Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια..τωρα δεν ξερω αν ειναι σωστο το τοπικ για το θεμα που θελω αλλα ειμαι και κανουργιος εδω...θα ηθελα να σπουδασω graphic design μιας και περασα πριν 2 χρρονια στην σχολη η/υ πατρα αλλα πραγματικα αλλο ειναι αυτο π θελω...εδω και καιρο ψαχνω πολυ για καποια ιδιωτικη σχολη..εχω ενηερωθρι αρκετα για το ακτο και το intergraohics..εσας ποια ειναι η γνωμη σας?τα λεφτα δεν με ενδιαφεροθν τοσο την συγκεκριμενη φαση γιατι σκοπευω να κανω σκληρη οικονομια για να σπουδασω αυτο που θελω πραγματικα...αν καποιος γνωριζει please help..:):)

Δημοσ.
γεια σας παιδια..τωρα δεν ξερω αν ειναι σωστο το τοπικ για το θεμα που θελω αλλα ειμαι και κανουργιος εδω...θα ηθελα να σπουδασω graphic design μιας και περασα πριν 2 χρρονια στην σχολη η/υ πατρα αλλα πραγματικα αλλο ειναι αυτο π θελω...εδω και καιρο ψαχνω πολυ για καποια ιδιωτικη σχολη..εχω ενηερωθρι αρκετα για το ακτο και το intergraohics..εσας ποια ειναι η γνωμη σας?τα λεφτα δεν με ενδιαφεροθν τοσο την συγκεκριμενη φαση γιατι σκοπευω να κανω σκληρη οικονομια για να σπουδασω αυτο που θελω πραγματικα...αν καποιος γνωριζει please help..:):)

Αν εισαι στους μηχανικους η/υ,ΜΗΝ την παρατησεις..περιμενε για το μεταπτυχιακο σου να σπουδασεις αυτο που θες..

Δημοσ.

Αν εισαι στους μηχανικους η/υ,ΜΗΝ την παρατησεις..περιμενε για το μεταπτυχιακο σου να σπουδασεις αυτο που θες..

Εννοείται να την παρατήσει... Δηλαδή αν την τελειώσει θα κάνει μεταπτυχιακό στις γραφικές τέχνες;;;; Εμένα μία συμφοιτήτρια μου έλεγε συνέχεια, θα περιμένω άλλο λίγο μπάς και μου αρέσει περισσότερο, τόσο κόπο έκανα μην πάει τσαμπέ κτλ ΚΑΙ ξέρεις τι κατάφερε;;;; Αντι να την παρατήσει στα 2 χρόνια, να την παρατήσει στα 4 χρόνια και να χάσει 2 χρόνια extra απο την ζωή της. Τελικά σπουδάζει κάτι με μόδα στην Γαλλία (απο φέτος) ΕΝΩ πρίν ήταν στο τμήμα Ναυπηγών στο ΕΜΠ (καμία σχέση, έτσι)

Η άποψη μου διατυπώθηκε..

Στο θέμα μας τώρα. Δεν έχω ιδέα απο σχολές στον τομέα σου.

Δημοσ.

δεν θα την παρατησω θα δινω μαθηματα στισ εξεταστικεσ οσα μπορω αλλα θελω να σπουδασω καθαρα γραφιστικη ειναι αυτο που θελω οχι να κανω μεταπτυχιακο (δλδ και μεταπτυχιακο θελω αφου την τελειωσω)...απλως ρωταω για πληροφοριεσ και αποψεισ¨)

Δημοσ.

Και εγώ λέω να μην την παρατήσεις τη σχολή, γιατί είναι πολύ καλή σχολή και αυτό που θες να κάνεις δεν είναι και τελείως άσχετο. Δεν ξέρω το πρόγραμμα σπουδών σας, λογικά θα έχετε κάποια μαθήματα με γραφικά και λογικά θα έχουν πολλά μαθηματικά, αλλά δεν ξέρω. Θα έλεγα ψάξου πρώτα εντός σχολής να δεις αν υπάρχει διέξοδος να κατευθυνθείς προς τα εκεί που θέλεις στο μέλλον. Αν δεν βρεις τίποτα εννοείτε, φύγε και πήγαινε κάνε αυτό που γουστάρεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...