Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ηξερα που να το γραψω τελικα το εβαλα εδω αν δεν ειναι για εδω μεταφερετε το...

Εχω τα παρακατω...

Η τηλεοραση ειναι μια Philips Blackline s (29PT8346/12R) βασει του Manual της εχει...2 θυρες Scart (Ext 1,Ext 2 τις λεει),1 θυρα S-Video και τα RCA καλωδια...

Η καρτα γραφικων ειναι η GT 430 της Nvidia και εχει HDMI, D-sub monitor connector (15 pin), DVI-I connector...

Με τι καλωδιο να τα συνδεσω?

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι παλιάς τεχνολογίας και δεν διαθέτει ψηφικαή είσοδο. Αντίστοιχα η κάρτα σου δεν διαθέτει αναλογική έξοδο τύπου π.χ. S-video. Νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεις εικόνα από το pc σου σε αυτή την TV...

Δημοσ.

Φίλε δοκίμασε αυτό που δείχνει η εικόνα: 7031723.jpg.

Δεν αναφέρω καταστήματα διότι μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση. Πάντως αν το ψάξεις στην μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείς για καταστήματα που το έχουν θα βρεις.

Δημοσ.

Απο οτι διάβασα στο ίντερνετ σε ξένα site επειδή εσύ έχεις DVI-I είναι διαφορετικό από το DVI. Δηλαδή το DVI είναι ψηφιακό σήμα ενώ το DVI-I είναι αναλογικό. Μην σε πάρω στο λαιμό μου όταν το βρεις πριν το παραγγείλεις παρ τους ενα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις (απο οτι είδα είναι ακριβά δηλαδή 50-60 ευρώ, πρέπει να σκεφτείς και αμα αξίζει η αγορά του).

Δημοσ.

Το DVI μεταφέρει και αναλογικό σήμα. Αυτο το γνωρίζουμε και στην πράξη. Οι ανταπτορες DVI to VGA δεν διαθέτουν κάποιο κύκλωμα. Απλά συνδέονται στις επαφές του DVI που μεταφέρουν αναλογικό.

http://el.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface

Δημοσ.

νας φιλος μου ειπε D-Sub to S-Video...Και χωρια καλωδιο για τον ηχο...Παιζει αυτο το ενδεχομενο?

Δημοσ.

Τα καλώδια για τον ήχο θα είναι ξεχωριστά έτσι και αλλιώς. Από τη στιγμή που μιλάμε για μεταφορά εικόνας με αναλογικό τρόπο (VGA*), δυστυχώς δεν μπορείς να μεταφέρεις στο ίδιο καλώδιο και τον ήχο, όπως θα έκανες στο HDMI (ψηφιακό).

Δεν ξέρω αν η TV σου επιτρέπει να παίρνει ήχο από διαφορετική είσοδο. Είναι πιθανό όμως να μην έχεις πρόβλημα.

*Όχι ότι το αναλογικό σήμα δεν μεταφέρει ήχο, ή ότι δεν υπάρχει καλώδιο που μεταφέρει εικόνα αναλογικά και μεταφέρει και ήχο. Φυσικά και υπάρχει και αυτό είναι το Scart. Το θέμα είναι ότι δεν σου δίνει η κάρτα γραφικών αναλογική έξοδο ήχου σε κάποιο Pin.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...