Silvershot Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Το μοντελο και OEM βρισκονται στον τιτλο. Εχω αλλη μια 5870 της Asus η οποια δουλευει αψογα εδω και 2 χρονια. Προσφατα πηρα και την Sapphire μεταχειρισμενη απο το γερμανικο ebay, και την εβαλα ξεχωριστα να τη δοκιμασω . Βαζω και τις 2 παροχες ενεργειας, ανοιγω την τροφοδοσια και τιποτα. απο HDMI δεν δειχνει τιποτα. Στις εξοδους DVI βγαζει ασπρη οθονη και μετα απο 1 λεπτο περιπου εμφανιζονται μπλε και κιτρινες κατακορυφες λωριδες. πρεπει να κανει μποοτ απο οτι καταλαβα αλλα δε φαινεται τιποτα για να το επιβεβαιωσω. Την πηγα σημερα σε τεχνικο, ειπε οτι κανει κλικ προσπαθωντας να χεκινησει αλλα αποτυχαινει. Τα σχετικα οπως να αλαξω pci slot, rails τροφοδοσιας και λοιπα τα εχω δοκιμασει.. Ο πωλητης ισχυριζεται οτι δουλευε μια χαρα και το feedback ηταν περισσοτερο απο αξιοπιστο. Οποτε ρωταω, ειναι κατεστραμμενη? Αν ναι, πως μπορει να χαλασε, σε περιπτωση που δεν εφαγα scam στο ebay? Δεν φαινεται να εχει σημαδια πεσιματος παντως. Οτι σας ερχεται στο μυαλο μοιραστειτε το με μενα γιατι εδωσα 120 ευρω και περασαν πολλες βδομαδες απο τοτε που σημαινει δε μπορω να παρω τα λεφτα πισω κλπ. Δεν ειχα ετσι και αλλιως τη δυνατοτητα να τη δοκιμασω πιο πριν. Αυτα εν εν ολίγοις. Τα αλλα χαρακτηριστικα του πσ δε χρειαζονται μιας και τη δοκιμασα και σε αλλον υπολογιστη. Ευχαριστω προκαταβολικα!
baskon Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αν επιτρεπεται ποσο την πηρες; Τη τιμη την λεει στο αρχικο μυνημα.. Απο κει και περα μαλλον την πάτησες χοντρα με την καρτούλα.. Απο συσκευασια πως ηταν?Σε αντιστατική σακουλα,κουτι,φελιζολ για κραδασμους κλπ? Εαν ηταν συσκευασμενη σωστα κατα τη διαρκεια της μεταφορας δεν επαθε τιποτα. Αν ηταν χυμα μεσα σε ενα κουτι πολλά μπορουν να εγιναν.. Επειδη λογικά η καρτα εχει ακομα εγγυηση ομως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επικοινωνησεις με την Asus http://support.asus.com/repair.aspx?no=580&SLanguage=en Λογικά θα στην αλλαξουν.
Silvershot Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Τη τιμη την λεει στο αρχικο μυνημα.. Απο κει και περα μαλλον την πάτησες χοντρα με την καρτούλα.. Απο συσκευασια πως ηταν?Σε αντιστατική σακουλα,κουτι,φελιζολ για κραδασμους κλπ? Εαν ηταν συσκευασμενη σωστα κατα τη διαρκεια της μεταφορας δεν επαθε τιποτα. Αν ηταν χυμα μεσα σε ενα κουτι πολλά μπορουν να εγιναν.. Επειδη λογικά η καρτα εχει ακομα εγγυηση ομως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επικοινωνησεις με την Asus http://support.asus.com/repair.aspx?no=580&SLanguage=en Λογικά θα στην αλλαξουν. Hταν καλα συσκευασμενη ναι. Η sapphire ειναι η προβληματικη οχι η Asus Σε μπερδεψα μαλλον φιλε μου. Το θεμα ειναι ο σειριακος αριθμος εχει αφαιρεθει απο τη καρτα, το αυτοκολλητακι δηλαδη. Τι να τους πω στη Sapphire και και σε ποιο λινκ? O πωλητης λεει πως την αγορασε τον Γεναρη του '11 παντως.
Silvershot Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Χωρις σειριακο αριθμο δε δεχονται RMA. Eτσι ειπε το support της Sapphire..
stm00192 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Χωρις σειριακο αριθμο δε δεχονται RMA. Eτσι ειπε το support της Sapphire.. Ε ρωτα τον πωλητη αν εχει καπου ευκαιρο τον σειριακο να στον δωσει!
kanaks Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Η κάρτα είναι καμμένη, τώρα πώς γίνεται να έχει ξεκολλήσει ο σειριακός απο πάνω; Ζήτα απο τον seller αν δεν τον έχει να στην αλλάξει. ΑΑ και μαύρισε τον. Υπάρχει η πιθανότητα να μπορείς να βρείς τον serial με software, για δοκίμασε κανα CPUZ και μην στεναχωριέσαι θα βγει ακρη.
Silvershot Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 μου φαινεται πιαστικες κοροϊδο, τσαμπα λεφτα εδωσες. Τι μας λες? Να δουμε αν τυχαινε σε σενα τι ωραια που θα ηταν.
vaggelisp7406 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Η κάρτα είναι καμμένη, τώρα πώς γίνεται να έχει ξεκολλήσει ο σειριακός απο πάνω; Ζήτα απο τον seller αν δεν τον έχει να στην αλλάξει. ΑΑ και μαύρισε τον. Υπάρχει η πιθανότητα να μπορείς να βρείς τον serial με software, για δοκίμασε κανα CPUZ και μην στεναχωριέσαι θα βγει ακρη. Πως θα δοκιμασω cpuz ρε φιλε αφου δεν ανοιγει καν η καρτα?
duffyduck Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) @Silvershot, αντι να νευριαζεις με μενα, πρεπει να νευριασεις με τον πωλητη. εγω δεν σου ειπα κατι κακο, απλα ανεφερα αυτο που αρνείσαι να αποδεχτεις, δηλαδη οτι ο πωλητης μαλλον "σε πουλησε", αυτο εννοουσα οταν ειπα οτι πιαστικες κοροϊδο. δεν ειπα οτι φταις εσυ, προς θεου. και εγω την εχω πατησει ασχημα στο παρελθον, οποτε ξερω πως ειναι. γι'αυτο παντα (τωρα πια) παιρνω πραγματα καινουργια του κουτιου, απο γνωστα μαγαζια, τα οποια παραλαμβανω ο ιδιος ή ταχυδρομικα (το ταχυδρομικα το φοβαμαι παντως). και παλι ομως υπαρχει ο κινδυνος να την πατησω (αν και η πιθανοτητα φαινεται να ειναι μικροτερη). γενικα, μην εμπιστευεσαι κανενα. εγω το καταλαβα the hard way. ευχομαι να βρεις την λυση και να παρεις ειτε μια νεα ως αντικατασταση ειτε τα χρηματα σου πισω. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2012 από duffyduck
Silvershot Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 @Silvershot, αντι να νευριαζεις με μενα, πρεπει να νευριασεις με τον πωλητη. εγω δεν σου ειπα κατι κακο, απλα ανεφερα αυτο που αρνείσαι να αποδεχτεις, δηλαδη οτι ο πωλητης μαλλον "σε πουλησε", αυτο εννοουσα οταν ειπα οτι πιαστικες κοροϊδο. δεν ειπα οτι φταις εσυ, προς θεου. και εγω την εχω πατησει ασχημα στο παρελθον, οποτε ξερω πως ειναι. γι'αυτο παντα (τωρα πια) παιρνω πραγματα καινουργια του κουτιου, απο γνωστα μαγαζια, τα οποια παραλαμβανω ο ιδιος ή ταχυδρομικα (το ταχυδρομικα το φοβαμαι παντως). και παλι ομως υπαρχει ο κινδυνος να την πατησω (αν και η πιθανοτητα φαινεται να ειναι μικροτερη). γενικα, μην εμπιστευεσαι κανενα. εγω το καταλαβα the hard way. ευχομαι να βρεις την λυση και να παρεις ειτε μια νεα ως αντικατασταση ειτε τα χρηματα σου πισω. Oκ φιλε λαθος ερμηνευσα αυτο που ειπες, οπως το ειπες. το θεμα ειναι οτι η κοπελα που μου την πουλησε την πηρε απο εναν γνωστο της. ουσιαστικα μεσω 3ου την αγορασα αλλα δεν το ηξερα. Πως να το ξερω θα μου πεις μιας και δεν το ανεφερε πουθενα. Ευχαριστω αλλα δε νομιζω να βγει ακρη ακομα και αν βρει το σεριαλ ο αλλος και το δωσει στην πωλητρια. Θα δουμε. Μεσα απο τα λαθη μαθαινουμε. Για 120 ευρω που την κερδισα παντως ηταν πολυ καλλη ευκαιρια.
duffyduck Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 μιλαμε για 5870 και ειχε και εγγυηση, αλλο τωρα που εγινε το μπερδεμα με το serial # οποτε ειναι καλη τιμη τα 120 ευρω. το θεμα ειναι γιατι να μην δουλευει. ειναι καμμενη, συμβαινει κατι αλλο? μηπως υπαρχει στη καρτα καποιο jumperακι ή dip switch που θελει ρυθμιση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα