Luxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δε ξερω εαν ετσι πρεπει να ειναι, αλλα σε πολλα σημεια ειναι καφε, λες και εχει ψηθει και σε αλλα ειναι ανοικτο κοκκινο, ενω κανονικα το μοσχαρισιο κρεας ειναι κατακοκκινο.. Ψωνιζω απο την αλυσιδα ΑΓΝΟ μαρκετ στον Βυρωνα, αλλα παραειναι φθηνα και ειναι και εισαγωγης τα κρεατα.. Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο στο Βυρωνα; Το μονο κακο με τον κρεοπωλη της γειτονιας ειναι οτι δεν εχει τεραστια ποικιλια και οτι ειναι πιο ακριβα.
Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Το χρωμα ειναι ετσι λογω οξειδωσης. Το τι χρωμα θα επρεπε να εχει το μοσχαρισιο κρεας ειναι αλλη κουβεντα, το ανοιχτο κοκκινο δεν ειναι καλο γιατι δειχνει πως δεν εχει σιτεψει το κρεας. Κανονικα θα πρεπει να εχει σκουρο κοκκινο, αλλα στην ελλαδα δεν ξερει ο κοσμος να φαει μοσχαρι ετσι και αλλιως (δικαιολογημενα απο μια αποψη μιας και δεν εχουμε τις πεδιαδες που θελει η παραγωγη μοσχαριου). Το αν ειναι εισαγωγης ή ελληνικο και παλι δεν εχει σημασια, και οι 2 αυτοι παραγοντες εχουν μηδαμινη αξια στην ποιοτητα του κρεατος.
Luxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Και μονο το οτι μενουν τοσες ωρες στον παγκο ( δε νομιζω να ειναι ψυγειο ) και εαν δε καταναλωθουν τα ξαναβαζουν μεσα στο ψυγειο και την επομενη ημερα παλι ξανα.. Μονο σε κρεοπωλη της γειτονιας μπορεις να ειναι λιγο παραπανω ησυχος.
sabpaxa Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Και μονο το οτι μενουν τοσες ωρες στον παγκο ( δε νομιζω να ειναι ψυγειο ) και εαν δε καταναλωθουν τα ξαναβαζουν μεσα στο ψυγειο και την επομενη ημερα παλι ξανα.. Μονο σε κρεοπωλη της γειτονιας μπορεις να ειναι λιγο παραπανω ησυχος. μη ψωνίζετε κρέατα και ψαρικά από σουπα μαρκατ!!! τα ραντίζουν με μια χημική βλακεία(δεν θυμάμαι πως λέγετε),για να μένουν "ζωηρά" για μέρες. εάν αφήσεις το κρέας 1 μέρα στη βιτρίνα,θα αφυδατωθεί και θα μαυρίσει!!αυτά στα σουπα μαρκατ κρατάνε εβδομάδα???!!
nick#18 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 μη ψωνίζετε κρέατα και ψαρικά από σουπα μαρκατ!!! τα ραντίζουν με μια χημική βλακεία(δεν θυμάμαι πως λέγετε),για να μένουν "ζωηρά" για μέρες. εάν αφήσεις το κρέας 1 μέρα στη βιτρίνα,θα αφυδατωθεί και θα μαυρίσει!!αυτά στα σουπα μαρκατ κρατάνε εβδομάδα???!! Αν ειναι η φορμολη αυτο που λες, ειναι και παρανομο και μπορεις να τους κανεις καταγγελια και το κρεας γινεται κατι λιγοτερο απο πορτοκαλι.
Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 μη ψωνίζετε κρέατα και ψαρικά από σουπα μαρκατ!!! τα ραντίζουν με μια χημική βλακεία(δεν θυμάμαι πως λέγετε),για να μένουν "ζωηρά" για μέρες. εάν αφήσεις το κρέας 1 μέρα στη βιτρίνα,θα αφυδατωθεί και θα μαυρίσει!!αυτά στα σουπα μαρκατ κρατάνε εβδομάδα???!! μην λες οτι σου ρχετε στο κεφαλι. Το μοσχαρισιο κρεας κραταει μηνες σε σωστη συντηρηση και μαλιστα γινεται πιο γευστικο. Οπως και το φρεσκο τυρι δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θα ωριμασει 1 χρονο, ετσι και το μοσχαρι, δεν εχει καμια σχεση αυτο που θα φαμε και σφαχτηκε σημερα με αυτο που εχει κατσει να σιτεψει 1-4 μηνες. Τωρα αν τα ψυγεια τους δεν ειναι σωστα ειναι αλλο θεμα.
sabpaxa Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 μην λες οτι σου ρχετε στο κεφαλι. Το μοσχαρισιο κρεας κραταει μηνες σε σωστη συντηρηση και μαλιστα γινεται πιο γευστικο. Οπως και το φρεσκο τυρι δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θα ωριμασει 1 χρονο, ετσι και το μοσχαρι, δεν εχει καμια σχεση αυτο που θα φαμε και σφαχτηκε σημερα με αυτο που εχει κατσει να σιτεψει 1-4 μηνες. Τωρα αν τα ψυγεια τους δεν ειναι σωστα ειναι αλλο θεμα. ωχχχχ..ηρθε η σειρα μου τουφα? εγω μιλησα για τα κρεατα βιτρινας!!δεν ειπα οτι το μοσχαρι πρεπει να τρωγετε φρεσκο!???(σε αυτα που ειπες για το σιτεμα συμφωνω) και εννοειται οτι η βιτρινα,δεν ειναι το καταλληλο μερος για συντηρηση-σιτεμα κρεατος!! υ.γ μη λες οτι σου ρχετε στο κεφαλιδιαβασε πρωτα αυτο που εγραψα!
Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 τι ειναι κρεας βιτρινας? αυτο στα πλαστικα σκατουλακια λες?
sabpaxa Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 και αυτα τα σκατουλακια που λες,αλλα και τα κρεατα που ειναι στη βιτρινα χυμα. καθοντε απο το πρωι μεχρι το κλεισιμο του σουπα μαρκατ χωρις να αλιωθουν.
Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 και αυτα τα σκατουλακια που λες,αλλα και τα κρεατα που ειναι στη βιτρινα χυμα. καθοντε απο το πρωι μεχρι το κλεισιμο του σουπα μαρκατ χωρις να αλιωθουν. μα εκει μεσα υπαρχει κυκλοφορια κρυου αερα οταν ειναι σε σωστη λειτουργια.
sabpaxa Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 μα εκει μεσα υπαρχει κυκλοφορια κρυου αερα οταν ειναι σε σωστη λειτουργια. υπαρχει ψυξη,αλλα υπαρχουν και τα 'δυνατα' φωτα της βιτρινας που κανουν τη ζημια. εντιτ: δες τι λεει η επιχειρηση για το σωστο χρωμα.χαχα http://www.agnomarket-meat.gr/page24.html
Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 τα φωτα ειναι στο πιο ψηλο σημειο του ψυγειου απο οσο ξερω, για συγκεκριμενο λογο.
sabpaxa Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 τα φωτα ειναι στο πιο ψηλο σημειο του ψυγειου απο οσο ξερω, για συγκεκριμενο λογο. ναι. ο λογος ειναι "η βιτρινα",να χτυπαει καλα στο ματι.
Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 εγω το ειπα επειδη ο ζεστος αερας παει πανω αρα δεν εχεις χασιμο στην θερμοκρασια! τωρα για το χρωμα, απο την αρχη ειπα οτι ειναι λογω οξειδωσης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα