Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μονο που μπορει να σου βγει ειναι μια βιαια ταση. Αυτο παρατηρηθηκε πρωτη φορα το 1400 περιπου στο νοτιο ανατολικο θιβετ, μερικοι μοναχοι δεν τρωγανε καθολου αλατι και ετσι προστατευαν τους υπολοιπους οταν ηταν σε κινδυνο.

Χαχ ενδιαφέρον!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φυσικά και φταίει το Μνημόνιο για την ορθογραφία μου και την αξιοπρέπειά μου... Έχεις πάει στην ευρώπη εκτος απο τουρίστας να δεις τι λένε για τους Έλληνες; Εκτός οτι μας έφαγαν τα λευτά οι πολιτικοί μας διέλυσαν την αξιοπρέπεια.Ο τεμπέλης ο Έλληνας, Ο βρωμιάρης ο Έλληνας και η σκατο παραπαιδεία που δημιουργείται στα σχολεία μπαίνοντας στο δημόσιο ο κάθε ανισόροπος που το παίζει εξουσία στα παιδία και τους γονείς... Είμαι 16 και ξέρεις τι έχω τραβήξει για να πάω πρώτη λυκείου;Βγάζω γενικό 17,1 αλλα στα @@ για την ορογραφία ρε!Αν δεν θέλετε να βοηθήσετε για το πρόβλημά μου(που οι περισσότεροι με κοροιδεύετε) μην απαντάτε...

ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΕΧΩ ΑΛΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;

Δημοσ.

Δεν εχεις αλατα ρε, σταματα τις μπουρδες γαμω την ημιμαθεια σας. Εισαι 16, μαθε να διαβαζεις και τιποτα, παρα να αναμασας οτι μαλακια σου λενε οι εξισου ασχετοι συμμαθητες σου.

Δημοσ.

Άσκηση κατά τη γρήγορη αλατιού για να αυξήσετε το μεταβολισμό σας. Όταν ο μεταβολισμός σας λειτουργεί με υψηλό ρυθμό, το αίμα σας θα κυκλοφορεί πιο γρήγορα, και τα νεφρά σας θα καθαρίσει το αλάτι γρηγορότερα.

Read more: πηγή

και όμως η γυμναστική βοηθάει στην απομάκρυνση του αλατιού!

Δημοσ.

Επειδη οι αρθρωσεις σου ειναι σε απευθεια συνδεση με τα νεφρα...

http://en.wikipedia.org/wiki/Cracking_joints

αλλα ξεχασα, στο ειπε ο γιατρ... ο συμμαθητης σου, που το ειπε η ασχετη μανα του, που ακουσε σε μια κουβεντα και αναμασαει απο τοτε. Σου ειπανε οτι η τηλεοραση θα σε κανει να εχεις μυωπια ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζουν όλοι. Αν το κρακ που λες οφείλεται σε συσσώρευση αλάτων δεν μπορεί να στο πει κάποιος με σιγουριά αλλά μόνο οι εξετάσεις σε γιατρό. Βασικά αν δεν γυμνάζεσαι τακτικά (όχι αναγκαστικά βάρη αλλά και κάποιο άλλο άθλημα η σπορ που σου αρέσει) και δεν τρέφεσαι σωστά τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό το θέμα που σε προβληματίζει. Να ξέρεις ότι είναι πολύ βασικό το να πίνει αρκετό νερό καθημερινά που είναι σημαντικό συστατικό όλων των κυττάρων του οργανισμού. Τα άλατα που έχουν συσσωρευτεί είναι αποτέλεσμα κακής διατροφής (όλα τα τυποποιημένα προϊόντα που αγοράζουμε σήμερα από τα σουπερμαρκετ αλλά ακόμα και απο το φούρνο της γειτονιάς είναι τίγκα στα συντηρητικά και στο αλάτι), έλλειψης νερού και σωματικής άσκησης.

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζουν όλοι. Αν το κρακ που λες οφείλεται σε συσσώρευση αλάτων δεν μπορεί να στο πει κάποιος με σιγουριά αλλά μόνο οι εξετάσεις σε γιατρό. Βασικά αν δεν γυμνάζεσαι τακτικά (όχι αναγκαστικά βάρη αλλά και κάποιο άλλο άθλημα η σπορ που σου αρέσει) και δεν τρέφεσαι σωστά τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό το θέμα που σε προβληματίζει. Να ξέρεις ότι είναι πολύ βασικό το να πίνει αρκετό νερό καθημερινά που είναι σημαντικό συστατικό όλων των κυττάρων του οργανισμού. Τα άλατα που έχουν συσσωρευτεί είναι αποτέλεσμα κακής διατροφής (όλα τα τυποποιημένα προϊόντα που αγοράζουμε σήμερα από τα σουπερμαρκετ αλλά ακόμα και απο το φούρνο της γειτονιάς είναι τίγκα στα συντηρητικά και στο αλάτι), έλλειψης νερού και σωματικής άσκησης.

ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.

http://gammasquad.uproxx.com/2011/11/five-cognitive-biases-that-prove-your-brain-hates-science

ποσο σωστο ρε γαμωτο αυτο.

Του βαζω link να δει οτι δεν ειναι αλατα αυτα που λεει, στα @@ του. Μπαινει ο αλλος, λεει την μπουρδα του, και επειδη ηταν αυτο που ηθελε να ακουσει "ευχαριστω για την απαντηση"

16 χρονων, το μελλον της χωρας... Για την πετσα καβαλα το μελλον της χωρας (ο συμμαθητης μου το ειπε)

Δημοσ.

http://gammasquad.uproxx.com/2011/11/five-cognitive-biases-that-prove-your-brain-hates-science

Του βαζω link να δει οτι δεν ειναι αλατα αυτα που λεει, στα @@ του. Μπαινει ο αλλος, λεει την μπουρδα του, και επειδη ηταν αυτο που ηθελε να ακουσει "ευχαριστω για την απαντηση"

16 χρονων, το μελλον της χωρας... Για την πετσα καβαλα το μελλον της χωρας (ο συμμαθητης μου το ειπε)

Όσο είναι 16 δεν φταίει αυτός. Οι κηδεμόνες του έχουν την πλήρη ευθύνη. Το μέλλον της χώρας δεν πέφτει ως "μάνα εξ ουρανού" (ή και ως πατέρας ενίοτε :D ).

Το πρόβλημα αρχίζει όταν όλα τούτα τα βλαστάρια γίνονται ενήλικοι, ψηφίζουν και αναπαράγονται έχοντας τα ίδια μυαλά που έχουν και τώρα.

Και είναι πρόβλημα γιατί από τα 18 και μετά είναι προσωπική ευθύνη η ανέλιξη, με ό,τι υπόβαθρο και εάν έχει κανείς.

Δημοσ.

Το χειροτερο ειναι οτι σε δυο χρονια ψηφιζει κιολας... :rolleyes:

Δημοσ.

παιδια ας αφησουμε τα ημιμετρα στην ακρη. το calgon δεν κανει κατι αμα εχει πιασει ηδη αλατα το χερι. σφηνακια viakal χρειαζεται ο ανθρωπος να τα ξεκολλησει ολα και μετα συνεχιζει με calgon για συντηριση.

Δημοσ.

έμαθα αυτό που θέλω παρακαλώ το θέμα να διαγραφθεί/κλειδώσει γιατί οι "κύριοι" ξεφεύγουν απο το θέμα που έθεσα.

Δημοσ.

Εχμ...

Δεν έμαθες απλά συμφώνησες ότι ισχύει αυτό που ήθελες να ισχύει και δέχθηκες την όποια λύση.

Εάν μάθαινες δεν θα έκανες το παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...