Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από όσους έχουν στην κατοχή τους αυτό που ψάχνω θα ήθελα μια πρόταση για την αγορά μηχανής για κούρεμα (κουρεύομαι μόνος τα τελευταία 8 χρόνια) είχα μια πλαστική "οικιακής" χρήσης, καλό είναι να είναι κάποιο ανθεκτικό μοντέλο, με χτενάκια για διάφορα μίκη, να MHN είναι ασήκωτη και το κυριότερο, κρίση έχουμε, λογική τιμή δε θα ανοίξω κομμωτήριο!

Δημοσ.

και εγω την ιδια με τον haldol εχω ,ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Υπαρχει και μοντελο που ειναι μονο στην πριζα αλλα σου προτεινω να παρεις αυτο που ειναι επαναφορτιζομενο!

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

να το ξαναζεστάνω μιας και για διάφορους λογούς δεν έγινε καμιά αγορά τότε!

http://www.burn-out.gr/index.php?SCREEN=products_list&fsmd=clear&Categ_id=1&id=682&src_type=del

από της παραπάνω ποια;

γενικά τι πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας στην μηχανή κουρέματος εκτός από την τιμή;

Δημοσ.

Από το λινκ που έδωσες έχω την Phliips QC5530. Πολύ βολική, ειδικά εφόσον κουρεύεσαι μόνος σου διότι έχει περιστρεφόμενη κεφαλή.

Δημοσ.

ευχαριστώ για της απαντήσεις σας

η QC5530 νομίζω πως μου ταιριάζει, το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως λόγο της περιστροφής είναι ποιο επιρρεπείς στην φθορά (δεν ξέρω απλά ρωτάω) η qc5130 δεν έχει αρκετά μεγάλη σκάλα 21 χιλιοστά είναι λίγα για να κουρεύομαι μόνος μου, δεν τα ξυρίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...