CROM271 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Εχω ενα Sony Ericsson Zylo στο οποιο χαλασε ο κονεκτορας φορτισης και δεν μπορω να το φορτισω. Εχω και ενα αλλο Sony Ericsson (αλλο μοντελο) το οποιο μου επεσε προσφατα μεσα σε νερο και χαλασε. Ο κονεκτορας φορτισης ωστοσο δειχνει να δουλευει οταν το βαζω στη πριζα. Θελω επομενως να βαλω τον κονεκτορα φορτισης απο το 2ο κινητο στο zylo. Εξωτερικα οι κονεκτορες των 2 κινητων φαινονται ιδιοι. Επισης φορτιζουν με τον ιδιο φορτιστη. Πιστευω να τον παιρνει το Zylo. Θα δουμε. Το θεμα ειναι πως ψαχνω κατσαβιδι να ξεβιδωσω τα δυο κινητα. Χρειαζεται ειδικο κατσαβιδι δεν γινεται με τα απλα. Ξερει κανενας πως λεγεται αυτο το κατσαβιδι (καπου ειδα Torx T6 αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως ειναι οντως αυτο), και κανενα site να παραγγειλω? Αν παω σε ενα καταστημα με κατσαβιδια και εργαλεια γενικα θα εχουν κατι τοσο εξειδικευμενο?
angmar Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Το κατσαβίδι που θέλεις όντως είναι torx Τ6. Κάνε αναζήτηση στο skroutz έχει πάρα πολλά και με πολύ μικρό κόστος (κάτω από 1€). Επίσης αν πας σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά/ηλεκτρολογικά, θα βρείς.
CROM271 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ωραια ευχαριστω. Ξερεις γενικως αν στα sony ericsson οι κονεκτορες φορτισης ειναι ιδιοι στα διαφορα μοντελα? Το ενα κινητο ειναι το zylo και το αλλα πρεπει να ειναι το αριστερο απο την παρακατω photo Οπως ειπα και πριν εξωτερικα οι κονεκτορες των 2 κινητων φαινονται ιδιοι, και επισης φορτιζουν με τον ιδιο φορτιστη.
angmar Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αυτό δε το γνωρίζω. Ουσιαστικά αν συναντήσεις πρόβλημα θα είναι στη σύνδεση με την πλακέτα. Πάντως σ' ένα Κ610 που έχω, δεν υπάρχει κόλληση, ο κονέκτορας κουμπώνει πάνω στην πλακέτα. Αν και στο δικό σου είναι έτσι, οι πιθανότητες είναι να είναι όλα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα