Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Μιας και ετοιμάζεται μετανάστευση από Σεπτέμβρη είπα να ξεκινήσω λίγο νωρίς το ψάξιμο για να μη ψάχνω την τελευταία στιγμή.

Ψάχνω λοιπόν ένα κουτί σε τέτοιο στύλ.

Επειδή το θέμα mini case δεν το πολυκατέχω θέλω τη βοήθειά σας.

Υπάρχει κάποιο κουτί σε τέτοιο στύλ που να παίρνει atx psu και atx mobo μπας και γλιτώσω την αλλαγή όλου του hardware;

Η τιμή δεν είναι το βασικό απλά δεν θέλω να ξεφύγουμε τα 70€ αν δεν έχει psu και τα 110€ αν έχει.

Απ την αρχή θα πέσει κόψε ράψε για να στήσω την Η100 μέσα, οπότε αν γίνεται το κόστος να είναι όσο το δυνατόν κοντά στο budget θα βοηθήσει, μιας και σε περίπτωση λάθους δεν θα χρειαστεί να βάλω τα κλάματα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!

Υ.Γ.: Αν δεν υπάρχει atx κουτί, δώστε τα φώτα σας για mini/micro κλπ, ε!

Δημοσ.

Κατ αρχήν, ευχαριστώ για την απάντηση!

Ωραίο φαίνεται και αρκετά καλή μου φαίνεται η τιμή.

Το θέμα είναι ότι είχα σκεφτεί κάτι σε κυβοειδές κουτί, τα "πατημένα" δε τα πολυσυμπαθώ...

Μπαίνει στη λίστα πάντως!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Μιας και ετοιμάζεται μετανάστευση από Σεπτέμβρη είπα να ξεκινήσω λίγο νωρίς το ψάξιμο για να μη ψάχνω την τελευταία στιγμή.

Ψάχνω λοιπόν ένα κουτί σε τέτοιο στύλ.

Επειδή το θέμα mini case δεν το πολυκατέχω θέλω τη βοήθειά σας.

Υπάρχει κάποιο κουτί σε τέτοιο στύλ που να παίρνει atx psu και atx mobo μπας και γλιτώσω την αλλαγή όλου του hardware;

Η τιμή δεν είναι το βασικό απλά δεν θέλω να ξεφύγουμε τα 70€ αν δεν έχει psu και τα 110€ αν έχει.

Απ την αρχή θα πέσει κόψε ράψε για να στήσω την Η100 μέσα, οπότε αν γίνεται το κόστος να είναι όσο το δυνατόν κοντά στο budget θα βοηθήσει, μιας και σε περίπτωση λάθους δεν θα χρειαστεί να βάλω τα κλάματα!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!

Υ.Γ.: Αν δεν υπάρχει atx κουτί, δώστε τα φώτα σας για mini/micro κλπ, ε!

Πολλού χρήστες έχουν τον δικό σου προσανατολισμό μαζί και εγώ αρχικά και επειδή το έψαξα λίγο προ καιρού σου λέω τα εξής.

Αν κάποιο τέτοιο κουτί είχε τις διαστάσεις για ATX δεν θα σου άρεσε γιατί θα ήταν σαν βαλίτσα.

Οι μίνι atx μητρικές κατά την γνώμη μου είναι ειδικού σκοπού, γιατί α)δεν αποβάλουν καλά τις θερμοκρασίες 2) πολύ δύσκολα κάνεις SLI η C/F 3) έχουν περιορισμένο αριθμό slots αρά και επέκτασης γενικότερα.

..και εδώ γεννάται το μεγα ερώτημα αξίζουν όλες αυτές οι παραχωρήσεις για το εικαστικό κομμάτι ?

Υπάρχει ένας δρόμος που λέγεται κατασκευάζω εγώ ένα κουτί από πλεξιγκλάς,η θερμοπλαστικό,η αλουμίνιο η ότι άλλο ώστε να πάω σε Ατχ μητρική και να είναι και όπως το θέλω εικαστικά. Εκεί γεννάτε μόνο ένα πρόβλημα που είναι το πρόβλημα κόστους.την προσωπική δουλειά την θεωρώ δεδομένη.

Για να πάρεις ιδέες δες εδώ > https://www.google.gr/search?q=design+computer+case&hl=el&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=cg6qT8fmEpLZ4QTzusD6Bg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CCgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=979

και την ριζοσπαστική Antec > http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NzA0&lan=us

Δημοσ.

καλημερα φιλε ,εψαχνα και εγω για το ιδιο πραγμα για τον ιδιο λογο μαλιστα και κατεληξα στο κουτι gmc r2 toast http://www.gmc.co.kr/language/english/products/r2.html που παιρνει atx τροφοδοτικο (εγω μαλιστα εχω λιγο μεγαλυτερο απο atx ενα enermax revo) atx μητρικη , ψυκτρα coolermaster hyper 212 που ειναι γαιδουρι ,amd 5850.To εξαχνα καιρο να το βρω δεν ξερω αν ειναι διαθεσιμο τωρα.Εγω προσανατολίστηκα σε αυτο για ολα τα παραπανω + οτι εχει μικρες διαστασεις που σου επιτρεπουν να το παιρνεις δωρεαν στην καμπινα του αεροπλανου σε low cost εταιριες.ελπιζω να βοηθησα

r2-01.jpg

Δημοσ.

Καλημέρα! Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!

@tigergreg

Όμορφο το κουτί που μου δείχνεις, αλλά όπως λες δεν υπάρχει σε ελληνικό μαγαζί Θα κοιτάξω και απ έξω τιμές! Να σαι καλά!

@MoviemakerGr

Ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά δεν πιστεύω πως θα ξεκινήσω τέτοια κατασκευή, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Αυτό που μου προτείνεις, έχω την εντύπωση πως η antec το δίνει ως benchtable, σωστά;

@skatopaido

Αν και δεν τα πολυσυμπαθώ τα gmc, θα το ψάξω να του ρίξω μια ματιά και από κοντά! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλημέρα! Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!

@MoviemakerGr

Ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά δεν πιστεύω πως θα ξεκινήσω τέτοια κατασκευή, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Αυτό που μου προτείνεις, έχω την εντύπωση πως η antec το δίνει ως benchtable, σωστά;

Open Air το λέει το βγάζει σε δυο μεγέθη θα ήθελα να τω δω από κοντά να δουλεύει η αλήθεια είναι..Αν έχει χρησιμοποιηθεί για bench table (δεν το ξέρω) αυτό είναι υπέρ του πάει να πει ότι κάνει καλή δουλειά. αλλά όλα αυτά θεωρητικά..

Δημοσ.

Λοιπόν.

Αφού απ ότι βλέπω, δεν υπάρχει αυτό που ψάχνω (boxοειδες κουτί για atx mobo), λέω να αλλάξω τις απαιτήσεις.

Θα μπεί itx mobo και η μοναδική "περιέργεια" που έχω είναι να χωράει atx τροφοδοτικό. Κρίμα να πάει στο ντουλάπι το TX650...

Δημοσ.

Ευχαριστώ Θάνο!

Ωραίο το κουτάκι και πολύ καλή η τιμή.

Το θέμα είναι οτι ψάχνω κάτι κοντά σε αυτό το σχήμα, όπως είπα και στο πρώτο ποστ.

q08-01.jpg

Δημοσ.

Σχεδον οτι τετοιο κουτι υπαρχει στην Ελληνικη αγορα θελει mini ITX~micro ATX mobo.

Και για το τροφοδοτικο,χλωμο να χωρεσει μεσα.

Τσεκαρε μηπως βρεις αυτο πουθενα Xigmatek Gigas

αλλιως ριξε μια ματια σε αυτα AEROCOOL QX-2000 64.73 Link κατασκευαστη και AEROCOOL M40 BLACK 71.64 €Link κατασκευαστη

Δημοσ.

Το xigmatek σπέρνει! Το έχει στο αμαζον στις 90 λίρες. Κατά κει με βλέπω!

Ξεφεύγει βέβαια αλλά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...