status Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 σπαω δαχτυλα χεριων, ποδιων, αριστερο αστραγαλο (ο δεξης δεν μου καθεται), σβερκο, καμια φορα γονατα και λεκανη μπορει να σπασει απο μονη της. γιατρε μου ειμαι καλα; evabb = lego
pournaras Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 παιδιά έχω πολλά άλατα στο σώμα μου και κάνω αυτο το σπαστηκό κρακ-κρακ... Ξέρει κάποιος πως θα τα αφαιρέσω απο το σώμα μου;Δεν είμαι και πάρα πολυ της γυμναστικης αλλα δεν πιστεύω πως δεν γυμνάζομε όσο θα πρέπει... αν μπορεί κάποιος ίσως με κάποια δίετα ας το κάνει γιατι μου έχουν σπάσει τα νεύρα... ΥΓ. δεν θέλω κάποια βότανα γιατί τα φοβάμε. Επίσεις ουτε φάρμακα.Άν είναι κάποιο τσάι κλπ.[normal και όχι του φαρμακείου(που και αυτο θεωρείτε βότανο)] είναι ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Lol έγραψα το οργανισμός με "η" ^^^ ανδ μπορει κάποιος moderator να το αλλάξει γιατι δεν ξέρω πως... Βιβλιο ορθογραφιας δοκιμασες;
Toufas Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ξερατε οτι το κρακ στις αρθρωσεις στελνει μηνυμα στον εγγεφαλο και ετσι η basal lamina απελευθερωνει ενδορφινες και νιωθουμε ευχαρηστηση? Για αυτο αν καποιος κανει κρακ στα δαχτυλα του αμεσως κλεινει τα ματια απο ευχαριστηση. Ειναι σαν να την "ακουει"
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ξερατε οτι το κρακ στις αρθρωσεις στελνει μηνυμα στον εγγεφαλο και ετσι η basal lamina απελευθερωνει ενδορφινες και νιωθουμε ευχαρηστηση? Για αυτο αν καποιος κανει κρακ στα δαχτυλα του αμεσως κλεινει τα ματια απο ευχαριστηση. Ειναι σαν να την "ακουει" γιατι όμως οταν κανουμε "κρακ" τα δάχτυλα μας μετά δεν γίνεται να τα τρίξουμε ξανά ,για μερική ώρα τουλάχιστον?
zeniath Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Έχετε παρατηρήσει ότι όσο πηγαίνουμε και πιο κοντά στο 21/12/2012 όλο και περισσότεροι ανορθόγραφοι σκάνε μύτη στο ινσόμνια; Κάπου να μπει sticky για το πως βάζεις ορθογραφικό έλεγχο στον browser σου. Για τα αλάτια εγώ προτείνω να τρίβεις το πιπέρι που και που μπας και κάνεις και καμιά σαλάτα ή κάνα αυγό μάτι ρε αδερφέ
DhZou Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 σπαω δαχτυλα χεριων, ποδιων, αριστερο αστραγαλο (ο δεξης δεν μου καθεται), σβερκο, καμια φορα γονατα και λεκανη μπορει να σπασει απο μονη της. γιατρε μου ειμαι καλα; Καλά ε, τα σπας!!!
Toufas Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 γιατι όμως οταν κανουμε "κρακ" τα δάχτυλα μας μετά δεν γίνεται να τα τρίξουμε ξανά ,για μερική ώρα τουλάχιστον? Ειναι φυσικη αμυνα του οργανισμου για να μην πεθανεις απο υπερβολικη δοση.
laikos123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 καλα πολύ δούλεμα...ευχαριστώ για τις απαντήσεις όσο κουφό και αν είναι το θέμα... όσο για την ορθογραφία θα σας πώ... ΧΕΣΤΗΚΑ ας ξεχάσω και αυτά που ξέρω... ντρέπομαι πια να πω πως είμαι Έλληνας.Το πρόβλημα(ορθογραφίας) δεν παίζει να διορθωθεί... και δεν με νοιάζει
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Σπάω αγκώνες κατά βούληση, και καμιά φορά και το σαγώνι. Αν και έχω καιρό να το κάνω αυτό. Ίσως γιατί εξαρθρώθηκε από τα αριστερά
zeniath Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 καλα πολύ δούλεμα...ευχαριστώ για τις απαντήσεις όσο κουφό και αν είναι το θέμα... όσο για την ορθογραφία θα σας πώ... ΧΕΣΤΗΚΑ ας ξεχάσω και αυτά που ξέρω... ντρέπομαι πια να πω πως είμαι Έλληνας.Το πρόβλημα(ορθογραφίας) δεν παίζει να διορθωθεί... και δεν με νοιάζει Δικαιολογία για το ότι είσαι ανορθόγραφος: Φταίει το Μνημόνιο. Σε ένα φόρουμ που είσαι υποχρεωμένος να γράφεις σε μία γλώσσα είσαι και υποχρεωμένος να γράφεις και σωστά κατά το 90%. Αν δεν συμφωνείς στο καλό να πας, αλλά μη μας βγαίνεις και από πάνω. Και μην παίξει κανείς την κάρτα της δυσλεξίας, η λύση είναι SPELL CHECK
Teaser Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 όσο για την ορθογραφία θα σας πώ... ΧΕΣΤΗΚΑ ας ξεχάσω και αυτά που ξέρω... ντρέπομαι πια να πω πως είμαι Έλληνας.Το πρόβλημα(ορθογραφίας) δεν παίζει να διορθωθεί... και δεν με νοιάζει Μπα μάλλον οι Έλληνες έπρεπε να ντρέπονται για εσένα και όχι το αντίστροφο. Μια ερώτηση σχετική: Είναι κακό να έχει κάποιος πολύ χαμηλή πρόσληψη αλατιού; Τι μπορεί να πάθει;
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μπα μάλλον οι Έλληνες έπρεπε να ντρέπονται για εσένα και όχι το αντίστροφο. Μια ερώτηση σχετική: Είναι κακό να έχει κάποιος πολύ χαμηλή πρόσληψη αλατιού; Τι μπορεί να πάθει; Το μονο που μπορει να σου βγει ειναι μια βιαια ταση. Αυτο παρατηρηθηκε πρωτη φορα το 1400 περιπου στο νοτιο ανατολικο θιβετ, μερικοι μοναχοι δεν τρωγανε καθολου αλατι και ετσι προστατευαν τους υπολοιπους οταν ηταν σε κινδυνο.
status Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μπα μάλλον οι Έλληνες έπρεπε να ντρέπονται για εσένα και όχι το αντίστροφο. Μια ερώτηση σχετική: Είναι κακό να έχει κάποιος πολύ χαμηλή πρόσληψη αλατιού; Τι μπορεί να πάθει; Το πολύ πολύ να σε λένε οι γκόμενες γλυκανάλατο. ;ρ Επίσης σε ανέκδοτο με Έλληνα, Γερμανό και Εβραίο που πέφτουν στην έρημο και του πιάνουν οι Ζουλού (ορίστε; ) θα ήσουν το γεύμα λαιτ, που δεν προκαλεί κατακρατήσει υγρών.;ρ Greekie diet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα