Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θέλω να κάνω έκπληξη σε ένα αγόρι που γνώρισα σε μια καφετερια και να τον συναντήσω στην σχολη του όταν θα έχει τελειώσει την εξέταση...

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω και πολλά για το ποτε πάει να δώσει...

αυτό που ξέρω είναι φυσικά το ονοματεπώνυμο του ότι σπουδάζει οικονομικά στο πανεπιστήμιο πειραιά και πως έχει τελειώσει πρόσφατα τα 4 έτη και τώρα απλά δίνει μαθήματα που χρωστάει...

υπάρχει καμια λίστα με μαθήματα και τα ονόματα των εξεταζομενων και ποτε οφείλουν να δώσουν το παρόν σε μια εξέταση μαθήματος?

εγώ δεν έχω δικό μου username για την σχολη αυτή.. οποτε ίσως θα μπορούσα να βρω manual την λίστα σε κανένα τοίχο της σχολης? ή κάπως να την διαβάσω online?

σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια :)

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο τμήμα της διοίκηση και οργάνωσης ήμουνα.Μπορείς μικρή να πας να φτύσεις μερικούς για μένα?Έχω μια λίστα!

Nearh γνωρίζεις σε ποια μαθήματα χρωστάει και κυρίως σε ποια θα δώσει?Καλύτερα parton τηλέφωνο.

Γενικώς κάποια φίλη να σε μαζέψει δεν έχεις?Μην παρεξηγηθώ αλλα για μένα είναι ανοησία ένα θηλυκό να τρέχει/να κυνηγάει έναν άντρα.

Δημοσ.

Αυτα τα ξαφνικα ποτε δεν μου αρεσαν..

σκληροπυρηνικα αρσενικα rule#1

Στο τμήμα της διοίκηση και οργάνωσης ήμουνα.Μπορείς μικρή να πας να φτύσεις μερικούς για μένα?Έχω μια λίστα!

Nearh γνωρίζεις σε ποια μαθήματα χρωστάει και κυρίως σε ποια θα δώσει?Καλύτερα parton τηλέφωνο.

Γενικώς κάποια φίλη να σε μαζέψει δεν έχεις?Μην παρεξηγηθώ αλλα για μένα είναι ανοησία ένα θηλυκό να τρέχει/να κυνηγάει έναν άντρα.

ενω οταν σκοτώνονται τα ρσενικα, ειναι Okay

ίσα μωρή γαλότσα, capten.

...

Δημοσ.

Αν είναι να τον ρωτήσω χάνει η όλη έκπληξη το νόημα της....

το θέμα είναι ότι θέλω να τον ξαναδώ (δήθεν τυχαία βρισκόμενη στην περιοχή αυτή την τυχαία μέρα και ώρα :P έτσι και αλλιώς κοντά μένω...)

γιατί δεν ανταλλάξαμε πολλά στοιχεια βεβαια έχουμε μια κοινή γνωστη αλλα δεν θα κάνω και ανάκριση... ίσως μπορώ να μάθω περισσότερα σχετικά με το τι σπούδασε πχ μερικούς από τους καθηγητές του η "ειδίκευση" -η ότι διαλέγουν τέσπα οι οικονομολόγοι- μέχρι εκεί όμως...

έστω στα γκρίζα πλαίσια του τυπικά παρανομου αλλα ουσιαστικά αδιάφορου δεν υπάρχει κάτι? πχ η γραμματεία δεν θα ξέρει ας πούμε ποιοι είναι να δώσουν ποιο μάθημα? η ποιοι χρωστάνε ποιο μάθημα? και ποτε εξετάζονται τα μαθήματα αυτα? κάπου θα υπάρχει η πληροφορία αυτή δεν γίνεται να μην υπάρχει...

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι θέλω να τον ξαναδώ (δήθεν τυχαία βρισκόμενη στην περιοχή αυτή την τυχαία μέρα και ώρα :P έτσι και αλλιώς κοντά μένω...)

γιατί δεν ανταλλάξαμε πολλά στοιχεια βεβαια έχουμε μια κοινή γνωστη αλλα δεν θα κάνω και ανάκριση... ίσως μπορώ να μάθω περισσότερα σχετικά με το τι σπούδασε πχ μερικούς από τους καθηγητές του η "ειδίκευση" -η ότι διαλέγουν τέσπα οι οικονομολόγοι- μέχρι εκεί όμως...

έστω στα γκρίζα πλαίσια του τυπικά παρανομου αλλα ουσιαστικά αδιάφορου δεν υπάρχει κάτι? πχ η γραμματεία δεν θα ξέρει ας πούμε ποιοι είναι να δώσουν ποιο μάθημα? η ποιοι χρωστάνε ποιο μάθημα? και ποτε εξετάζονται τα μαθήματα αυτα? κάπου θα υπάρχει η πληροφορία αυτή δεν γίνεται να μην υπάρχει...

Αστερίπη αυτά τα δήθεν τυχαία είναι άπειρα εκνευριστικά και άμα μάθει ποτε σε τι διαδικασία μπήκες για να συμβεί αυτό το δήθεν τυχαία θα φοβηθεί και τρέχει με χίλια...

Άσε τα χαζά παιχινιδάκια και ζήτα του να βγείτε, φοβάσαι μην σε θεωρήσει έυκολη και προσπαθείς να σε πετύχει "τυχαία" να πιάσετε χαζοκουβέντα στο πόδι και να στο ζητήσει αυτός;;;

Δημοσ.

stalker2

Δημοσ.

E τώρα θέλετε να μπω σε σχολαστικές λεπτομέρειες... δεν γίνεται αλλιώς, αυτό θα κάνω όταν τον συναντήσω θα του προτείνω να βγούμε.. βασικά θα περιμένω πρώτα μήπως μου το προτείνει αυτός πρώτος :P

το θέμα είναι ότι απλά λίγο συστηθήκαμε και μιλήσαμε σε ένα καφέ.. και με εξαίρεση αυτή την κοινή γνωστη δεν έχω άλλες επαφές...

δεν θέλω να τον ψάχνω που βγαίνει και τι κάνει και να του την πέσω στην ψυχρα... (αλλιώς με βόλευε και το link όλου του προγράμματος εξεταστικής που ένας φίλος έδωσε πιο πάνω. :P )

δεν είμαι stalker... απλά ακριβώς επειδή δεν υπάρχει καμια πιθανή επαφή για να τον συναντήσω σκέφτηκα μήπως τον βρω στην σχολη... στην οποια όμως ως τελειόφοιτος δεν πατάει.... οποτε πάει μονο όταν δίνει μαθήματα... οποτε να πάω σε μια εξέταση και να κάτσω λίγο σε μια καφετεριουλα που έχει κοντά και που κάθεται και αυτός μετά την εξέταση για λίγο...

αλλα δεν θα κάθομαι και κάθε μέρα τώρα από τις 10 μέχρι τις 18:00 ας πούμε να στήνω καραούλι πότε θα τον πετύχω... θέλω να το δοκιμάσω αυτό το πράγμα μια και καλή... αλλα για να γίνει πρέπει να ξέρω ότι θα έρθει να δώσει η τουλάχιστον ότι είναι να έρθει να δώσει...(δηλαδή είναι μέσα σε αυτούς που το χρωστάνε..)

Είναι στο τμήμα οργάνωσης και δοίκησης επιχειρήσεων.

Δημοσ.

Βασικα δεν ανεβαζεις μια φωτογραφια σου για να σου προτεινω σιγουρα τι να κανεις?

Facebook εχεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...