chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Κάτι events γίνονται από σήμερα το βράδυ στο ΠΑΠΕΙ, μπορεί ο δικός σου να πάει εκεί, μάθε και κινήσου ανάλογα Την Παρασκευή έχει πάρτι στο ΠΑΠΕΙ, γνωστή φοιτιτκή παράταξη, μπορεί ο δικός σου αν ξέρεις τις πολιτικές του πεποιθήσεις να είναι εκεί Μετά τα γραψίματα γίνεται πανικός στις 2 καφετέριες που υπάρχουν απέναντι, στην θέση σου είτε θα έπιανα από νωρίς κάποιο από τα 4-5 εξωτερικά τραπεζάκια ή θα την έστεινα στα σκαλάκια του προαύλιου. ΤΙ ΘΕΑ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΠΕΙ <3 <3 <3
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Λοιπόν έχω ξεκαθαρίσει πιστεύω ότι δεν θα την στήσω έξω από το πανεπιστήμιο(αν διαβαζατε τι γραφω θα το ξερατε). απλά θα κάτσω σε μια καφετερια εκεί κοντά που ξέρω ότι πηγαινει κάθε φορα που τυχαίνει να περάσει από παπει.. και θα το κάνει σίγουρα κάθε φορα μετά από τις εξετάσεις του.. οποτε απλά εγώ θα πίνω τον καφέ μου εκεί και απλά θα με δει αν μπει. Τώρα το γιατί δεν έχει το τηλέφωνο μου υπάρχει λόγος αλλα δεν θα ήθελα να ξετυλίξω με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλο το συμβάν γιατί έτσι και αλλιώς δεν είναι σχετικό με αυτό που ζητάω. facebook δεν έχει (η αν έχει δεν έχει την κοινή γνωστη μέσα και έχει ψευδώνυμο) Και γιαυτο μίλησα για εξυπνάκηδες.. γιατί δεν δώσατε σημασία καθόλου στα post μου και βγάζετε συμπεράσματα από μονοι σας και πετάτε ειρωνείες και εξυπνάδες... και ακόμη και στα quote που κάνετε κόβετε πράματα που έγραψα επίτηδες για να αλλοιώσετε το περιεχόμενο τους.. Δεν σας υποχρέωσε κανεις να με βοηθήσετε αν δεν θέλετε μην το κάνετε και όλα μια χαρά! αλλα μην με κοροϊδεύετε. γιατί το λες αυτό? Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείσαι περισσότερο με άτομα στο Insomnia που θα σε τρολλαρουν, παρά να αφιερώσεις τον χρόνο σου στο να δράσεις προς αυτό που επιθυμείς. Και λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν είσαι υποχρεωμένη να περιγράφεις το πως θα κάνεις κάτι, τη στιγμή που υπάρχουν βόδια εδώ και θα το αντιληφθούν με κάθε διεστραμμένο τρόπο.
black_widow Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Γιατί δεν κανονίζετε μέσω της κοινής γνωστής να βγείτε παρέα και να φωνάξει και το λεγάμενο από το να στήσεις όλο αυτό το ...δήθεν τυχαίο ; Από το σκηνικό που πας να στήσεις τι ακριβώς νομίζεις ότι θα πετύχεις ; Αν τον πετύχεις και αν σε δει και αν σε θυμάται ( δεν ξέρω πόσο καλά τον ξέρεις , no offence ) τι σκοπεύεις να κάνεις εκτός από το να πεις ένα γεια ;
asteropi22 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Γιατί δεν είναι φίλη μου είναι γνωστη μου η όλη φάση δηλαδή ήταν γενικά τυχαία... απλά την ξέρω από κάτι μαθήματα χορού που κάναμε μαζί και πάλι δεν κάναμε παρέα... και απότι κατάλαβα ούτε δικη του φίλη είναι απλά έτυχε να την δω κάπου έξω την χαιρέτησα και μετά έτυχε παράλληλα να την χαιρετίσει και αυτός και μετά μας σύστησε αλλα εγώ έφευγα εκείνη την ώρα από το μαγαζί (θα με πήγαινε μια παρέα σπίτι με το αμάξι τους) και δεν μπορέσαμε να τα πούμε με την ησυχία μας... τώρα είναι παράξενο να την πάρω στο κινητό πχ (Ενώ δεν το συνήθιζα αυτό) έχουμε σταματήσει και τα συγκεκριμένα μαθήματα εδώ και μισό χρόνο σχεδόν οποτε γενικά δεν έχουμε και πολλές επαφές απλά καμια φορα βγαίνουμε στα ίδια σημεία.. και έστω ότι το κάνω και αρχίζω την ανάκριση μάλλον δεν θα ξέρει και αυτή να μου πει περισσότερα... γιατί απότι κατάλαβα τυχαία γνωριστήκανε πρόσφατα κάπου όταν με τον αδερφό της μείνανε με το αμάξι τους και τους βοηθησε... είναι μεγάλη και πολύπλοκη ιστορία.. αν ήταν τόσο απλά τα πράματα λέτε να άνοιγα τέτοιο θέμα στο insomnia ? -------------------------------------------------------------- σε ευχαριστώ chill για τα tips <3 -και επίσης όλους όσοι βοήθησαν- ελπίζω όμως να μην είναι καμιας παράταξης γιατί με ξενερώνουν κάτι τέτοια ειδικά αν είναι από τις 2 «μεγάλες»....
-nick- Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Γενικώς κάποια φίλη να σε μαζέψει δεν έχεις?Μην παρεξηγηθώ αλλα για μένα είναι ανοησία ένα θηλυκό να τρέχει/να κυνηγάει έναν άντρα. Ασε τον καθενα και την καθεμια να φερεται οπως θελει/νιωθει , ποιος ο λογος για τετοιου ειδους κανονες και "μη" ? Αστεροπη αν δεν εχει ειπωθει ηδη μπορεις να ψαξεις στο φορουμ ή στο σαητ της σχολης του να διες αν ανακοινωθηκε καποιο μαθημα ή η λιστα σε καποιο εργαστηριο κλπ εχεις καποιες ελπιδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα