papajo_r Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Τούφα κάνα καλο ταβερνάκι/εστιατόριο με καλο κρέας που να το μαγειρεύει και καλά αλλα αι τιμαί να είναι λογικαί (= για να φάει ένας ενήλικος άντρας χωρίς υπερβολές στις μερίδες και να πει ότι χόρτασε να μην χρειάζονται πάνω από περίπου 20-25 ευρώ όλα μαζι)μέσα στην αθηνα? ή πολλά ζητάω?
Toufas Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δεν εχω ιδεα! Αν ολα πανε καλα, θα σου πω σε 1μιση μηνα
papajo_r Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Καλώς... αν δεν πάνε όλα καλά όμως (που εύχομαι να μην συμβεί) τότε στείλε pm και πες μου εκείνο που ξέρεις αλλα δεν το λες τώρα λόγω αντικρουόμενων συμφερόντων
Luxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Γιατι να παρεις φιλετο κοτοπουλο? το στηθος ειναι το χειροτερο κομματι! Παρε μπουτια, ειναι φτηνα και βγαλε το κοκκαλο μονος σου. Σε 2-3 βδομαδες θα το βγαζεις μεσα σε 1 λεπτο. Γιατι ειναι το χειροτερο σημειο; Γενικα ψαχνω κομματια με το λιγοτερο λιπος.
Toufas Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Γιατι ειναι το χειροτερο σημειο; Γενικα ψαχνω κομματια με το λιγοτερο λιπος. Γιατι αν δεν ξερεις να μαγειρεψεις γινεται αμεσως ξερο. Αν προσεχεις την διατροφη σου, το κανεις λαθος: http://www.thedailybeast.com/newsweek/2012/05/06/why-the-campaign-to-stop-america-s-obesity-crisis-keeps-failing.html
Luxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Γιατι αν δεν ξερεις να μαγειρεψεις γινεται αμεσως ξερο. Αν προσεχεις την διατροφη σου, το κανεις λαθος: http://www.thedailybeast.com/newsweek/2012/05/06/why-the-campaign-to-stop-america-s-obesity-crisis-keeps-failing.html Δε με νοιαζει η γευση. Εξαλλου ουτε αλατι και λαδι δε βαζω. Υγιεινο θελω να ειναι.
papajo_r Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ποιος σου είπε ότι το λάδι είναι ανθυγιεινό ειδικά το παρθένο ελαιόλαδο μπορείς να το πίνεις και σαν ρόφημα τόσο υγιεινό είναι...
Luxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Οταν ψηνεται δεν ειναι. Κατα τ'αλλα βαζω αφθονο στις σαλατες και στο κρεας μετα.
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ναι, για αυτο το καθε πραγμα που μαγειρευεις θελει και σωστο λαδι κλπ. Μην λες πραγματα που δεν στεκουν... Το καθε λαδι εχει τον δικο του βαθμο καψιματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα