Liverpool89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Παντως πρεπει να αξιζει ο τυπας για να κανεις ολα αυτα.. Προσεχε ομως με αυτες τις ζεστες που εχουμε μην σε πιασει κρυος ιδρωτας.. Π.Χ τον δεις στην καφετερια με καμια αλλη..Γι αυτο αυτα τα πραγματα ειναι καπως αβολα και για τους δυο μπορει να περασεις καλα μπορει και να χαλαστεις εντελως..
Praetorianos Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 asteropi κορίτσι μου δεν υπάρχει ανάγκη να τα κάνεις όλα αυτά. Είμαι κι εγώ μέλος του insomnia και πλέον ξέρω. Δίνω στις 25, 5 η ώρα στην αίθουσα Α1.02 και στις 28 στο κεντρικό αμφιθέατρο 10 η ώρα το πρωί. Εναλλακτικά στείλε μου pm και κανονίζουμε.
imr Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 asteropi κορίτσι μου δεν υπάρχει ανάγκη να τα κάνεις όλα αυτά. Είμαι κι εγώ μέλος του insomnia και πλέον ξέρω. Δίνω στις 25, 5 η ώρα στην αίθουσα Α1.02 και στις 28 στο κεντρικό αμφιθέατρο 10 η ώρα το πρωί. Εναλλακτικά στείλε μου pm και κανονίζουμε. Περιμενε να δεις φωτο πρωτα βρε
asteropi22 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Πιο πάνω ο πραιτοριανός έκανε πλακα.... Σε όλο το insomnia κανένας δεν πάει παπει να πει καμια λεπτομέρεια τόσο γκαντεμιά ?
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 δεν μπορουμε να σου πουμε λεπτομεριες για πραγματα που θα εχουν αρνητικά αποτελεσματα... men logic απλη και αποτελεσματικη
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Περιμενε να δεις φωτο πρωτα βρε Διψάει για το ρίσκο.
asteropi22 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 δεν μπορουμε να σου πουμε λεπτομεριες για πραγματα που θα εχουν αρνητικά αποτελεσματα... men logic απλη και αποτελεσματικη Δηλαδή εσύ πηγαίνεις παπει και μπορείς να βοηθήσεις απλά δεν το κανεις επειδή έχεις αυτή την άκυρη εντύπωση περί men logic η και εγώ δεν ξέρω τι? καταρχήν που ξέρεις εσύ ότι και αυτός δεν θέλει να με δει και ότι απλά και να ήθελε δεν μπορεί ? και γενικώς δεν ξέρεις πολλά... αλλα έστω και έτσι με αυτά που ξέρεις (δηλαδή με όσες επιπλέον ανοιχτές πιθανότητες σου αφήνουν) ποσο πια ενοχλητικό είναι να με δει στην ίδια καφετερια ξανά??? Στην τελική (αν του είμαι τόσο αποκρουστική) μόλις με δει να γνέψει λίγο το κεφάλι του να παραγγείλει αυτό που θέλει και να κάτσει σε ένα άλλο τραπέζι η να φύγει... δηλαδή είναι τόσο ενοχλητικό να δεις ένα πρόσωπο που το ξανά πέτυχες μια άλλη φορα σε μια καφετερια ? η δεν συμβαίνει ποτε? έλεος... εκτος αν λες και εσύ βλακειούλες για να γελάσεις όπως κάνουν και μερικοί άλλοι εδώ μέσα στο topic ...
asteropi22 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Όχι γιατί αυτό θα ήταν λίγο χοντρό... (άλλο να κάνω κάτι που θα μπορούσε να το κάνει ο καθένας... πχ να πεταχτώ να διαβάζω τις λίστες η να ενημερωθώ από κάποιον που ξέρει και άλλο να πάρω τηλέφωνο να παραστήσω καμια θεία του και να ρωτάω ) εξάλλου ίσως γνωρίζει (δεν το ξέρω αλλα ok όσο απίθανο και αν είναι δεν παύει να παίζει.. )κάποιον από την γραμματεία... ή τον υπεύθυνο καθηγητή από τον οποιο η γραμματεία θα πάρει τις πληροφορίες που ζητάω και να μάθει ότι μια θεία του ή κάποιος τέλος πάντων ρώτησε για το ποια μαθήματα χρωστάει... κτλ στην ανάγκη θα αναγκαστώ ίσως να το κάνω αλλα ήλπιζα να με βοηθήσει κάποιος να μάθω αυτό που θέλω με έναν πιο "βολικό" και διακριτικό τρόπο...
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δηλαδή εσύ πηγαίνεις παπει και μπορείς να βοηθήσεις απλά δεν το κανεις επειδή έχεις αυτή την άκυρη εντύπωση περί men logic η και εγώ δεν ξέρω τι? καταρχήν που ξέρεις εσύ ότι και αυτός δεν θέλει να με δει και ότι απλά και να ήθελε δεν μπορεί ? και γενικώς δεν ξέρεις πολλά... αλλα έστω και έτσι με αυτά που ξέρεις (δηλαδή με όσες επιπλέον ανοιχτές πιθανότητες σου αφήνουν) ποσο πια ενοχλητικό είναι να με δει στην ίδια καφετερια ξανά??? Στην τελική (αν του είμαι τόσο αποκρουστική) μόλις με δει να γνέψει λίγο το κεφάλι του να παραγγείλει αυτό που θέλει και να κάτσει σε ένα άλλο τραπέζι η να φύγει... δηλαδή είναι τόσο ενοχλητικό να δεις ένα πρόσωπο που το ξανά πέτυχες μια άλλη φορα σε μια καφετερια ? η δεν συμβαίνει ποτε? έλεος... εκτος αν λες και εσύ βλακειούλες για να γελάσεις όπως κάνουν και μερικοί άλλοι εδώ μέσα στο topic ... γυναικες... ας το παρουμε απο την αρχη καπου το starstruck incident το αν εισαι απουκρουστικη είναι αδιαφορο, το οτι σκεφτεσαι σαν stalker ειναι ενα θεμα, το ονομα ειναι ενα αλλο το ποσο ενοχλητικο ειναι το θεμα με την καφετερια ειναι σχετικο! δλδ οσο αντεχεις να ακους μια αγελη λυκων sausage fest... αυτο που δεν δειχνεις να το καταλαβαινεις ειναι οτι τα expectations σου ειναι τεραστια και ροζ και αυτο που σου λενε ολοι εδω μεσα είναι οτι το παιχνιδι δεν παιζεται ετσι απο την μερια μας εκτος εαν το ξερεις αλλα ψαχνεις δικαιολογια για να πεις οτι σε εφτυσε απερριψε
asteropi22 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ότι νάναι... 5 νάναι... θέλεις τώρα εσύ να κατασκευάσεις ένα σενάριο και το κατασκεύασες... ωραία μας έδειξες ποσο έξυπνος είσαι μπράβο (και ότι έχεις τουλάχιστον lower ) αλλα ok αρκετά χάρηκες φτάνει τόσο αν έχεις να contribute τίποτα (για να μιλήσω σαν εσένα ) τότε κάντο αλλιώς μην στέλνεις spam χωρίς λόγο.... και απλά σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες.. αυτά που λες δεν ισχύουν.. δεν βασίζονται πουθενά αλλου παρα στην προσωπική σου αντίληψη, γούστο και κριτική ως εκ τούτου δεν είναι έγκυρα αλλα εκτος αυτού δεν είναι και αληθή οποτε ουσιαστικά είναι ένα κρεσέντο προσωπικής προβολής και αυταρέσκειας.
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 αλλα ok αρκετά χάρηκες φτάνει τόσο αν έχεις να contribute τίποτα (για να μιλήσω σαν εσένα ) τότε κάντο αλλιώς μην στέλνεις spam χωρίς λόγο.... Ποιο είναι το spam δηλαδή, μια άποψη απλά διατύπωσε....
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ότι νάναι... 5 νάναι... θέλεις τώρα εσύ να κατασκευάσεις ένα σενάριο και το κατασκεύασες... ωραία μας έδειξες ποσο έξυπνος είσαι μπράβο (και ότι έχεις τουλάχιστον lower ) αλλα ok αρκετά χάρηκες φτάνει τόσο αν έχεις να contribute τίποτα (για να μιλήσω σαν εσένα ) τότε κάντο αλλιώς μην στέλνεις spam χωρίς λόγο.... και απλά σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες.. αυτά που λες δεν ισχύουν.. δεν βασίζονται πουθενά αλλου παρα στην προσωπική σου αντίληψη, γούστο και κριτική ως εκ τούτου δεν είναι έγκυρα αλλα εκτος αυτού δεν είναι και αληθή οποτε ουσιαστικά είναι ένα κρεσέντο προσωπικής προβολής και αυταρέσκειας. εμεις μια φορα στα ειπαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα