asteropi22 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 "Εσείς" υπάρχετε μονο στο μυαλό σου αυτό προσπαθώ να σου πω τόση ώρα... απολυτοποιεις πράματα και θεωρείς δεδομένες καταστάσεις επειδή έτσι απλά θέλεις... ΕΣΥ μου "τα είπες" (είπες την απόλυτα προσωπική σου άποψη δηλαδή όχι μια κοινή αλήθεια ή κάτι που να βγαίνει μέσα από λογική συνεπαγωγή) Αλλα άτομα με βοηθήσανε λιγάκι αλλα μείνανε ουδέτερα και αλλα που είχαν αντίθετη άποψη δεν σημαίνει ότι μπαίνουν στην ίδια ομάδα/ κατηγορια με εσένα.. απλά και μονο επειδή με τον ένα η τον άλλο τρόπο δείξανε ότι είναι αντίθετοι (πχ λέγοντας να στείλω φωτογραφία πρώτα η διαφορα τέτοια χαζά) Ελπίζω κάποτε να καταλάβεις ότι τα δρώμενα δεν κινούνται αποκλειστικά γύρο από την δικη σου κοσμοαντίληψη και διάθεση.
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 "Εσείς" υπάρχετε μονο στο μυαλό σου αυτό προσπαθώ να σου πω τόση ώρα... απολυτοποιεις πράματα και θεωρείς δεδομένες καταστάσεις επειδή έτσι απλά θέλεις... ΕΣΥ μου "τα είπες" (είπες την απόλυτα προσωπική σου άποψη δηλαδή όχι μια κοινή αλήθεια ή κάτι που να βγαίνει μέσα από λογική συνεπαγωγή) Αλλα άτομα με βοηθήσανε λιγάκι αλλα μείνανε ουδέτερα και αλλα που είχαν αντίθετη άποψη δεν σημαίνει ότι μπαίνουν στην ίδια ομάδα/ κατηγορια με εσένα.. απλά και μονο επειδή με τον ένα η τον άλλο τρόπο δείξανε ότι είναι αντίθετοι (πχ λέγοντας να στείλω φωτογραφία πρώτα η διαφορα τέτοια χαζά) Ελπίζω κάποτε να καταλάβεις ότι τα δρώμενα δεν κινούνται αποκλειστικά γύρο από την δικη σου κοσμοαντίληψη και διάθεση. ισως αλλα απο την αλλη οι το γενικο guideline ειναι ποιο απλο εκτος αν εχεις βρει καποιον που στο ipod του ειχε στην playlist κατι τετοιο http://www.youtube.com/watch?v=eJVK_ElwJVs&feature=related α προσπαθησε να ξαναδεις τα quotes των αλλων στις προηγουμενες σελιδες
asteropi22 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ισως αλλα απο την αλλη οι το γενικο guideline ειναι ποιο απλο εκτος αν εχεις βρει καποιον που στο ipod του ειχε στην playlist κατι τετοιο http://www.youtube.com/watch?v=eJVK_ElwJVs&feature=related α προσπαθησε να ξαναδεις τα quotes των αλλων στις προηγουμενες σελιδες έχω πάθει πλακα από τους στίχους... λεξιλογικός θησαυρός και πολύ βαθιές ρίμες με μεγάλη ποικιλία... ποιος ταλαντούχος έμπειρος επαγγελματίας στιχουργός το "έγραψε"?
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 για να μην ξεχνιομαστε Why Hasn't He Called?: New York's Top Date Doctors Reveal
asteropi22 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 He hasnt called because he does not know my phone number nor is he able to get it from anyone else. Thats why he didnt call. και επανέρχομαι πάλι στα σενάρια σου που με την επιμονη σου γίνονται και προσβλητικά! σου κάθισε τώρα ότι με έφτυσε λες και ξέρεις τι έγινε όταν συναντηθήκαμε και γενικά τι παίζει γενικώς.. άντε σε παρακαλώ! Επίσης δεν θέλω να πιέσω καμια κατάσταση δεν θα του την πέσω ούτε τίποτα... απλά θέλω να τον πετύχω.. από εκεί και πέρα στο χέρι του είναι αν θέλει να επικοινωνήσει μόλις με δει η να κάνει τον αδιάφορο δεν θα τον υποχρεώσει κανένας να κάτσει μαζί μου.. ούτε καν να με χαιρετίσει... no trolling please. EDIT: και επειδή γενικά ειπώθηκαν και αρκετά για την εμφάνιση μου και για το αν αξίζει να με δει (δηλαδή σαν κομμάτι κρέας... ) Σας ενημερώνω πως αν και δεν ξέρω εσείς οι παλικαράδες με τι καλλονές είχατε σχέση πάντως εμφανισιακά, όσο καλλονές πια και να ήταν, σίγουρα θα ήμουν στο top 5 των γυναικών αυτών αν είχατε ποτε σχέση μαζί μου (λέμε τώρα.. γιατί κατά πασα πιθανότητα να ήμουν το no1 με διαφορα...-όχι επειδή με θεωρώ την πιο τέλεια γυναικα απλά δεν νομίζω πολλοί από εσάς, τους εξυπνάκηδες των forum,να είχατε σχέση ειδικά με μια καλλονή- ) εντάξει? Δεν είμαι καμια λυσσασμένη stalker που ψάχνει άνδρα σαν καμια νυμφομανής... ερωτικό σύντροφο και μάλιστα περιωπής μπορώ να βρω στο άψε σβήσε αλλα δεν ψάχνω κάτι τέτοιο ok? γιαυτο τέρμα και αυτές οι πλάκες plz.
Praetorianos Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Περιμενε να δεις φωτο πρωτα βρε σίγουρα θα ήμουν στο top 5 των γυναικών αυτών αν είχατε ποτε σχέση μαζί μου (λέμε τώρα.. γιατί κατά πασα πιθανότητα να ήμουν το no1 με διαφορα... Άρπα. Pure instinct, χωρίς αναμονή. Αυτά κι αυτά κάνουν μερικοί και μετά ναααα τα thread με τον Ασκητή να λέει για κηνύγια και ψησταριές.
imr Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Να σε ρωτησω βρε Αστεροπη, εφοσον γουσταρε γιατι δεν σου ζητησε το τηλεφωνο οταν βρεθηκατε τοτε? Και ποιος σου ειπε οτι ειναι ελευθερος/γουσταρει? Αφου ξερεις ονοματεπωνυμο καντον ενα add στο facebook αντι να τρεχεις σαν την τρελη στη σχολη του. Και οταν πας στην σχολη και τον δεις να βγαινει απο την αιθουσα τι θα του πεις? Περναγα τυχαια απο εξω και ειπα να μπω να δω πως ειναι? Καταλαβαινεις ποσο ηλιθια θα φανεις? Αυτα που λες στο εντιτ μαλλον για μενα τα λες... τι να πω, εσυ ζητας συμβουλες απο εμας τους εξυπνακηδες του forum που δεν μπορουμε να ριξουμε μια γκομενα σαν εσενα. Άρπα. Pure instinct, χωρίς αναμονή. Αυτά κι αυτά κάνουν μερικοί και μετά ναααα τα thread με τον Ασκητή να λέει για κηνύγια και ψησταριές. Σωστος, ετσι 6η αισθηση. Παντως εδω φαινεται ποσο δικιο ειχε ο ασκητης, να η γυναικα κυνηγος/stalker/predator.
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 He hasnt called because he does not know my phone number nor is he able to get it from anyone else. Thats why he didnt call. και επανέρχομαι πάλι στα σενάρια σου που με την επιμονη σου γίνονται και προσβλητικά! σου κάθισε τώρα ότι με έφτυσε λες και ξέρεις τι έγινε όταν συναντηθήκαμε και γενικά τι παίζει γενικώς.. άντε σε παρακαλώ! Επίσης δεν θέλω να πιέσω καμια κατάσταση δεν θα του την πέσω ούτε τίποτα... απλά θέλω να τον πετύχω.. από εκεί και πέρα στο χέρι του είναι αν θέλει να επικοινωνήσει μόλις με δει η να κάνει τον αδιάφορο δεν θα τον υποχρεώσει κανένας να κάτσει μαζί μου.. ούτε καν να με χαιρετίσει... no trolling please. EDIT: και επειδή γενικά ειπώθηκαν και αρκετά για την εμφάνιση μου και για το αν αξίζει να με δει (δηλαδή σαν κομμάτι κρέας... ) Σας ενημερώνω πως αν και δεν ξέρω εσείς οι παλικαράδες με τι καλλονές είχατε σχέση πάντως εμφανισιακά, όσο καλλονές πια και να ήταν, σίγουρα θα ήμουν στο top 5 των γυναικών αυτών αν είχατε ποτε σχέση μαζί μου (λέμε τώρα.. γιατί κατά πασα πιθανότητα να ήμουν το no1 με διαφορα...-όχι επειδή με θεωρώ την πιο τέλεια γυναικα απλά δεν νομίζω πολλοί από εσάς, τους εξυπνάκηδες των forum,να είχατε σχέση ειδικά με μια καλλονή- ) εντάξει? Δεν είμαι καμια λυσσασμένη stalker που ψάχνει άνδρα σαν καμια νυμφομανής... ερωτικό σύντροφο και μάλιστα περιωπής μπορώ να βρω στο άψε σβήσε αλλα δεν ψάχνω κάτι τέτοιο ok? γιαυτο τέρμα και αυτές οι πλάκες plz.
4saken Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ΜΑΚΡΥΑ απο το πανεπιστημιο πειραια ακομα και για γκομενιλικια!!!
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Και οταν πας στην σχολη και τον δεις να βγαινει απο την αιθουσα τι θα του πεις? Περναγα τυχαια απο εξω και ειπα να μπω να δω πως ειναι? Καταλαβαινεις ποσο ηλιθια θα φανεις? Σε αυτό έχεις δίκιο, άμα η αστερόπη είναι μόνη της εκεί πρέπει να βρεί μια καλή δικαιολογία αλλιώς ο τύπος θα καταλάβει οτι πιθανότατα ήρθε επίτηδες εκεί, το οτι πέρασε τυχαία στην καφετέρια δεν ποιάνει. Καλύτερα να βρίσκεται εκεί με μια φίλη της και να πεί ως δικαιολογία οτι πχ τις αρέσει η καφετέρια και έρχεται πού και πού με την φίλη της για κανέναν καφέ.
papajo_r Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Καλά σου λένε μακριά από εκεί τα περισσότερα άτομα έχουν θέμα με τα σχεσιακά 2 κοπέλες που γνώρισα εγώ πάντως ήταν ό,τι νάναι και απότι ακούω ισχύει γενικά
asteropi22 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Λοιπόν έχω ξεκαθαρίσει πιστεύω ότι δεν θα την στήσω έξω από το πανεπιστήμιο(αν διαβαζατε τι γραφω θα το ξερατε). απλά θα κάτσω σε μια καφετερια εκεί κοντά που ξέρω ότι πηγαινει κάθε φορα που τυχαίνει να περάσει από παπει.. και θα το κάνει σίγουρα κάθε φορα μετά από τις εξετάσεις του.. οποτε απλά εγώ θα πίνω τον καφέ μου εκεί και απλά θα με δει αν μπει. Τώρα το γιατί δεν έχει το τηλέφωνο μου υπάρχει λόγος αλλα δεν θα ήθελα να ξετυλίξω με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλο το συμβάν γιατί έτσι και αλλιώς δεν είναι σχετικό με αυτό που ζητάω. facebook δεν έχει (η αν έχει δεν έχει την κοινή γνωστη μέσα και έχει ψευδώνυμο) Και γιαυτο μίλησα για εξυπνάκηδες.. γιατί δεν δώσατε σημασία καθόλου στα post μου και βγάζετε συμπεράσματα από μονοι σας και πετάτε ειρωνείες και εξυπνάδες... και ακόμη και στα quote που κάνετε κόβετε πράματα που έγραψα επίτηδες για να αλλοιώσετε το περιεχόμενο τους.. Δεν σας υποχρέωσε κανεις να με βοηθήσετε αν δεν θέλετε μην το κάνετε και όλα μια χαρά! αλλα μην με κοροϊδεύετε. ΜΑΚΡΥΑ απο το πανεπιστημιο πειραια ακομα και για γκομενιλικια!!! γιατί το λες αυτό?
koslibpro Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Καλά σου λένε μακριά από εκεί τα περισσότερα άτομα έχουν θέμα με τα σχεσιακά 2 κοπέλες που γνώρισα εγώ πάντως ήταν ό' date='τι νάναι και απότι ακούω ισχύει γενικά[/quote'] Εδω ομως η τυπισα ειναι η τυπισα και οχι ο τυπος.αρα οκ.
g_alkis Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Κι όλα αυτά για να μην ρωτήσει την κοινή γνωστή. Ελπίζω ο τύπος να διαβάζει ινσόμνια. Με αυτόν τον συνδυασμό κατιναριού και stalker, βλέπω να μην πατάει ούτε στην εξεταστική μήπως και γλιτώσει.
koslibpro Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Κι όλα αυτά για να μην ρωτήσει την κοινή γνωστή. Ελπίζω ο τύπος να διαβάζει ινσόμνια. Με αυτόν τον συνδυασμό κατιναριού και stalker' date=' βλέπω να μην πατάει ούτε στην εξεταστική μήπως και γλιτώσει.[/quote']:PPP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα