολικό θόρυβο και θέλω να τον αλλάξω με κάποιον αθόρυβο που θα πάρω από το ίντερνετ.ΤΟ πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω αν θα ταιριάζει αυτός που θα πάρω στον υπολογιστή μου.Μπορεί κανείς να βοηθήσει??

ο επεξεργαστής που έχει το pc είναι ένας intel pentium 4

Δημοσ.

ποιος απο όλους τους ανεμιστηρες? αν δεν εισαι σιγουρος, ανοιξε το δεξι πλαϊνο καπακι του υπολογιστη και προσπαθησε να εντοπισεις ποιος κάνει τον θορυβο που σε ενοχλει (μπορεις να τους σταματας εναν εναν πατωντας τους στο κεντρο τους). αν ειναι ενας απλος ανεμιστηρας οπως αυτος που υπαρχει στο πισω-πανω μερος του πυργου σου , ειναι φτηνη η αντικαταστασή του. αν ειναι της καρτας γραφικων σου η του επεξεργαστη ειναι πιο περιπλοκα τα πραματα και ισως σου κοστισει αρκετα.

παντως νομιζω πως ο θορυβος προέρχεται απο το οτι ισως να μην εχεις καθαρισει ποτε το εσωτερικο του υπολογιστη και υπερθερμενεται. με ηλεκτρικη σκουπα και σεσουαρ (στο κρυο) μπορεις να κανεις καλη δουλεια. καθαρισε το , με προσοχη, οσο καλυτερα μπορεις και βλεπουμε αν συνεχισει να κανει θορυβο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...