AleXXX7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Κατ'αρχήν Γεια σας και συγχαρητηρια για το blog σας.. θα ηθελα να ρωτησω ειμαι 13χρονων 1.67 και 55 κιλα και ασχολουμουν πριν ενα χρονο με το μπασκετ.. αλλα δυστηχως το σταματησα λογω φροντηστηριων... αλλα την καινουργια περιοδο που θα εχω παρει τα πτυχια μου σκεφτομαι να ξανααρχισω.. ομως υπαρχει ενα προβλημα(νομιζω εγω) .. Οταν κανω επιτοπια ψηλα αλματα (χωρις να φοραω παπουτσια) ο αστραγαλος μου κανει ενα κρακ-κρακ-κρακ-κρακ...!!! Και δεν σταματαει αν δν σταματησω και εγω τα αλματα.. Θα ηθελα να ξέρω είναι πρόβλημα αυτο..? Και πως θα μπορουσα να το''γιατρεψω''? Υ.Γ:Δεν με ποναει καθολου ομως οταν ακουγετε αυτος ο θορυβος...!!
gatokoritso Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 ανεβασε βιντεο με τον επιμαχο ηχο για να κανουμε σωστη διαγνωση ή κατι ποιο ευκολο ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ(τι στο καλο αγιος παντελεήμονας εχει καταντησει το φορουμ...)
fuku Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 εγω δεν χρειαζομαι καν βιντεο....παρε με τηλ. στο 6944444444 και βαλε το κινητο στον αστραγαλο, τα υπόλοιπα αστα στους ειδικους (εμενα δηλαδη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις