Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν δεν ήξερα σε ποιο σημείο του forum να θέσω την ερώτηση μου. Οπότε συγνώμη αν είμαι σε λάθος μέρος.

Το hardware που χρησιμοποιώ πρώτα: Ένα netbook hp mini 210-3000, ένα καλώδιο vga, μια οθόνη Dell S2309W και τέλος Windows 7 starter στο netbook για λειτουργικό.

Το πρόβλημα: συνδέω με το vga καλώδιο το netbook με την οθόνη και με τον συνδυασμό πλήκτρων "Windows+p" επιλέγω να δείξει ότι έχει η οθόνη του netbook μόνο στην Dell. Δηλαδή να μείνει σβηστή η οθόνη του netbook. Το θέμα είναι ότι ενώ το κάνει, στην Dell ή δεν δίνει την native ανάλυση της οθόνης (1920Χ1080) ή για κάποιο λόγο κόβει την εικόνα...δεν ξέρω αν είμαι απολύτως κατανοητός...ας πούμε ότι την αριστερή σειρά εικονιδίων που έχω στο desktop του netbook δεν μπορώ να την δω στην Dell όταν τα συνδέω. Υπάρχει περίπτωση η on board κάρτα της intel στον atom N570 να μην μπορεί να δώσει τέτοια ανάλυση; Έχω ψάξει ότι ρυθμίσεις είδα στα windows αλλά αλλαγή καμία...καμιά βοήθεια παιδιά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Η ανάλυση του nb είναι 1024χ600 και δεν είναι κάποια από τις κλασσικές αναλύσεις που υποστηρίζονται από τις τηλεοράσεις.

Δοκίμασε μέσα από τις ρυθμίσεις την vga μήπως έχει ρυθμίσεις για 2η οθόνη, αν έχει δοκίμασε 1024χ768.

Δημοσ.

Καταρχήν δεν ήξερα σε ποιο σημείο του forum να θέσω την ερώτηση μου. Οπότε συγνώμη αν είμαι σε λάθος μέρος.

Το hardware που χρησιμοποιώ πρώτα: Ένα netbook hp mini 210-3000, ένα καλώδιο vga, μια οθόνη Dell S2309W και τέλος Windows 7 starter στο netbook για λειτουργικό.

Το πρόβλημα: συνδέω με το vga καλώδιο το netbook με την οθόνη και με τον συνδυασμό πλήκτρων "Windows+p" επιλέγω να δείξει ότι έχει η οθόνη του netbook μόνο στην Dell. Δηλαδή να μείνει σβηστή η οθόνη του netbook. Το θέμα είναι ότι ενώ το κάνει, στην Dell ή δεν δίνει την native ανάλυση της οθόνης (1920Χ1080) ή για κάποιο λόγο κόβει την εικόνα...δεν ξέρω αν είμαι απολύτως κατανοητός...ας πούμε ότι την αριστερή σειρά εικονιδίων που έχω στο desktop του netbook δεν μπορώ να την δω στην Dell όταν τα συνδέω. Υπάρχει περίπτωση η on board κάρτα της intel στον atom N570 να μην μπορεί να δώσει τέτοια ανάλυση; Έχω ψάξει ότι ρυθμίσεις είδα στα windows αλλά αλλαγή καμία...καμιά βοήθεια παιδιά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κανε καλό έλεγχο στους drivers αρχικά. Ακόμα και πιο παλιά μοντέλα από αυτό με <Ν270 δίνουν Full Hd σε εξωτερικά μόνιτορ.

Υπάρχει μια περίπτωση επειδή είναι dell να σου κοβει την Vga out αν ζεσταίνεται οπότε να είναι κ καθαρό από σκόνες. Επίσης δοκίμασε και με άλλο καλώδιο,και ελπίζω να γυρνάς το μόνιτορ σε αυτή την είσοδο.

Δημοσ.

Το netbook είναι πεντακάθαρο, κάθε μήνα ανοίγεται και καθαρίζεται επιμελώς...ίσως δεν εκφράστηκα σωστά όμως...όταν είπα ότι κόβει την εικόνα εννοούσα ότι κάνει κάτι σαν crop σε φωτογραφίες...που ουσιαστικά βλέπεις ένα μέρος από το desktop στην εξωτερική οθόνη και όχι όλο το desktop του netbook σου. Τι εννοείς όταν λες να γυρνώ το monitor σε αυτή την είσοδο; Αυτό δεν το έχω συνδέσει πουθενά αλλού σε άλλο pc...απλά το συνδέω με vga στο netbook...αυτό που είπε το άλλο παιδί με την ανάλυση του netbook παίζει να "ενοχλεί" την εξωτερική οθόνη; Ούτως ή άλλως εγώ θέλω 1920Χ1024 στην εξωτερική μου οθόνη...

Δημοσ.

Πράγματι άλλο κατάλαβα, εγώ πάντως έχω συνδέσει και 10 νετβοοκ διαφορετικά σε 1920x1080 και λειτουργούσαν όλα τέλεια..

Τώρα που το ξαναδιάβασα,μην απενεργοποιήσεις την εικόνα του Νετ,αστην mirroring και μπες και παίξε με τις αναλύσεις της οθόνης 2 που είναι η Dell

Δημοσ.

Λοιπόν, επανέρχομαι...

Έκανα μερικές δοκιμές με το δικό μου nb που έχει vga της S3 και να τι είδα.

Σύνδεσα την vga με μια lcd tv και με ένα lcd monitor. Η ανάλυση ήταν 1024χ600 (η κλασική των nb) και η οθόνη ήταν πιο τα δεξιά από το κανονικό και στα δύο. Διορθώθηκε με το αυτόματο σύστημα μεγέθους και κετραρίσματος που έχουν τα μόνιτορ και οι lcd tv. Στην tv το έψαξα και το βρήκα στο μενού της.

Δοκίμασες κάτι τέτοιο ή να αλάξεις χειροκίνητα το μέγεθος της οθόνης μέσα από τα μενού της dell;

Μετά είδα ότι από το εικονίδιο στης s3 στο tray μπορούσα να επιλέξω από τρεις αναλύσεις, 800χ600 - 1024χ600 - 1024χ768. Η τρίτη έδεινε καλύτερη ανάλυση στην tv απ' ότι η κανονική.

Τέλος παρατήρησα ότι ο συνδυασμός πλήκτρων για την ενεργοποίηση της εξωτερικής οθόνης μου έδεινε τρεις επιλογές:

-Μόνο η οθόνη του nb

-Και οι δύο οθόνες σε κλώνο με την ίδια ανάλυση. Εδώ είχα την επιλογή από τις ρυθμίσεις των win να ορίσω την tv σαν Επέκταση οθόνης και να της βάλω ότι ανάλυση ήθελα αλλά δεν είναι λειτουργικό αν το θέλεις για desktop.

-Μόνο η εξωτερική οθόνη, όπου έβαζα την ανάλυση που ήθελα και λειτουργούσε σαν κανονικό μόνιτορ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...